• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Çiftlikle ilgili sorduğuö sorulara cevap ver çebukkk cacık topiğinde

eslemliva mesaj kutun dolu canim bosaltsana :26:

Eslemciğim mesaj kutun dolu boşalt tatlım o yüzden burdan yazıyorum bende aldım bitane
Allah gönlüne göre versin arkadaşım:38:

eslemliva mesaj kutun dolu canim bosaltsana :26:

Boşalttım canım,bende diyorum niye mesajlaşmalarım yarım kaldı :27:

Eslemciğim mesaj kutun dolu boşalt tatlım o yüzden burdan yazıyorum bende aldım bitane
Allah gönlüne göre versin arkadaşım:38:

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim,ekliyorum listeme ismini;Rabbim razi olsun,seni ve meleğini korusun :38:

Eksik etme dualarından beni,öyle ihtiyacım var ki.....

Eslemliva;
gerçi gitmişsin ama görürsün belki yine de.tiviti söyledi,ben de az önce okudum.
Allah kabul etsin.

Allah allah eslemde banlanmış:50::50:

Eslemliva;
gerçi gitmişsin ama görürsün belki yine de.tiviti söyledi,ben de az önce okudum.
Allah kabul etsin.

Canım Allah razi olsun,ekledim ismini.Çok teşekkür ederim BitterKuzucuk,Rabbim de senin tüm hayırlı dualarını kabul etsin :16:

Tivitim öpüyom kuzum,Allah razi olsun vesile olduğun için :38:

Nbr kizlar ben geldim yavrumla..aslanlar gibi dogurdum geldim cok sukur..oglum cok iyi cok sukur..darisi bebek isteyenlere ve bebek bekleyenlere

bende okudum tweety vasıtasıyla :34: Allah kabul eder inşAllah :61:

Nbr kizlar ben geldim yavrumla..aslanlar gibi dogurdum geldim cok sukur..oglum cok iyi cok sukur..darisi bebek isteyenlere ve bebek bekleyenlere

Gözünüz aydın canım,Rabbim analı babalı büyütsün :16:

bende okudum tweety vasıtasıyla :34: Allah kabul eder inşAllah :61:

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim.Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin :16:

Tivitim kızz gel bidaa öpiyim,canım çok sağol :38: :38:

Eslemcim canım bende okudum bir yasin. Topiğe gelen giden yok, bende kimse yok diye bakmıyordum, haberim yoktu o yüzden:31: Tiwim facede söyledi okudum bugün. Rabbim hayırlısıyla bağışlasın bebeğini inşallah canım(amin). Dualarım seninle eslemcim:16::16:

Eslemcim canım bende okudum bir yasin. Topiğe gelen giden yok, bende kimse yok diye bakmıyordum, haberim yoktu o yüzden:31: Tiwim facede söyledi okudum bugün. Rabbim hayırlısıyla bağışlasın bebeğini inşallah canım(amin). Dualarım seninle eslemcim:16::16:

Ablacım ya Allah razi olsun,ne kadar sevindirdin beni :5: Çok teşekkür ederim :16:

Tivitime zaten çok borçluyum,ama hep dua ediyorum Rabbim kabul etsin.İnşaallah Tivitimle aynı anda hamile kalırız,bir iki ay içinde;Mervenin prenseside bizimkilerin ablası olur,ay ne güzel olur Allahım ya :21: :21: :21:

Ablacım bişe rica edicem,senin o güzel çocukların var ya hani :nazar: Onlara söyler misin benim için dua etsinler,hayırlı sağlıklı evlat versin Allahım diye,onlarınki kabul olur.Bide minik kuzunu öp benim için,hepsini öp doya doya :38: :38: :38:

Artık kimse gelmiyo çok üzülüyorum.Bi sorun mu oldu acaba,ama geçmiş sayfalarda bişe de yok gözümden kaçtıysa bilemem tabi.

Keşke yine görüşsek,konuşsak uzun uzun,çok özledim valla hepinizi öpüyom abla,Allaha emanet ol :16:

Back
X