Berenli Saatler :)

Kızlar ya benim gözlerim kapanıyo,sabahın yedisinden beri ayaktaydım misafirlerim vardı..

Çok öpüyorum hepinizi,hayırlı geceler,keyifli muhabbetler,Allah'a emanet olun:38::38:

:16::16::16::16::16:

ayy ceydanın resimlerine bakarken gözlerim birbirine girdi ne çok kız öle onlar daha sonra bakarım diye bakmamıştım anam ağladı vallaa :52::52:

merhaba kızlar çocuk uyudu koca uyudu attım kendimi buraa ama benimde uykum geldii açın beni :32:

benziyosun banane:43::43:

Tamam tamam senin için feci benziyorum tatlım :52: Benim yüzüm accık
yuvarlak gerçi ama olsunnn, o da estetikli zatennnn:19::27:
canimm durr senide inceleyecemmm:1::1::1:

:1::1::1::1: yaniii bana onu hatirlatiyorsun senin yuzunde o kadinin yuzude boyle sirin bi ifade var ve o sirin ifadeniz benziyoo..

Ayyyyy çok saolll tatlımmmmm o zaman benzediğimi kabul edebilirizz:1::1::1::1:

ayy ceydanın resimlerine bakarken gözlerim birbirine girdi ne çok kız öle onlar daha sonra bakarım diye bakmamıştım anam ağladı vallaa :52::52:

merhaba kızlar çocuk uyudu koca uyudu attım kendimi buraa ama benimde uykum geldii açın beni :32:

hoşgeldin canım:49::49: senin uykunu açıcam ben şimdi:23::23:

olur canım sayfalar hızla ilerleyınce gozden kacıyor
ama gercekten bak guzelsın caanım
allah sahıbıne bagışlasın

Amin canım Allah beni kocama, herkesi sevdiğine bağışlasın :16:

canimm durr senide inceleyecemmm:1::1::1:

bekliyorum :52:
Kızlar ya benim gözlerim kapanıyo,sabahın yedisinden beri ayaktaydım misafirlerim vardı..

Çok öpüyorum hepinizi,hayırlı geceler,keyifli muhabbetler,Allah'a emanet olun:38::38:

iyi geceler, Allah rahatlık versin canım :38:

tatli ruyalarr tatlimmmm resmini cabukk cekde senide bi unluye benzetelimm:1::1::1::1:
Tamam tamam senin için feci benziyorum tatlım :52: Benim yüzüm accık
yuvarlak gerçi ama olsunnn, o da estetikli zatennnn:19::27:

Ayyyyy çok saolll tatlımmmmm o zaman benzediğimi kabul edebilirizz:1::1::1::1:

:1::1::1::1: canim sedef avci senin kadar olmasada guzel bi bayan cok begeniyorum fizigini yuzunuuu masallahhhh:nazar::nazar:

canım karpuz çektiya:31:
ü

$233648.webp

evet ben çok fotoğrafsever olduğum için fazlaca fotoğraf var :1:

Allah seni ne etmeye kız hani bilmesem hamile dicem :60:

evet ben çok fotoğrafsever olduğum için fazlaca fotoğraf var :1:

Allah seni ne etmeye kız hani bilmesem hamile dicem :60:

valaha herkes öyle diyo:27:
iştahım iyi napim yani:43:
ceydacım bu arada fotolarına bakmam 1 saatimi aldı canım tebrik ederim seni:1::1::1:

Back
X