• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Gitmedim canım,adam akıllı bir doktor yok burda.Eşimin arkadaşlarından birisinin hanımı çok kıskanç,sürekli gözü üzerimde;doktora gitmediğimiz halde laf çıkarmış,tedavi oluyorlar diye,altta kalır mıyım bende,üstelik canımı en çok yakan bir konuda,iyi benzettim :47: :9: Eşimin görevi nedeniyle şehir merkezinde değiliz,imkanlarda kısıtlı haliyle,yarı yıl tatiline kadar oluruna bıraktık canım;maddi-manevi çalışmalar yapıyoruz.O zamana kadar olmazsa,eşimle tayin istemeye karar verdik,merkeze.Eğer tayinimiz çıkarsa,ne gerekiyorsa yapıcaz,kendimi buna hazırlıyorum şimdi :31:

Allah razı olsun canım benim,inşaallah Rabbim kabul eder dualarını dualarımızı :nazar:
Densiz dolu etrafta uzme tatli canini haddini bildirdigin iyi olmus herkes yerini bilsin en kisa zamanda guzel haberler verirsin insallah rahatlat beynini bu dusuncelerden arindir keyfine bak
napim milyonum YA SABIR çekiyorumm:1:

birakican adamlara cocuklari gidip caliscan nasil olurki :)

Densiz dolu etrafta uzme tatli canini haddini bildirdigin iyi olmus herkes yerini bilsin en kisa zamanda guzel haberler verirsin insallah rahatlat beynini bu dusuncelerden arindir keyfine bak

Evet düşüncesiz insan çok malesef canım...Ah etmedim Allaha havale ettim,şimdi kendileri ikinci çocuk için uğraşıyorlamış biliyor musun,tedaviye başlamışlar,Rabbim büyük...

Eskisi gibi sıkmıyorum kendimi,güzel şeyler düşünüyorum..Amin canım benim amin inşaallah vericem yakın zamanda o haberi,çok teşekkür ederim :38:

yavrularım ben geldim
eslemcim o kadar öagırdım seni ben gittikten sonra gelmişsin:43:
vuslatım sende öyle ya:18:
dün ne güzel kaynattık keşke melyonum ve sizde olsaydıız:18::18::18:

Vayy inanmamm diyette olduğunaa:):)
maşallah canım 2 kilo vermişsin bile
benim diyet yapmama gerek kalmadan 8 kilo verdim:27:

birakican adamlara cocuklari gidip caliscan nasil olurki :)

çok güzell olur milyonum daa... daası var işte:31:imkan olsada çalışamam ki gözüm arkada kalır köye götürüyor bazen
o zaman bile akşama kadar acaba napıyor karınları tokmu çocuklarıma kızıyolar mı diye düşünüp duruyom:30:

yavrularım ben geldim
eslemcim o kadar öagırdım seni ben gittikten sonra gelmişsin:43:
vuslatım sende öyle ya:18:
dün ne güzel kaynattık keşke melyonum ve sizde olsaydıız:18::18::18:

yaa berenim kaynatmışsınız şok oldum zaten ilerlemiş 10 syfyı görünce:53:bak bugünde gelmişsin yine yakalayamadım:10:

bu arada tatlım ben katılamıcam çekilişe harcamalrı kısıtladım malesef :50:

Back
X