• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

sen beni gör ben uyku manyagıyım geceleri yatmam sabahda kalkmam:52::52: yatagımı çok seviyorm:1::1:
kizz aynen bennn wallahiiii. gece uykum gelsede yatmayi sevmem ama sabah uykum yoksa bile yataktan cikmam :1::1: ne olcak bu halimiz bilmiyom:1::1:

tüüüüüüüüüüüüüüü yaziklar olsun 1 kere bilem gelmedimmi aklinaaaa :43:

ay site yavasti deli oldummm:47:ama geldimmm:38:
yaaaa ne yapimm film okadar komiktikiii hic bisi aklima gelmedikiiiii:1::1:
hosgeldin canimmmm

Son düzenleme:
haklsiin aslinda canim insan sabah erken kalktiginda hep enerji ve dinamik oluyoo:52::52: ohh ohhh ne guzel kuaforler alisverislerr walla bende ins onumuzdeki ay gidecem siki bi alisveris yapacam ve saci boyatacam (koca geliyoo :1::1: guzel gorunmeliyim demiii) sonrada inss okula baslicamm cokkkk mutluyummm evde kala kala tam ev kadini gibi olmusummm:53::53:

okulmuuu yaa bizz bitsin diyee uğraşıyorzz sizdee okumayaa off yer değiştrelimmii:))baktım kilolarmdan kurtulamıyrum gidiyim az bakım yaptrymdaa ilgiyi başka taraflara çekiyim dedimm:)))

kizz aynen bennn wallahiiii. gece uykum gelsede yatmayi sevmem ama sabah uykum yoksa bile yataktan cikmam :1::1: ne olcak bu halimiz bilmiyom:1::1:

hosgeldin canimmmm

:1::1::1::1::1::1::1::1:

yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz
eslemliva miyabaaa unutmadim seni yine caycilik yapiyonnn:52:

hosgeldin canimmmm

valaha bende bilmiyorum canım ama bu halimiz değişmez bence:1::1::1:

senin eşin ankarada canım nişanda ankarada olcagına göre sende gelmezsen küserim:49::49:

ayyy kizzzz gelmeyii cokk isterim soyle kocisle karsilikli gobek atariz gercii bizimki sevmiyo oynamayida neyse:1::1: eee nisan ne zamann:52::52::52::52:

ALLAH RAHMET EYLESIN cope attik gitti:1::1:
onceki avatarin daha guzeldi parmaklarinda cilek olan kiz :27::27:

ya bizim burasıda çok soğuk dolap çalışmamış buzluktakiler hep gitti kurban etleride vardı:5::5::5:
Bulursam yaparım şekerim o avatarı

Son düzenleme:
Back
X