Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nbr kızlar??
nasılsınız?bizde iyiyiz cok şukur buyudu gobuşum..erken dorma rıskı var yavrumun o yuzden dınlenıyorum hepınızı cok ozledım ama...evrenı kesınleştımı kuzum???vusalat ablacım ne demek kızımız hangısını beyenırse artık:)))bu arada tekrar dogum gunun kutlu olsun![]()
Maşallah çok tatlı büyümüş bileyok tatlım şükür bulaşmadı yaklaştırmadım en azından onu korudum
büyüdü teyzesi kocaman kocaman gülücükler saçıyorekleyim fotosunu
maşallah deyin hee nazarlanmasın tatlı cadımEki Görüntüle 552577
maşalla ablam ya çok tatlı
İstanbuldayız canım bu senede çok şükürCanım biraz kendime gelmeye başladım epey ağır geçti
çok az çıkmaya başladı karnım evet:)
/QUOTE]
ayy kaymaklı lokumum ya yerim o göbüşüni
napıyorsun ya ben iyiyimmm naptınız tayin işiniz oldu kaymaklı lokumum
Bende çok özledim canım epinizi ama bir türlü görüşmüyoruz kimse girmiyo öyle yaa![]()
merveeeeeehamileliğin iyi geçtiğine sevindim belli olsun artık karnın bide tekme atsın
![]()
He yaa ne zaman atacak tekmee zaman geçsede doğum vakti gelse sağlıcakla kucağıma alsam sabırsızlanıurom![]()
milyoncum hayırdır bu ne nese![]()
enerji patlaması yaşıyorum :118:
nasılsın juli uzun zamandır görüşemedik![]()
insan arada uğrar topğime beni de ziyaret eder
eh işteeee cnm idare eder![]()
ama uğramadınnnn![]()
evetvalla pcye geçince nereye bakıcamı şaşırıyorum çocuk uyanmadan pat pat bakıyom ölesine şuanda faceden gözümü alamıyorum
![]()
bundan soraaa bak ama arada![]()
tamam kuşum şimdi çıkıyorum çocuk uyanmak üzere öpüyorum seni kendine iyi baaakkk![]()
Berenim Ankara'ya gelir gelmez arayacam seni ve ofeliyami![]()