• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

MelezGüzel canım şimdiden Kayınvalideyi sevmezsen
Evlendiğinde bir ömür zor geçer sen sevmeye bak genede:31:

Yok tatlım takılıyorum sadece tanımıyorum bile kendisini, 1 kere gördüm sadece:17:
Beni sevdiği, bana karşı anlayışlı, anne gibi olduktan sonra neden sevmeyeyim ki?
Sadece doğurmak değildir ki anne olmak bana göre:31: Bunlar olursa ben de annem
gibi kabul ederim onu:16: Hem gördüğüm zaman da kanım kaynadı zaten, bakalım
sonrasında ne olurrr:31:

patatesleri küp küp doğra sıvı yag ile kavur piştikten sonra yumurta kırcaksın yanınada sıcak ekmek offff offfff:56::56::56:

Canım ben buna bir de soğan ekliyorum ve en son pul biberrrr:31::31: Misss gibi oluyo vallaaa.

Paketleri yaptım ben canım ama henüz kutuya koymadım. Kutum süslü püslü olsun istiyorum, umarım
becerebilirim kokoş gibi kutu hazırlamayı:1:

Canım ben buna bir de soğan ekliyorum ve en son pul biberrrr:31::31: Misss gibi oluyo vallaaa.

Paketleri yaptım ben canım ama henüz kutuya koymadım. Kutum süslü püslü olsun istiyorum, umarım

ne hazirliyonuss beyaaa...
mervoss elinic cabuk tut lennn
kac saat olduu....

Yok tatlım takılıyorum sadece tanımıyorum bile kendisini, 1 kere gördüm sadece:17:
Beni sevdiği, bana karşı anlayışlı, anne gibi olduktan sonra neden sevmeyeyim ki?
Sadece doğurmak değildir ki anne olmak bana göre:31: Bunlar olursa ben de annem
gibi kabul ederim onu:16: Hem gördüğüm zaman da kanım kaynadı zaten, bakalım
sonrasında ne olurrr:31:

Tabi canım sen saygını gösterirsin
Oda sevgi gösterirse güzel olur
Zaman neler getirir bilemeyiz
İnşallah anlaşırsınız:21:

soğan hiç denemedim canım :26: ama pul biber atıyorum bende
bende kutum süslü olsun istiyorum çok titizim o konuda:30:

senin öğrencilik benimde ustalık yemeğim bayılırım heleki sabahları aman boşverin sabah akşam farketmez ne zaman olsa yerim:1::1::1:

Anam gözünüzü sevem kapatın şu yımırtalı muhabbeti :120:
Midem zıpladı heee:23:

Back
X