• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Berenim ve ofeliyam kizlarrr müjde sonunda geliyorum :16:
Yilbasindan sonra Ankara'dayim :16: Kesin görüşüyoruz ok kızlarım :34:

iş yerinden yazıyorum nasılsınız kızçelerim
evrenim nasılsın iyimisin ankaraya gelince buluşalımmmmmmmmmm
tabii ofeliya doğurmazsa:1:

rüyamda sizleri gördüm kızlar ofeliya ve vuslatımı gördüm yani böyle çay içiyorduk sohbet ediyorduk allah allah hayırdır inşallah

rüyamda sizleri gördüm kızlar ofeliya ve vuslatımı gördüm yani böyle çay içiyorduk sohbet ediyorduk allah allah hayırdır inşallah

ayy canım benim inşallah gerçek olur rüyan orduya gelirsin sahilde denize karşı çaylarımızı yudumlarız
ne güzel olur:16:

evet ablacim nasilsinnn bebelerinn nasil :16:

iyiki döndün tatlım ü.iptalini görünce çok üzülmüştüm :14:kızıma da demiştim tiwim ü.i yapmış diye, anne çok komiksin diyor bana:1:kızım tanıdı hepinizi anlata anlata:kkk:bebelerim iyi tattlım en küçük bebem hasta biraz:2:

ayy canım benim inşallah gerçek olur rüyan orduya gelirsin sahilde denize karşı çaylarımızı yudumlarız
ne güzel olur:16:

iyiki döndün tatlım ü.iptalini görünce çok üzülmüştüm :14:kızıma da demiştim tiwim ü.i yapmış diye, anne çok komiksin diyor bana:1:kızım tanıdı hepinizi anlata anlata:kkk:bebelerim iyi tattlım en küçük bebem hasta biraz:2:

:9::9:meshur olduk iyice..
gecmis olsun ya hayirdir :26:

oww gecmis olsun biran once atlatir INSALLAH ALLAH SIFASINI VERSIN(AMIN):nazar:
sogukmu ya niye usuttu garibim..:26:

sağol canım buralar soğuk bayağı çocukların hepsi hastalanıp yattılar kaç gün onlar iyi şimdi
ama bebeğim atlatamadı henüz canım:emir_bebek:

Back
X