Bernardonun modelleri arasından seçim yapmak gerçekten çok zor, ama takımınız gayet güzel, hem modeller süreki yenileniyor, öyle düşünmeyin, hem daha kaç tane beğeneceğimiz modeller çıkar kimbilir..
Eki Görüntüle 676004
Eki Görüntüle 676004
kızlar bu kahvaltı takımını almıştım bir süre önce.ama şimdi aynı markanın diğer modelleri görünce falan çok mu sade kaldı dyorum?
Eki Görüntüle 676004
Eki Görüntüle 676004
kızlar bu kahvaltı takımını almıştım bir süre önce.ama şimdi aynı markanın diğer modelleri görünce falan çok mu sade kaldı dyorum?
Canım ben aldığımda kurban bayramı öncesi kampanya vardı 175 gibi bi şeydi yanlış hatırlamıyorsam.Çok acelen yoksa kampanyalarını takip et, o zaman yakala derim ama tabi yine de sen bilirsin.
Eki Görüntüle 676004
Eki Görüntüle 676004
ayy benim kahvaltı takımımmm aynı senin düşüncendeydim bende ama arkadaşlar haklı bernardo öyle güzel desenler çıkarıyorki mutlaka birinde aklın kalıyor aldığımız takım gayet güzel ben sadece fincan tabaklarının renginden memnun değilim değiştirirsem sırf bu nedenle değiştiririm yoksa gayet hoş bence..