Berenli Saatler :)

ya sizi biri mi tuttu özel olarak buakşam :47: pizzalar, kumpirler, sarmalar, makarna salataları n'oluyo yaaaaa :22:

Pizza mı,off,pizza da canım istedi ama yaa :8:
Ben Yiyorsam Hepiniz Yiyin..
Ben Kilo Alıyorsam Hepiniz Alın :1:

ayyhhh makaracımm pizza var mıydı evde yoksam sipariş mi vereceksin??? Offf Dominos açık mı ya bu saatte??? ama ben diyetteyim :52: valla depresyona giricem şimdi açım yaa aççç :43::43::43:
Evde Vardı Canım :1:
Ye Ye.. Boşver..
Bir Daha mı Geleceksin Dünyaya :1:
aaaa tam yerine geldinn diyorumm bende bir makarna salatasii hastasiii olarak cokk sevdigim icin cokda guzel yaparim... ustelikk karisikkkk ton baliklaa superrr oluyoo...... ufff cokk fena haldee aciktimmmm:56::56::56::56: ama gitmicimmmm:1::1::1:

Eşim Çok Sever..
Nasıl Olsa Yemek Yapmasını Bilmiyorum..
Bol Bol Yaparım :27:

ayy pizza demeyin,ay çok canım istiyo,yarın pizza yapıcam :27:
canim benim babis pizzaciii ama bugun ilk defa eve pizza getirdiii:1::1::1:
ayyhhh makaracımm pizza var mıydı evde yoksam sipariş mi vereceksin??? Offf Dominos açık mı ya bu saatte??? ama ben diyetteyim :52: valla depresyona giricem şimdi açım yaa aççç :43::43::43:
canimm benimm haftada bir gun kendine izin ver yaaa hem senin diyete ihtiyacin yokkkiii masallah kaymak gibisinnnn:54::54:
eslemcim ben gizlilik ayarlarını çok iyi kontrol ettim sadece üye olan kızlar görebiliyor dışardan kimse bakamıyor:31:
kizlarr rahat oldun test ettimmm kesinliklee gizlidir sayfamiz:34::34: ablamin facesinden bakmaya calistim ama noooooo hic bisi gorunmuyooo:1::1::1::1:

Hatta biz bile bulamıyoruz bazen:27::27::27:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
demek sende tonbalıklı seviyosun bende öyle yaaaaa:56::56:
kumpiride ton balıklı severim:21::21::21:

ayyyyy berenimm bizim seninle acillll bulusmamiz lazimm hemde kocaman bir mutfaktaaa:52::52::52::52::1:

tamam canım çekil sen:23:
başka face neden alıyorsun kendi facenle gelebilirsin aramıza:27:

Kendi facemde de resmim yok ki,kaldırdım,nasıl olcak,aman kafam basmıyo gece gece:37:

Neyse güzelim,sen bi ara anlatırsın bana,ben resimlerimi çekileyim de:1::1:

Mutfaktan geldim sizin yüzünüzden ya,hemde elimde koca bi tabakla,muhallebili kadayıf,mercimek köftesi,patates keki yicem şimdiii :56: :52:

Susamlı Dediniz de,
Simitin Arasına Kaşar, Basacaktın Tost Makinesinde... :56:
Yanına da Çay..
Değmeyin Keyfime.. :10:

Ceyda, Canım Ton Balıklı, Mısırlı, Sosisli Makarna Salatası İstedi.. :5:

evde mayonez var, mısır var, haşlanmış bezelye var, sosis de var bitek ton balık yok :31: ama olsun ana madde makarna var :60:

Kendi facemde de resmim yok ki,kaldırdım,nasıl olcak,aman kafam basmıyo gece gece:37:

Neyse güzelim,sen bi ara anlatırsın bana,ben resimlerimi çekileyim de:1::1:

Mutfaktan geldim sizin yüzünüzden ya,hemde elimde koca bi tabakla,muhallebili kadayıf,mercimek köftesi,patates keki yicem şimdiii :56: :52:

yavru senin kocan evde yoktu di miii du bekle ben de geliyorum sakın bitirme o elindekiler :52:

evde mayonez var, mısır var, haşlanmış bezelye var, sosis de var bitek ton balık yok :31: ama olsun ana madde makarna var :60:

yavru senin kocan evde yoktu di miii du bekle ben de geliyorum sakın bitirme o elindekiler :52:

Makarna da Olmazsa Ben Varım :1:
Ton Balığı Yollayayım Sana :34::9::9::9:

ya sizi biri mi tuttu özel olarak buakşam :47: pizzalar, kumpirler, sarmalar, makarna salataları n'oluyo yaaaaa :22:
:47::47::47::47::47: biz bu aksamm senin diyetinii bozmayaa geldikkkkkkkkkkkkkkk:1::1:
Ben Yiyorsam Hepiniz Yiyin..
Ben Kilo Alıyorsam Hepiniz Alın :1:

Evde Vardı Canım :1:
Ye Ye.. Boşver..
Bir Daha mı Geleceksin Dünyaya :1:

Eşim Çok Sever..
Nasıl Olsa Yemek Yapmasını Bilmiyorum..
Bol Bol Yaparım :27:
ahh ne guzel yaaa.... sanirim kocis gelince bende ona bol bol yaparim ama "ogrencilerin yemegii bana bunu yaptin" derr:1:
Ceyda, Canım Ton Balıklı, Mısırlı, Sosisli Makarna Salatası İstedi.. :5:
:56::56::56::56::56: wallaaa benimdee canim cokk cektiiiiiiii yanina kizarmis patates:34::34:

Eeeee daha daha nasılızzzzz:1::1::1:
Berencim ben hemen yeni bi feys açıyorum size özelll ve ekliyorum seni:21:
Resimler çoğalmaya başlayınca baktım yeni haberlerin hepsinde biz varız,
aşkım çakar kesin didim:1::1::1:

canim benim babis pizzaciii ama bugun ilk defa eve pizza getirdiii:1::1::1:

canimm benimm haftada bir gun kendine izin ver yaaa hem senin diyete ihtiyacin yokkkiii masallah kaymak gibisinnnn:54::54:

kizlarr rahat oldun test ettimmm kesinliklee gizlidir sayfamiz:34::34: ablamin facesinden bakmaya calistim ama noooooo hic bisi gorunmuyooo:1::1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ayyyyy berenimm bizim seninle acillll bulusmamiz lazimm hemde kocaman bir mutfaktaaa:52::52::52::52::1:

kesinlikle evrenim bu ara net bi gidip bi gelio ondan geç yazıyorum yaaa:6:

Yok yokk gel bacım:1:

Kız muhallebili kadayıf bitti bile,mutfakta var ama daha,niyeti bozdurdular bana gece gece,zaten hakim olamıyorum bi türlü boğazıma:37:

Back
X