sizlere kahvaltılarımızda kullandığımız bebek marmelatımı tarif edicem bende bazı sabahlar kendi kahvaltımda tüketiyorum gayet lezzetli ve sağlıklı
BEBEK MARMELATI
5 adet kuru incir
10 adet kuru kayası
15 adet kuru erik
2 su bardağı su
tüm malzemeyi doğrayıp tencereye koyuyoruz ve suyu ekleyip kaynatıyoruz malzemeler iyice yumuşadığında altını kapatıp rondoyla çekiyoruz.
afiyet olsun
.Eki Görüntüle 1098668
NOT: bu karışımın 1 tatlı kaşığını sulandırıp biraz irmik eklerseniz pratik ve besleyici muhallebi yapmış olursunuz
canim bu yazdigin cok guzel bir tarif fakat belki bilmiyen anneler vardir sunu soylemek isterim bebeginizi ishal yapabilir fazla yedirirseniz. Biliyorsunuz kuru erik ve kaysinin oyle bir ozelligi var.
Haklısın canım bizde ishal olmadı bebeğimize verdiğimiz her şeyde gözlemlemeyi unutmuyoruz küçükler ve bünyeleri farklı tepkiler verebiliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canim. O kadar cok sey var ki dikkat etmemiz gereken. O kadar hassas ki bebeklerin mideleri dogal seylerle besliyelim derken cocugumuz allerji olabilir.
Canim seninde fikrini almak isterim. Tatile gittiginde butun gun disarda oldugunda bebegini nasil beslersin. Normalde hergun evde bebegime taze meyve ve sebzeden yemek hazirliyorum fakat tatilde bu biraz zorlasiyor. Simdiden kafamda ne yedirebilirim diye dusunuyorum. bana bu konuda yardimci olurmusun fikir verebilirmisin
Alerji konusu çok hassas mesela berranın alerjisi başladığında doktorumuz genüz sadece yoğurt yediği için süt alerjisinden şüphelendi ve 10 verme dedi. Yoğurt yemediği zamanda alerji devam edince yediğim içtiğim ne varsa takip etmeye başladım ve kendim buldum meğer fıstık alerjisi varmış ve sürekli tükettiğim fıstıklı çikolata yüzünden süte geçen fıstık alerji yapmadına sebep olmuş :) şimdi fıstık tüketemiyorum
Ben dışarı çıktığımda resmini paylaştığım mama kabını kullanıyorum iki hazneli sebzesini ve haşlayıp ezdiğim elmaya ceviz ekleyip koyuyorum beslenme saatlerinde veriyorum bunun dışında oteller size yardımcı olucaktır ben kaldığım otelde kahvaltı sırasında rica ettim meyve püresi hazırlamışlardı asla çekinme nerde olursan ol rica et sana yardımcı olurlar bebeğin kaç atlık bilmiyorum biz 8 aylık olduğumuz için ben gitsem yenek olarakta ızgara balıktan veririm açık büfeyse mutlaka verebileceğin şeyler bulabilirsin haşlanmış patates brokoli gibi bunları çatalla ezip verebilirsin bizim dıktorumuz çok sıkışırsam aptamilim sebze çorbalarını kullanabileceğimide söylemişti hiç bişi bulamazsam onlardan alırım kaşık maması tarzı mamaları bizim doktorumuz önermedi kahvaltıda sorun yaşamazsın zaten giderken cici bebeni yaparsın ıslatıp içine yumurta pekmez peynir ilave edebilirsin bunlar her otelin kahvaltısında bulabileceğin şeyler sakın ama sakın çekinme sen annesin bebrğini sağlıklı beslenek istemen çok doğal herkez yardımcı olurEki Görüntüle 1106635
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?