• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Ablacım ya Allah razi olsun,ne kadar sevindirdin beni :5: Çok teşekkür ederim :16:

Tivitime zaten çok borçluyum,ama hep dua ediyorum Rabbim kabul etsin.İnşaallah Tivitimle aynı anda hamile kalırız,bir iki ay içinde;Mervenin prenseside bizimkilerin ablası olur,ay ne güzel olur Allahım ya :21: :21: :21:

Ablacım bişe rica edicem,senin o güzel çocukların var ya hani :nazar: Onlara söyler misin benim için dua etsinler,hayırlı sağlıklı evlat versin Allahım diye,onlarınki kabul olur.Bide minik kuzunu öp benim için,hepsini öp doya doya :38: :38: :38:

Artık kimse gelmiyo çok üzülüyorum.Bi sorun mu oldu acaba,ama geçmiş sayfalarda bişe de yok gözümden kaçtıysa bilemem tabi.

Keşke yine görüşsek,konuşsak uzun uzun,çok özledim valla hepinizi öpüyom abla,Allaha emanet ol :16:

Canım benim inşallah Rabbim sana da yüreği güzel tiwime de en kısa zamanda bebelerinizi bağışlasın(amin). Tabiki eslemim büyük kızıma söyledim zaten sen de dua et diye, küçüklerede ettiririm tatlım:16:Canım beren işe başladı ya o olmayınca da topik öksüz kaldı kimse uğramıyor, keşke eskisi gibi olsa bende çok özlüyorum:43:

Eslemciğim mesaj kutun dolu boşalt tatlım o yüzden burdan yazıyorum bende aldım bitane
Allah gönlüne göre versin arkadaşım:38:

Mervem bakıyorumda unuttun bizi:43:Bebişin cinsiyeti belli olmuştur heralde artık:26:Kızmı erkekmi:emir_bebek:

Mervem bakıyorumda unuttun bizi:43:Bebişin cinsiyeti belli olmuştur heralde artık:26:Kızmı erkekmi:emir_bebek:

Tevaful gördüm abla yazını tam çıkıyodum
yaa yok unutmadım unuturmuyum hiç aşk olsunn:38::38:
evet minnoşum olacak prensesimiz geliyor
inşallah sağlıcakla gelsin
senin çocuklar nasıl iyimi

Canım benim inşallah Rabbim sana da yüreği güzel tiwime de en kısa zamanda bebelerinizi bağışlasın(amin). Tabiki eslemim büyük kızıma söyledim zaten sen de dua et diye, küçüklerede ettiririm tatlım:16:Canım beren işe başladı ya o olmayınca da topik öksüz kaldı kimse uğramıyor, keşke eskisi gibi olsa bende çok özlüyorum:43:

Amin abla amin,Allahım razı olsun.Güzel kızının bahtıda güzel olsun,çocuklarının hepsini korusun Rabbim.Çok sağol abla çok.

Evet valla Beren de uğramıyo artık,ama başka yerlerde görüyom ara sıra,gelsede toplasa yine bizi keşke

Dağıldık valla,bende bebiş için dua topiklerinde takılıyorum,sıra sıra dua ediyoruz.Rabbim kabul etsin.Mevlid Kandiline kadar 500 Yasin toplıyım diyorum daha 100 küsur kaldı,bakalım artık dua etde Rabbim bitirip,duasının kabulünü nasip etsin..

Ne çok özlemişim senle konuşmayı abla,arada görüşelim yine burda :5:

Yemek yarışması varya kuzum görmedin mi herkes orda,ilk kategori çorbaydı,Kazende ilk olduğu için tüm katılanlar olarak hepimizi proladı :27: :27: :27:

Senin çorban hangisi ay bende oyumu kullandım tüh bileydim sana verirdim canım kusura bakma:5:

Nvresteye verdim bendeoyumu börek çorbası yapmış ok güzel:56:

ee peki başlığa neden markaları yazdınız canım?kimisi salça markası kimsii süt markası yazmış:26:

Evet,daha birsürü kategori olacakmış canım,hepsine katılıcam nasipse :27:

Renksiz dünyama renk geldi :37:

Ben çıkıyorum kuzum,kendine iyi bak,meleğine iyi bak,yerim ben onu ya :54: :54:

Yatmadan bana dua edersin dimi Mervem :5:

Görüşmek üzere,çok öpüyom,hayırlı geceler,Allah'a emanetsiniz :38:

ederim tabi esloşum hep ediyorum
bende seni öptüm allaha emanet ol
onunda sana selamı var teyzesi:16::1:

kızçelerim öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun
ofeliyam doğum yapmış kız ne ara karnın büyüdüde doğurdun maşallah yani
ben işten vakit buldukça ugramaya çalışıyorum ama sizinle daha çok iglenicem
şu yemek yarışmasıda neymiş keşke bende katılsaydım görmedimkiiiiiiiiii:27:
sizleri çok öpüyorum en kısa zamanda görüşmek üzere
eslemcim bir duanıda ben almak istiyorum kabul edersen

Berencim Yasinlerim toplandı,duasını yaptık eşimle Rabbim kabul etsin..

Kabul etmek ne demek,dua edersen benim için herzaman memnun olurum,sağolasın....

Berencim Yasinlerim toplandı,duasını yaptık eşimle Rabbim kabul etsin..

Kabul etmek ne demek,dua edersen benim için herzaman memnun olurum,sağolasın....

Eslemcim Allah kabul etsin inşallah.Bende kuzularıma senin için tiwim için ism vererek dua ettirdim,
ertesi gün yine bize dua ettir dediler o gün de kandildi yatarken yine yine ettirdim:16:Bende kandil gecesi burda tanıdığım herkes için dua ettim, isimlerinizle birlikte:16::16:Rabbim kabul etsin

Eslemcim Allah kabul etsin inşallah.Bende kuzularıma senin için tiwim için ism vererek dua ettirdim,
ertesi gün yine bize dua ettir dediler o gün de kandildi yatarken yine yine ettirdim:16:Bende kandil gecesi burda tanıdığım herkes için dua ettim, isimlerinizle birlikte:16::16:Rabbim kabul etsin

Amin ablacım Allah razi olsun...

Ne kadar iyisin sen,güzel yüreklim benim :16: :16:

Yerim ben senin çocuklarını,benim yerime ayrı ayrı öp hepsini :54: :54: :54: :54: Hepsi Allaha emanet,maşaallah barekallah çok güzeller,Rabbim bahtlarını da güzel etsin hepsinin de :16: :16: Onların temiz ağızlarından çıkan duaları Rabbim kabul eder,inanıyorum ben :nazar: :nazar:

İnşaallah en yakın zamanda müjde vermem nasip olur..Karadeniz turu yapmayı çok istiyorum,inşaallah nasip olur da eşim ve bebeğimle birlikte sizi ziyaret ederiz :21: :21: :21:

Rabbim o güzel gönlünden geçenleri ve yaptığın tüm hayırlı duaları kabul etsin.Sana ve sevdiklerine uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.Ablaa ben seni çok seviyorum biliyosun dimi :17: Öpüyorum seni ve meleklerini :16: :16: :16: :16: :16:

rabbim dualarını kabul etsin bak merveninde bebeği olmuyordu şimdi 4 aylık hamile öyle düşün kuzum :49:

Back
X