Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lisede boyu 1.70ten uzun bi kız arkadaş vardı. annesi her sabah bacaklarından çekermiş yatakta. boyu uzasın diye yapıyomuş bunu. ne kadar ona bağlı bilemiyorum ama denemekte fayda var.
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım boyum 1.64 civarı bir 4-5 cm daha uzamam lazım 1996 doğuluyum sizce bunu nasıl yapabilirim?kesin bir cevap beklemiyorum tabiiki kemik büyüme hüclerime baglı erkende kapanabilir ama şuan kapanmadıgını söylersek ne yapabilirim?
günde iki bardak sütü aksatmamaya çalışıyorum balya hapı kullanıyorum herzaman değil ama bazen zıplıyorum yüzme gibi bir imkanım yok maalesef
Diğerleri gibi gereksiz mesele oldığunu düşünmüyorum bu yaştaki gençler bunları takmış durumda.. bence basketbol felan oyna. voleybol. spor yap bacak egzersizleri felan..
Biraz takıntı yaptım özür dilerim fiziğimle ilgili sorunum yok göbegi falan kendim hallederim o konuları takmıyorum tek derdim boyum, burada pılates kursu yok maalesef yaz geldiginde zamanım olursa basketbola başlayacağım esneme hareketlerinide yapmaya çalışacağım zamanım olursa teşekkürler
Tatlim kayinvalidem bve kayinbabam 1.55-1.60 lar ama 3 cocuklari da 1.85 civarinda yani esim 1.90. tanidim arkadasimin esi 1.65 Adam cocukken o kadar cok sut icermis ki...bardak bardak...spor yaparmis ve saglikli beslenirmis.Herkesin kaderindeki insanin ona uygun yaratildigina inaniyorum.Dusunsene esim 1.90 ben 1.75... anne ve babasina cekmis olsaydi EVLENEMEYECEKTIM:))) Lisedeki arkadaslarim kiz cok uzunsun koca bulamayacaksin)) derlerdi...Stres yapma diye yazmak istedim guzelim.
Aslında boyum genetik olarak bu boylarda oldugundan emin olsaydım hiçbirşey yapmazdım günde bir bardak süt belki onun dışında ugraşmazdım ama ben ergenlik çagımın başında çok kötü beslenmiştim uyku düzenimde çok bozuktu ayrıca boyun uzamasınada engel olacak abur cubur yiyordum bu yüzden uzaması birazda olsa azalmıştır diye düşünüyorum =)