• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Evet canım tabi çıktı top gibi hamile kıyafeti giyiniyorum artık:17:

Tatlım benim Allah nazarlardan korusun,ne de yakışıyordur :16:

bugün aşkımla tam 5 yıl oldu ama işden dolayı sadece 1 saat görüşebildik:43:
yıldönümüz yani rabbim bir ömür boyu sürdürmemize yardım etsin:49::49::49:

Berenim Allah bir ömür beraber olmanızı nasip etsin fıstığım,sağlıkla mutlulukla inşaallah :nazar:

ya kızlar sizin toplanmanız için illa anneniz gerekli dime bakın ben geldim herkes toplaştı:52::52::52::52:

Ee başta anne olmayınca yavrucuklar dağılıyo tabi :2:

vuslatım milyonum elifim eslemim hadi gelinnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52:

Geldim ama geç geldim galiba :43:

Safak 23 bitti bitecek ins. Seni kendime ornek alıyorum. Bak sabrettin sabrettin ve sonunda gobusune bebisi koydun:49: ins benim sabrımın sonuda selamet olur

İnşaallah kuzum Rabbim kavuştursun sizi de inşaallah hayırlısıyla :16:

Bende geldmmm :) :)

Çekiliş mi yapcaz:27::27:

:38: :38:

:nazar:Eki Görüntüle 561473 buda benım ogluşum kızlar..maşallah dımeyı unutmayın tamamı???:nazar:

Maşaallah yeğenimize :21: :21:

Geziniyorum canım:10::10::10:Sen nasılsın nasıl gidiyor:38:Kaşıntıların devam ediyor mu:44:

iyi yapıyosun canım gezin sörfünü yap nette:1:
evet devam ediyo geceleri hatur hutur kaşınıyo valla:9:
testlerimi yaptırdım çok şükür bi sorun çıkmadı
ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya doktor o yüzden olabilir dedi

iyi yapıyosun canım gezin sörfünü yap nette:1:
evet devam ediyo geceleri hatur hutur kaşınıyo valla:9:
testlerimi yaptırdım çok şükür bi sorun çıkmadı
ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ya doktor o yüzden olabilir dedi

Neyse birşey çıkmadıysa yapacak birşey yok gözün aydın canım:9:
İlaca allerjin vardır:5:Hayırlısı olsun:38:

Tatlım benim Allah nazarlardan korusun,ne de yakışıyordur :16:

Berenim Allah bir ömür beraber olmanızı nasip etsin fıstığım,sağlıkla mutlulukla inşaallah :nazar:

Ee başta anne olmayınca yavrucuklar dağılıyo tabi :2:

Geldim ama geç geldim galiba :43:

İnşaallah kuzum Rabbim kavuştursun sizi de inşaallah hayırlısıyla :16:

:38: :38:

Maşaallah yeğenimize :21: :21:
Bilmem yakışıyordur herhalde:17:
kız nerelerdesin sen
hala çalışıyomusun
sende varmı bişeyler
müjde felan:49:

kızlar topikçek yapıcaz çekiliş buda konumuz hayırlı ugurlu olsun:3::3:

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...ler-topigi-yilbasi-cekilisi.html#post27489829

Bi bakayım katılırım belki :27:

vuslat ablayla melyonda gelse keşke:31:

Ya ben ya benn,beni unuttun mu Mervem :36:

Kızlar siz hala malum sitedeki çekilişlere katılıyosunuz demi:27:
ee bişeyde kazanıyomusunuz yaa:26:

Sürekli katılmıyorum artık,en son dün Airwickim geldi,turunçgiller hemide :27:

Maşaallah güzelim,çok yakışmış hamilelik çok tatlı olmuşsun fıstığım :38:

Canımm naber :27: :52:

Aleykümselam canım :16:

Bilmem yakışıyordur herhalde:17:
kız nerelerdesin sen
hala çalışıyomusun
sende varmı bişeyler
müjde felan:49:

Yok kuzum ayrılalı çok oldu,evdeyim :12:

Nerde canım ya,yok daha müjde,çalışıyoruz bakalım :23:

Adetlerim düzene girdi elhamdülillah ama en çok buna seviniyorum,sürekli okuyoruz dualar,bakalım artık gerisi Takdir-i İlahi :nazar: :49:

Dualarını bekliyorum canım :16:

Gel öpüşelim:38:canım çıkmam lazım sonra görüşelim:9::9::9: kaybolma ortalardan:20:

çocuk büyütüyoruz anacım uyanıcak şimdi yemek telaşı oyunudu derken akşam oluyo paşa geliyo ona ilgi alaka derken çocuk uyuyo ben dönüyorum pelteye vuslat nasıl dayanıyosun sen yaa 4 çocuğaa :52::52:daha yemek yapmadım akşama az vakit buldum buraya girdim :24:

