• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Masallah ofeliyam yaa koyma resimlerini nazar değecek yemin ederim yaa. Cok yakışmış hamilelik:nazar:
Ya evine nasıl gelim. Senin evin hangi tarafta olmazsa bir saatligine uğrarım esim beni bırakır

sizin nazarınız deymez bana canım..siz benım canımsınız..olur canım..tamam ben adresı sana verırım..gelınce cep numaranı yaz bana tamam mı?

Fıstıklı lokumum şu avatarındaki çirkin oğlan kim ya kaldır onu ordan

sizin nazarınız deymez bana canım..siz benım canımsınız..olur canım..tamam ben adresı sana verırım..gelınce cep numaranı yaz bana tamam mı?
Tamam canım benim ben gelince sana kocamın No veririm o sekilde konuşuruz. :54:

Hadi kızlar bende yatiyom

:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

backwood avatarin cok komigime gitti :9:kime kuyruk salliyon bakiyim :52:

ofeliyamm hamilelik yaramis MASALLAH bebisine :nazar:

berenim gitmis bile ben katilamicam cekilise maglum yurt disindayim hem bana hem karsidakine pahaliya patlar ama kalbim sizinle:9:

mervem sanada selam olsun vuslat ablayla milyonu demisinde beni dememisin burda olsalardi diye:43:

evrenimm hemserim az kalmisin kavusmaya..kizlarla bulusursaniz kizilay alisveris merkezine gidin 7d sinema cok guzel keske bende olsaydim:9:

:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

backwood avatarin cok komigime gitti :9:kime kuyruk salliyon bakiyim :52:

ofeliyamm hamilelik yaramis MASALLAH bebisine :nazar:

berenim gitmis bile ben katilamicam cekilise maglum yurt disindayim hem bana hem karsidakine pahaliya patlar ama kalbim sizinle:9:

mervem sanada selam olsun vuslat ablayla milyonu demisinde beni dememisin burda olsalardi diye:43:

evrenimm hemserim az kalmisin kavusmaya..kizlarla bulusursaniz kizilay alisveris merkezine gidin 7d sinema cok guzel keske bende olsaydim:9:

Kız seni öbür topikle bağdaştırmışım valla yanlış anlama kuzum
yoksa açtım cacık topiğini seni bekledim yemin ederim dedim misafrleri gitmedi herhalde
şimdide öyle yazdığını görünce üzüldüm zatiii:43:
Kırdıysam hakkını helal et canım

Kızz tiwim cevap yazsana çatlatma beni üzülrüm bak gönlünü kırdıysammmm:43::43:

iyi canım ya hamile hamile taşınmakla uğraşmadın.

Bende seviyorum ama yapamadım bi kere denedim olmad:19::19:
ayyy olsa yerdik hee bol limonlu:29::29:

Hiç sorma ben kendi kendimi taşıyamıyorum bide ev mi taşıyacaktım:27:
offf valla olsaa ne yerdim liomunlu limonlu
halim olsa yapmaya kalkar yaparımda halim yok:(

Back
X