Berenli Saatler :)

Burda Kendisi :40::40::40:

İnşallah..
Ben Kime Benziyorum Ceyda :1:
Sen süpersonic tatlı bi bağyansın canım :38: ama ünlü ismi olarak düşünmem lazım :44:

canım nasılsın?
demın de yazdım cvb vermedın kızzzz?
bu arada cok tatlısın maşallah

ay canım kusura bakma n'olur görmemişim :26: iyiyiym çok şükür sen nasılsın :16: sağol canım o senin tatlılığın :17:

aynen diymi ama ben bile şaşırdım bitaneymiş evrenim::16:
:42::42::42::42::42: tsk ederimm sizleree laik olmaya calisacammmm sagolsunn varolunnn:1::1::1::1::1:
Burda Kendisi :40::40::40:

İnşallah..
Ben Kime Benziyorum Ceyda :1:
kizzzzz dolduramiyorumm ben bu pro kart basvususunuu... il yaziyoo ama danmark yazmiyoo ne yazacamm ben orayaaa birde kargo adresii istiyoo o nedirr kiiii:26::26::26:
canım evrenim facedeki resimlerimize bakarak ünlü olanlardan birini benzetiyo ve hepside doğru çıkıyo:52:
abartmayinn yawwww:1::1::1::1::1: birden kendimii onemlii kisi sandimmm:1::1::1:
Beni benzettiği kişiyi daha bulmadı amaaaaaa:43::43::43:
canimm seni birine benzettimde ama tam benzemiyoo dur ustunde calisiyorum:9::9:
allah allah bulur canım yaaa ama sen mustafa sandalın karısına tıpa tıp benziyorsun:6:

hmm evet mustafa sandalin esine olabilir yaa banada boyle sankii birazcikkk sedef avci gibi geldii yaniii animsatti azicikk:26::26:

allah allah bulur canım yaaa ama sen mustafa sandalın karısına tıpa tıp benziyorsun:6:

Söylemiştim canım sana ona benzeten bikaç kişi daha vardı ama ben alaka bilem kuramadım nedense:26: Çok ilgincim yahuuuu:1::1:
bende asla benzetemem yaa

Başkalarını benzetiyorum çoğu zaman ama kendimi kimseye benzetemedim nedense tatlımmm:1:

Sen süpersonic tatlı bi bağyansın canım :38: ama ünlü ismi olarak düşünmem lazım :44:

ay canım kusura bakma n'olur görmemişim :26: iyiyiym çok şükür sen nasılsın :16: sağol canım o senin tatlılığın :17:

olur canım sayfalar hızla ilerleyınce gozden kacıyor
ama gercekten bak guzelsın caanım
allah sahıbıne bagışlasın

:42::42::42::42::42: tsk ederimm sizleree laik olmaya calisacammmm sagolsunn varolunnn:1::1::1::1::1:

kizzzzz dolduramiyorumm ben bu pro kart basvususunuu... il yaziyoo ama danmark yazmiyoo ne yazacamm ben orayaaa birde kargo adresii istiyoo o nedirr kiiii:26::26::26:

abartmayinn yawwww:1::1::1::1::1: birden kendimii onemlii kisi sandimmm:1::1::1:

canimm seni birine benzettimde ama tam benzemiyoo dur ustunde calisiyorum:9::9:

hmm evet mustafa sandalin esine olabilir yaa banada boyle sankii birazcikkk sedef avci gibi geldii yaniii animsatti azicikk:26::26:

hay aklınla bin yaşa evet sedef avcı ya:26:

Back
X