Arkadaşlar ben 15 yaşındayım boyum 1.64 civarı bir 4-5 cm daha uzamam lazım 1996 doğuluyum sizce bunu nasıl yapabilirim?kesin bir cevap beklemiyorum tabiiki kemik büyüme hüclerime baglı erkende kapanabilir ama şuan kapanmadıgını söylersek ne yapabilirim?
günde iki bardak sütü aksatmamaya çalışıyorum balya hapı kullanıyorum herzaman değil ama bazen zıplıyorum yüzme gibi bir imkanım yok maalesef
Canim hic. Kafana takma boyunu, ben 30 kusur yasindayim, senin yaslarinda cocuklari olan anne- babalar akrablar biraz telas duyarlar, cocugumuz uzadi ,uzamadi, az yiyo, cok yio gibilerinden, benimde senden 2 yas kucuk bi oglum var ,ordan da biliyorum, bakma sen bizim gibi mantiksiz eriskinlere, neden genclerin boyunun uzamasini sikinti ederiz ve bunu da onlara belli ederiz orasida sacmasapan biraz da karisik, sanirim daha uzun boylu oldular mi onlara nasil baktigimiz buyuttugumuzle alakali egomuz oksanacak, diyorum ya bakma sen bizlere , uzadim uzamadim sikintisi yaratma kendine , cunku bizler bile uzun boyun ne ise yaradigini pek bilmiyoruz :) uzun boyun bir getirisi yok hem,ben 1. 74 boyundayim kimsede donup aman ne guzel boyun var diyip madalya takmadi

Yani model olmak gibi bir istegin yoksa, ha 3 cm daha uzamissin, ha simdiki boyunda kalmissin..... bol bol sen uzunsun, su rafa yetisirsin muhabbeti yaparlar o olur, ki su an ki boyun gayet yeterli , giydigini tasiman, kendini gostermen icin:) ayrica kiz cocuklari blue cagina girdiginde buyumeleri bir anda durmaz, yavaslar sadece, 20 yasna kadar daha 5 senen var, hala uzamak istiyorum dersen, onundeki 5 seneyi iyi degerlendir..