• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ben doğum yaptım şekerlerimm salı günü sezeryanla geldi dünyaya bebişim
ağrılarım çok fazla olduğu için haber veremedim

inanmıyorm yaaa ne ara doğurdun ne ara foto çektin ne ara siteye girdin canım benim ay bebeğimiz çok tatlı maşallah süphanallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Vuslat ablaaaaaaaaa yaaa yerim ben bunu maşallah Allah anali babali büyütsün ins:16::16:
Ay cok sevindim yaa:54:

bu bebek bu topicte gelişti anne karnında dimi vuslatım daha dün bize hamileyim demiştin yaaa ay zaman nasılda geçiyor yaaaaaaaaa:43::43::43::43::43:

allah anali babali buyutsun
normal dogummu yaptin.:46:
amin canım sezeryan oldu zaten o yüzden giremedim siteye

inanmıyorm yaaa ne ara doğurdun ne ara foto çektin ne ara siteye girdin canım benim ay bebeğimiz çok tatlı maşallah süphanallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
böyle şaşırtırım işte :1:5 gün oldu tatlımm salı günü sabah doğdu:nazar:5 günde nasıl farketmiş dimi berenimm:nazar::nazar:

Vuslat ablaaaaaaaaa yaaa yerim ben bunu maşallah Allah anali babali büyütsün ins:16::16:
Ay cok sevindim yaa:54:
amin canım benim sağol senin de güzel haberlerini alırız inşallah:emir_bebek:

amin canım sezeryan oldu zaten o yüzden giremedim siteye

böyle şaşırtırım işte :1:5 gün oldu tatlımm salı günü sabah doğdu:nazar:5 günde nasıl farketmiş dimi berenimm:nazar::nazar:

amin canım benim sağol senin de güzel haberlerini alırız inşallah:emir_bebek:

nasılda süpriz yaptın bize:17::17:
yerim ikiniziede iyimisin agrın varmı sezeryandan sonra nasılsın :26::26:

bu bebek bu topicte gelişti anne karnında dimi vuslatım daha dün bize hamileyim demiştin yaaa ay zaman nasılda geçiyor yaaaaaaaaa:43::43::43::43::43:

gerçekten canım ailemden bile önce siz öğrendiniz ilk tekmesini burda sizinleyken yedim:16:

Back
X