cok tsk ederim yaa iyiyim ne olsun idare ediyoruz
tebrik ederim simdidenn![]()
senin eşin ankarada canım nişanda ankarada olcagına göre sende gelmezsen küserim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tsk ederim yaa iyiyim ne olsun idare ediyoruz
tebrik ederim simdidenn![]()
İyi Geceler kızlarrrr
Nasılsınızzzz
selam kızlarrr napıoyosunuz![]()
kizz aynen bennn wallahiiii. gece uykum gelsede yatmayi sevmem ama sabah uykum yoksa bile yataktan cikmamsen beni gör ben uyku manyagıyım geceleri yatmam sabahda kalkmamyatagımı çok seviyorm
![]()
yaaaa ne yapimm film okadar komiktikiii hic bisi aklima gelmedikiiiiitüüüüüüüüüüüüüüü yaziklar olsun 1 kere bilem gelmedimmi aklinaaaa
ay site yavasti deli oldummmama geldimmm
![]()
hosgeldin canimmmmBen geldiiimm![]()
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn![]()
haklsiin aslinda canim insan sabah erken kalktiginda hep enerji ve dinamik oluyooohh ohhh ne guzel kuaforler alisverislerr walla bende ins onumuzdeki ay gidecem siki bi alisveris yapacam ve saci boyatacam (koca geliyoo
guzel gorunmeliyim demiii) sonrada inss okula baslicamm cokkkk mutluyummm evde kala kala tam ev kadini gibi olmusummm
![]()
bi kaçak daha yakaladım kız sende burdaydın sonra çıktın noldu![]()
kizz aynen bennn wallahiiii. gece uykum gelsede yatmayi sevmem ama sabah uykum yoksa bile yataktan cikmamne olcak bu halimiz bilmiyom
yaaaa ne yapimm film okadar komiktikiii hic bisi aklima gelmedikiiiii
hosgeldin canimmmm
kizz aynen bennn wallahiiii. gece uykum gelsede yatmayi sevmem ama sabah uykum yoksa bile yataktan cikmamne olcak bu halimiz bilmiyom
yaaaa ne yapimm film okadar komiktikiii hic bisi aklima gelmedikiiiii
hosgeldin canimmmm
senin eşin ankarada canım nişanda ankarada olcagına göre sende gelmezsen küserim![]()
ALLAH RAHMET EYLESIN cope attik gitti
onceki avatarin daha guzeldi parmaklarinda cilek olan kiz![]()
yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz
eslemliva miyabaaa unutmadim seni yine caycilik yapiyonnn![]()
benim kadar sevmiyosunuzdur eminimm:))beni uyandırcak bi annemm bilee yokk2.öğretimimm ama 5teki derse bile geç kalıyommm:))
hoşgeldinizzzzzzz:))yaaaa o resimdekii fincanlardann nerdee bulabilirimmmmm bilenn varmıı
ayyy kizzzz gelmeyii cokk isterim soyle kocisle karsilikli gobek atariz gercii bizimki sevmiyo oynamayida neyseeee nisan ne zamann
![]()
hoşgeldinizzzzzzz:))yaaaa o resimdekii fincanlardann nerdee bulabilirimmmmm bilenn varmıı