• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ben doğum yaptım şekerlerimm salı günü sezeryanla geldi dünyaya bebişim
ağrılarım çok fazla olduğu için haber veremedim

allah anali babali buyutsun
normal dogummu yaptin.:46:

inanmıyorm yaaa ne ara doğurdun ne ara foto çektin ne ara siteye girdin canım benim ay bebeğimiz çok tatlı maşallah süphanallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Vuslat ablaaaaaaaaa yaaa yerim ben bunu maşallah Allah anali babali büyütsün ins:16::16:
Ay cok sevindim yaa:54:

bu bebek bu topicte gelişti anne karnında dimi vuslatım daha dün bize hamileyim demiştin yaaa ay zaman nasılda geçiyor yaaaaaaaaa:43::43::43::43::43:

allah anali babali buyutsun
normal dogummu yaptin.:46:
amin canım sezeryan oldu zaten o yüzden giremedim siteye

inanmıyorm yaaa ne ara doğurdun ne ara foto çektin ne ara siteye girdin canım benim ay bebeğimiz çok tatlı maşallah süphanallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
böyle şaşırtırım işte :1:5 gün oldu tatlımm salı günü sabah doğdu:nazar:5 günde nasıl farketmiş dimi berenimm:nazar::nazar:

Vuslat ablaaaaaaaaa yaaa yerim ben bunu maşallah Allah anali babali büyütsün ins:16::16:
Ay cok sevindim yaa:54:
amin canım benim sağol senin de güzel haberlerini alırız inşallah:emir_bebek:

amin canım sezeryan oldu zaten o yüzden giremedim siteye

böyle şaşırtırım işte :1:5 gün oldu tatlımm salı günü sabah doğdu:nazar:5 günde nasıl farketmiş dimi berenimm:nazar::nazar:

amin canım benim sağol senin de güzel haberlerini alırız inşallah:emir_bebek:

nasılda süpriz yaptın bize:17::17:
yerim ikiniziede iyimisin agrın varmı sezeryandan sonra nasılsın :26::26:

bu bebek bu topicte gelişti anne karnında dimi vuslatım daha dün bize hamileyim demiştin yaaa ay zaman nasılda geçiyor yaaaaaaaaa:43::43::43::43::43:

gerçekten canım ailemden bile önce siz öğrendiniz ilk tekmesini burda sizinleyken yedim:16:

Back
X