• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

evet canım daha doğrusu annem beren dio babam başka bişi dio:1:
bugün benimkiyle buluştum ay nasıl mutluyum nasıl:nazar::nazar::nazar:
sen naptın bakim

Oyyy oyyyyyy:nazar: Maşallah diyeyim.Yarında okuldan sonra ben aşkitomla görüşcemmm:16:
Bende temizlik yaptım kendime bakım falan yaptım yarına hazırlık:52:

Oyyy oyyyyyy:nazar: Maşallah diyeyim.Yarında okuldan sonra ben aşkitomla görüşcemmm:16:
Bende temizlik yaptım kendime bakım falan yaptım yarına hazırlık:52:

dünde ben bakım yaptım ojelerimi sürdüm:21: duşumu aldım güzel bir makyaj bu arada ben benimkinin yanına giderken çok süslüyüm o yokken pasaklı:21::21:
demek sende yarın buluşuyosun iyi buluşmalar canım benim:49:

dünde ben bakım yaptım ojelerimi sürdüm:21: duşumu aldım güzel bir makyaj bu arada ben benimkinin yanına giderken çok süslüyüm o yokken pasaklı:21::21:
demek sende yarın buluşuyosun iyi buluşmalar canım benim:49:

Bende ayrı bi özenirim aşkımın yanına giderken:1:
Bende daha oje sürücem ne giyeceğime karar vericem:44: Eğer akşamdan karar vermezsem hep geç kalıyorum:9:

Bende ayrı bi özenirim aşkımın yanına giderken:1:
Bende daha oje sürücem ne giyeceğime karar vericem:44: Eğer akşamdan karar vermezsem hep geç kalıyorum:9:

sakın benim yaptıgımı yapma dün burda sabahladım 3 e kadar ne giyceğime sabah acele acele karar verdim aman canım sen kararını akşam ver:1::1::1:

sakın benim yaptıgımı yapma dün burda sabahladım 3 e kadar ne giyceğime sabah acele acele karar verdim aman canım sen kararını akşam ver:1::1::1:

Offff yaa birde ben okula gidicem ondan sonra görüşcezz
Ne giysem kiiiii.Çok kararsızım ben.Sabaha kadar düşünsem bulamam.Aşkıma sorarım oda bişey demez pffffffff:5:

Offff yaa birde ben okula gidicem ondan sonra görüşcezz
Ne giysem kiiiii.Çok kararsızım ben.Sabaha kadar düşünsem bulamam.Aşkıma sorarım oda bişey demez pffffffff:5:

benimki değişik şeyler giymemi çok seviyor mesela yeni aldıgım herşeyi çok seviyo geçenlerde vişne rengi bir bluz almıştım dün onu giyindim bir beğendi anlatamam:1::1: yeterki dekolte olmasın :27: içinden geleni giy canım en çok sevdiği kıyafetlerini giy:12:

benimki değişik şeyler giymemi çok seviyor mesela yeni aldıgım herşeyi çok seviyo geçenlerde vişne rengi bir bluz almıştım dün onu giyindim bir beğendi anlatamam:1::1: yeterki dekolte olmasın :27: içinden geleni giy canım en çok sevdiği kıyafetlerini giy:12:

SEvgilime sorarım hepsi güzel der
Artık bişe giyerim
Hatta ben gidim ojemi sürüyüm
Kıyafetime karar veriyim.
Size iyi sohbetler güzellikler

Back
X