• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kızçelerim nasılsınız ben güzelce evi temizledim sigara böreği sardım şimdi kızartıcam çayla miğdeye indircem:1::1:

Amin ablacım Allah razi olsun...

Ne kadar iyisin sen,güzel yüreklim benim :16: :16:

Yerim ben senin çocuklarını,benim yerime ayrı ayrı öp hepsini :54: :54: :54: :54: Hepsi Allaha emanet,maşaallah barekallah çok güzeller,Rabbim bahtlarını da güzel etsin hepsinin de :16: :16: Onların temiz ağızlarından çıkan duaları Rabbim kabul eder,inanıyorum ben :nazar: :nazar:

İnşaallah en yakın zamanda müjde vermem nasip olur..Karadeniz turu yapmayı çok istiyorum,inşaallah nasip olur da eşim ve bebeğimle birlikte sizi ziyaret ederiz :21: :21: :21:

Rabbim o güzel gönlünden geçenleri ve yaptığın tüm hayırlı duaları kabul etsin.Sana ve sevdiklerine uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.Ablaa ben seni çok seviyorum biliyosun dimi :17: Öpüyorum seni ve meleklerini :16: :16: :16: :16: :16:

Canım benim bende seni çok seviyorum:38::16::16:hepinizi çok seviyorum sahip olamadığım kızkardeşlerimsiniz siz benim:16::16:İnşallah eslemim hayırlı güzel haberini bekliyoruz:emir_bebek:Gel bitanem her zaman beklerim canım:48:
kızçelerim nasılsınız ben güzelce evi temizledim sigara böreği sardım şimdi kızartıcam çayla miğdeye indircem:1::1:

Şükür kavuşturana berenim:16::16:ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum:31:Sen nasılsın bitanem ya yoksun bir görünüp bir kayboluyorsun:5:Gerçi bende artık pek fazla giremiyorum foruma:50:

Canım benim bende seni çok seviyorum:38::16::16:hepinizi çok seviyorum sahip olamadığım kızkardeşlerimsiniz siz benim:16::16:İnşallah eslemim hayırlı güzel haberini bekliyoruz:emir_bebek:Gel bitanem her zaman beklerim canım:48:

Şükür kavuşturana berenim:16::16:ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum:31:Sen nasılsın bitanem ya yoksun bir görünüp bir kayboluyorsun:5:Gerçi bende artık pek fazla giremiyorum foruma:50:

kocan düzeldimi vuslatım aranız nasıl çocuklar nasıl:30::30:

kocan düzeldimi vuslatım aranız nasıl çocuklar nasıl:30::30:

O yanlışı yaptığında benim halimi gördüğü anda hizaya geldi zaten berenim, ama eskisi gibi olmuyor işte
artık aşkım diye hitap edemiyorum, o hergün ne zaman eskisi gibi aşkım diceksin bana diyor ama olmuyor işte berenim:50: Zamann...

Offeliyammmm nerelerdesin kuzum ozledim seni yaa bebisimiz nasıl uslu duruyo mu.

Berenim kizlarrr iyice koptuk :14: Cok acı bisi.

Cok ozlemisim yaa.nasilsiniz kizlar..inanin zamanim yok girmeye..oglusum 1 aylik oldu bile cok sukur..teyzeleri cok yakisikli mavi gozlu beyaz tenli simsiyah sacli oglusum var.allah nazarlardan korusun yavrumu..hepimiz koptuk gercekten yaa..evrenim bende seni ozledim kuzu:(((

Cok ozlemisim yaa.nasilsiniz kizlar..inanin zamanim yok girmeye..oglusum 1 aylik oldu bile cok sukur..teyzeleri cok yakisikli mavi gozlu beyaz tenli simsiyah sacli oglusum var.allah nazarlardan korusun yavrumu..hepimiz koptuk gercekten yaa..evrenim bende seni ozledim kuzu:(((

ay maşallah :6::6:

kızçelerim neler yapıyorsunuz valaha işe girdim gireli ne internete girebiliyorum ne yarışmalara bakıyorum o derece yani yoğun hepinizi çok özledim bu arada 71 kilo oldum baya kilo aldım kızçelerim biliyorsunuz benim iştahım çok açık:1::1::1:

kahveye hayır demem ellerine sağlık canım evet çok soğuk rüzgarda var balkona bile çıkamadım

Back
X