• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Tweetyyyyyyyyy yavrim neymiş hangi şarkı net çok yavaş bi yere giremiyorum
Burada söylesene şekerim ya çatlatım yoksa:27:
Berencim bu iş nasıl oldu benim de 02 yi atsa
Evet beğendim böyle dahada güzel olmuş:17:

Hoşbuldummmm güzelimmmm:54:
Erkek arkadaşımlaydım:17: sonra da ödev yaptım
fazla takılamadım o yüzden nette.

Atar atar canım msj merak etmeeee:34:

Tweetyyyyyyyyy yavrim neymiş hangi şarkı net çok yavaş bi yere giremiyorum
Burada söylesene şekerim ya çatlatım yoksa:27:
Berencim bu iş nasıl oldu benim de 02 yi atsa
Evet beğendim böyle dahada güzel olmuş:17:

atar canım atar kazene mesaj at nickimi değiştirmek istiyorum de o halleder canım biliyomusun kazeni? forumun yöneticisi

Hoşbuldummmm güzelimmmm:54:
Erkek arkadaşımlaydım:17: sonra da ödev yaptım
fazla takılamadım o yüzden nette.

Atar atar canım msj merak etmeeee:34:

bende bugün benimkiyleydim:23::23:

artık merak etmiyorum zaten canım ya:1::1:

valaha haklısın canım insan mutlu olunca unutuyo birden herşeyi sen nasılsın seninkiyle yarın buluşcan dimi hazırlık varmı kız:23::23:

Haftasonu hep beraberdik tatlım cuma görüşcez bidaha artık:14: Üffff daha cumaya da çok varrr.
Anne-babası gelcek cumartesi memleketten, ekicek beni hep:22: Şimdiden kaynana düşmanı oldum:1::1:

Son düzenleme:
Haftasonu hep beraberdik tatlım cuma görüşcez bidaha artık:14: Üffff daha cumaya da çok varrr.
Anne-babası gelcek cumartesi memleketten, ekicek beni hep:22: Şimdiden kaynana düşmanı oldum:1::1:

bizde bugün görüştük hafta içi şehir dışına çıkıcak cuma gelicek bakalım görüşmemiz ne zaman olucakk. kaynanaya düşman olma kız daha dur yolun basındasın başındayız:1:

bizde bugün görüştük hafta içi şehir dışına çıkıcak cuma gelicek bakalım görüşmemiz ne zaman olucakk. kaynanaya düşman olma kız daha dur yolun basındasın başındayız:1:

:1::1::1::1: Yok kızzzz pek masum bişiyim ben yapmam öyle şeyler anca laftaaa:27:
Hediyeni tamamladın mı canım ne zaman göndereceksin bakimm? Ben perşembe
göndereyim diyorum:31:

:1::1::1::1: Yok kızzzz pek masum bişiyim ben yapmam öyle şeyler anca laftaaa:27:
Hediyeni tamamladın mı canım ne zaman göndereceksin bakimm? Ben perşembe
göndereyim diyorum:31:

ya benim hediyeler tam da şu paketleme olayını bir türlü halledemedim eğer halledersem bende cuma yollarım canım:49:

Patatesli yumurta mı o ne kızz:25:
Hiç sevmem şimdiye kadar hiç yemedim yımırta:120:
Ama senin için yaparım gel annem:27:

MelezGüzel canım şimdiden Kayınvalideyi sevmezsen
Evlendiğinde bir ömür zor geçer sen sevmeye bak genede:31:

Back
X