Bi bakayım katılırım belki :27:

Ya ben ya benn,beni unuttun mu Mervem :36:

Sürekli katılmıyorum artık,en son dün Airwickim geldi,turunçgiller hemide :27:

Maşaallah güzelim,çok yakışmış hamilelik çok tatlı olmuşsun fıstığım :38:

Canımm naber :27: :52:

Aleykümselam canım :16:

Yok kuzum ayrılalı çok oldu,evdeyim :12:

Nerde canım ya,yok daha müjde,çalışıyoruz bakalım :23:

Adetlerim düzene girdi elhamdülillah ama en çok buna seviniyorum,sürekli okuyoruz dualar,bakalım artık gerisi Takdir-i İlahi :nazar: :49:

Dualarını bekliyorum canım :16:
Doktora gideceğim diyodun gittin mi peki
hep ediyorum canım dualarımdasın:49:

Doktora gideceğim diyodun gittin mi peki
hep ediyorum canım dualarımdasın:49:

Gitmedim canım,adam akıllı bir doktor yok burda.Eşimin arkadaşlarından birisinin hanımı çok kıskanç,sürekli gözü üzerimde;doktora gitmediğimiz halde laf çıkarmış,tedavi oluyorlar diye,altta kalır mıyım bende,üstelik canımı en çok yakan bir konuda,iyi benzettim :47: :9: Eşimin görevi nedeniyle şehir merkezinde değiliz,imkanlarda kısıtlı haliyle,yarı yıl tatiline kadar oluruna bıraktık canım;maddi-manevi çalışmalar yapıyoruz.O zamana kadar olmazsa,eşimle tayin istemeye karar verdik,merkeze.Eğer tayinimiz çıkarsa,ne gerekiyorsa yapıcaz,kendimi buna hazırlıyorum şimdi :31:

Allah razı olsun canım benim,inşaallah Rabbim kabul eder dualarını dualarımızı :nazar:

ben o kadar giriyorum hergün bakıyorum kimse var mı diye bi dün bakmadım şansa bak herkescikler toplaşmış:43::43:
şekerlerim beni çagırmışsınız minik cadının ciyaklamasından duyamadım sizi:9::9:o kadarda özlemiştim sizi:16:
kızlar uzun uzn alıntı yapamıyorum bebiş beni çağıyor hiç bitmiyo derdi:47:hepinizi çooooooooooooooookkkkkkkkkkkk öpüyorum :54::54:
bi dahakine daha sesli çağırın ok:kkk:

çocuk büyütüyoruz anacım uyanıcak şimdi yemek telaşı oyunudu derken akşam oluyo paşa geliyo ona ilgi alaka derken çocuk uyuyo ben dönüyorum pelteye vuslat nasıl dayanıyosun sen yaa 4 çocuğaa :52::52:daha yemek yapmadım akşama az vakit buldum buraya girdim :24:

napim milyonum YA SABIR çekiyorumm:1:

mervem eslemim nasılsınız :16:mervem nasıl geçiyor tatlım hamişlik bulantıların var mı dikkat kendine bebişe cici bak:emir_bebek:
eslemim tatlım inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsin bize dualarım seninle canım:16:

ben o kadar giriyorum hergün bakıyorum kimse var mı diye bi dün bakmadım şansa bak herkescikler toplaşmış:43::43:
şekerlerim beni çagırmışsınız minik cadının ciyaklamasından duyamadım sizi:9::9:o kadarda özlemiştim sizi:16:
kızlar uzun uzn alıntı yapamıyorum bebiş beni çağıyor hiç bitmiyo derdi:47:hepinizi çooooooooooooooookkkkkkkkkkkk öpüyorum :54::54:
bi dahakine daha sesli çağırın ok:kkk:

Aynen abla ya,bazen üyelik girişi yapmadan bakıyom var mı kimse diye,yok olunca girişde yapmıyorum haliyle :27:

Dün toplaşmışlar maşaallah,çok sevindim inşaallah bugünde girer herkes :24:

mervem eslemim nasılsınız :16:mervem nasıl geçiyor tatlım hamişlik bulantıların var mı dikkat kendine bebişe cici bak:emir_bebek:
eslemim tatlım inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsin bize dualarım seninle canım:16:

Ablacım dahada iyiyim ben,sıkmamaya çalışıyorum canımı,Rabbime bırakıyorum,muhakkak O en hayırlı zamanda Duamızı kabul edecektir inanıyorum :16:

Çok teşekkür ederim duaların için Allah razı olsun :38:

Sende iyisindir inşaallah ablacım :nazar:

Meleklerinle seni öpüyorum canım benim,çok seviyorum hepinizi :17:

Back
X