• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

nbr kızlar??
nasılsınız?bizde iyiyiz cok şukur buyudu gobuşum..erken dorma rıskı var yavrumun o yuzden dınlenıyorum hepınızı cok ozledım ama...evrenı kesınleştımı kuzum???vusalat ablacım ne demek kızımız hangısını beyenırse artık:)))bu arada tekrar dogum gunun kutlu olsun

nbr kızlar??
nasılsınız?bizde iyiyiz cok şukur buyudu gobuşum..erken dorma rıskı var yavrumun o yuzden dınlenıyorum hepınızı cok ozledım ama...evrenı kesınleştımı kuzum???vusalat ablacım ne demek kızımız hangısını beyenırse artık:)))bu arada tekrar dogum gunun kutlu olsun:16::16:

Ofeliyam kesinleşti cok şükür :16: Biletimi de aldım
Yilbasindan sonra Ankara da olcam ins ozaman hazır ol berenimde buluşalım :16:

nbr kızlar??
nasılsınız?bizde iyiyiz cok şukur buyudu gobuşum..erken dorma rıskı var yavrumun o yuzden dınlenıyorum hepınızı cok ozledım ama...evrenı kesınleştımı kuzum???vusalat ablacım ne demek kızımız hangısını beyenırse artık:)))bu arada tekrar dogum gunun kutlu olsun:16::16:

ofeliya canım senin bebeğin cinsiyeti erkekti kızmıymış yoksa yanlış mı söylendi?
bizimkinin cinsiyeti daha belli değil
aman bol bol dinlen canım dikkat et

yok tatlım şükür bulaşmadı yaklaştırmadım en azından onu korudum
büyüdü teyzesi kocaman kocaman gülücükler saçıyor:nazar::nazar:ekleyim fotosunu
maşallah deyin hee nazarlanmasın tatlı cadım:1:Eki Görüntüle 552577
Maşallah çok tatlı büyümüş bile:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar: maşalla ablam ya çok tatlı
:16::16::16:

Canım biraz kendime gelmeye başladım epey ağır geçti
çok az çıkmaya başladı karnım evet:)

/QUOTE]

ayy kaymaklı lokumum ya yerim o göbüşüni :16::16::16:
napıyorsun ya ben iyiyimmm naptınız tayin işiniz oldu kaymaklı lokumum:16::16:

Bende çok özledim canım epinizi ama bir türlü görüşmüyoruz kimse girmiyo öyle yaa:4::4::4:
İstanbuldayız canım bu senede çok şükür
merveeeeee:7:hamileliğin iyi geçtiğine sevindim belli olsun artık karnın bide tekme atsın :33:

He yaa ne zaman atacak tekmee zaman geçsede doğum vakti gelse sağlıcakla kucağıma alsam sabırsızlanıurom:52:

vuslatım bebeğine maşallah:nazar::nazar::nazar:
kızlar inanın başımı kaldırcak vaktim yok hafta sonu temizlik ütü ev toplaması derken pc ye geçemiyorum bile neyse bu arada sizleri çok özledim ya düşünün alışverişe bile gidemiyorum internetten alıyorum ne alıyorsam:26:
işler çok yoğun seminer eğitimler hep benim başımda hep ben düzenliyorum başkanın misafiri bitmiyorrrrrr:47::47::47:
hepinizi öpüyorum kocaman
evrenim ankaraya geldiğinde görüşelim:27::27:
şu an gözlerim kapanıyor nasıl uykum var
ama size süpriz yarın burada olabilirim:27::27::27::27:

Back
X