bernardo kahvaltı takımı

rainilk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
109
8
118
$634714702590343125.webp $634714702590343125.webp kızlar bu kahvaltı takımını almıştım bir süre önce.ama şimdi aynı markanın diğer modelleri görünce falan çok mu sade kaldı dyorum?

bernardonun kahvaltı takımlaırnın herbiri birbirinden güzel secimin de bence cok iyi:) bence hiç öle düşünme:34:

Netten diğer modellerine baktım.Bence bu çok güzel güle güle kullanın:38:

Çok teşşekür ederim hanımlar.Aceleyle aldığım için diğerlerinde aklım kalmıştı ama şekil itibariyle de diğerlerinden farklı ;) içim rahatladı biraz.

ben bu takımı başka bir arkadaşta daha görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti rengi deseni çok zarif bence hiç aklın diğerlerinde kalmasın.

Bernardonun modelleri arasından seçim yapmak gerçekten çok zor, ama takımınız gayet güzel, hem modeller süreki yenileniyor, öyle düşünmeyin, hem daha kaç tane beğeneceğimiz modeller çıkar kimbilir..:34:

canım bence de seninkinin çok orjinal modeli var, bence değiştirmeyi hiç düşünme derim :34:

bnce cok guzel cnım senden grunce bende almak ıstıodum baktım fıyatı 300 dıo sız kaca almıstım acaba verıyım mı sıparısını uygunmudur?

Canım ben aldığımda kurban bayramı öncesi kampanya vardı 175 gibi bi şeydi yanlış hatırlamıyorsam.Çok acelen yoksa kampanyalarını takip et, o zaman yakala derim ama tabi yine de sen bilirsin.

Eki Görüntüle 676004 Eki Görüntüle 676004 kızlar bu kahvaltı takımını almıştım bir süre önce.ama şimdi aynı markanın diğer modelleri görünce falan çok mu sade kaldı dyorum?
ayy benim kahvaltı takımımmm :16: aynı senin düşüncendeydim bende ama arkadaşlar haklı bernardo öyle güzel desenler çıkarıyorki mutlaka birinde aklın kalıyor aldığımız takım gayet güzel ben sadece fincan tabaklarının renginden memnun değilim değiştirirsem sırf bu nedenle değiştiririm yoksa gayet hoş bence..

Back
X