- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
Hiç sorma ben kendi kendimi taşıyamıyorum bide ev mi taşıyacaktım
offf valla olsaa ne yerdim liomunlu limonlu
halim olsa yapmaya kalkar yaparımda halim yok![]()
ben yapamıyorum bile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sorma ben kendi kendimi taşıyamıyorum bide ev mi taşıyacaktım
offf valla olsaa ne yerdim liomunlu limonlu
halim olsa yapmaya kalkar yaparımda halim yok![]()
ben yapamıyorum bile.Becerikli kuzum maşallah
![]()
Valla memem şişecek
kız çocukta mercimek büyüklüğünde iz olmasın sakın canım çektide yemedim diye:26:
ben çıkayım en iyisi çok uykum geldi hadi öpüyorum hepinizi allaha emanet olun görüşmek üzere![]()
kiz niye uzuluyon sakasina soyledim amma duygusallastin ha ota b... agliyon hahahaKız seni öbür topikle bağdaştırmışım valla yanlış anlama kuzum
yoksa açtım cacık topiğini seni bekledim yemin ederim dedim misafrleri gitmedi herhalde
şimdide öyle yazdığını görünce üzüldüm zatiii
Kırdıysam hakkını helal et canım
Canım mercimekli köfte çekiyoo olsada yesem yaaa![]()
kiz niye uzuluyon sakasina soyledim amma duygusallastin ha ota b... agliyon hahaha
helal olsun ay aaaa
kiz kisir yaptimdi yakin olsak getirirdim![]()
He ne bileyim ciddiyim ha bu konuda taktım kafaya kaç dakikadır onu
neyseki sorun yokmuş
Çok fenayım valla her şeye ağlıyorum![]()
vuslat ablayla melyonda gelse keşke![]()
Valla memem şişecek
kız çocukta mercimek büyüklüğünde iz olmasın sakın canım çektide yemedim diye:26:
yok canim ya ne takiyon kafaya
evet hamilesin duygusallastin tabi esin ne zaman gelecek tekmi kaldin evde![]()
Hee ne bileyim kız öyle derler ya eskilerben yine çocuk uyutmaya çalışırken siz yine kaynatmışınız yaaaaaaa :84: :84: :84:
41 kere maşallah oğlumuza tosun gibi yatıyo kafaya bak tü tü tü tü ofeliya sana benziyo sanki hadi yine iyisinallah kurtarsın sağsağlim inşlh kavuş bebeğine
aaah aah keşke geleydim de göreydim
kız allah canını almasın ne güldürdün beni
hiç öyle olurmuuu
birinden gizli bişi yemiyceksin leke olmaması için yani şöyle sen canın bişi çekti yiyosun o arada diyelimki zil çaldı biri geldi apar topar yediğini saklayıp ellerinide vücudunun herhangi bi yerine sürersen o esnada çocukta ellerini sürdüğün yerde leke oluyor unutma![]()
mervem nasılsın minikim nasıl![]()
iyi diyelim iyi olalım melyonum
kemiklerim ağrıyo resmen öyle halsizimki
minikte iyidir inşallah
sen nasılsın iyi misin?
bol bol kalsiyum al sebze tüket et balık ne bulursan ye yani ilerde çok ihtiyacın olucak bunlara sende ne var ne yok hepsini bebek alıcak zaten ben kalsiyum fazla tüketmedim şuan dişlerimden eklem yerlerimden çok çekiyorum bendeki kalsiyumu çekti gitti çocuk ben kaldım öle bön bön dişler dökülcek az kaldı
valla ben az biraz sinirliyim iki kere uyutma çabası içine girdim uyudu şükür bakalım ne kadar uyuyacak
kuşum ezan okunuyo asli görevi yapalım dönerim yine öptüm çok çok![]()
Tamam canım allah kabul etsin bende kalkarım birazdan inş oturarak kılmaya çalışıyom bende
yaa öylemii kız ben bunları bilmiyodummm gelince anlat bana
öyle bişeyki sanki kemiklerimin içi çekiliyo iliğimi sömürüyo birisi anlatamam o hali yani
ben bu saydıklarının hiçbirini yemiyorum
bide şimdiden başladı diş etlerim kanamaya demekki bende senin gibi olacam ilerde![]()
vealeykümselam nerelerdeydin![]()