• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş cm daha uzamam gerek

İbrahin saraçoğlunun kürü var.haftada 3 kere uskumru,lüfer,palamut,kefal di galiba.nette araştır boy uzatma kürü diye bulursun.bu balıklardan istedigini buguluyorsun ve sırtlarındaki deriyi kaldırıp altındaki siyah eti yiyorsun.bu %100 boy uzaması sağlıyormus 22 yasına kadar.bir de işlemden gecmemiş bugdayı alıyorsun çimlendiriyorsun çimlenmiş kısmını yemek istedigin kadarını koparıp parcalara ayırıp yogurda katıp yiyorsun ama bagırsaklara yapışma durumu var falan diye de duydum ama bunu da arastırabilirsin netten.cocuk parklarında asılıp sallanabilecegin yerlerde mutlaka sallan boy uzatıyormus ayrıca platesin de boy uzattıgı gercegi var.

Canım ben zaten haftada üç kez balık yesem boy atarım =) supratall'ı düşündüm ama uzatıp uzatmayacağından emin değilim işimi şansa bırakmam için bütçem bu aralar kısıtlı yaz geldigi için ihtiyaçlarımı almaya çalışıyorum sadece 16 yaşlarımın sonlarında boy uzamam devam ederse belki

düzenli beslen ve basket oyna komsum var kısa eşide kısa çocukları basket oynuyor dev gibi tabi sen o kadar uzama :1: basket uzamanda yardımcı olur eminim vede yaşın daha 15 uzarsın merak etme

Maalesef ben çok yemek seçiyorum özelliklede 12-13-14 yaşlarımda çok yemek seçtim yaz geldiginde zamanım olursa basketbol oynayacağım ama ip atlasam şimdlilik buradakiler oyun falan oynadıgımı sanırlar bu yaşta ipmi atlıyorsun derler =D =)

ne alakası var yaa saçlar tırnaklar vücudun vitaminini filan almaz zaten siz onları kesseniz de kesmeseniz de uzayacak onlar :)

vitamin almaz derken düşündümde araştırdınızmı acaba demeden önce?peki tırnaklarımız ve saçlarımıza hiç vitamin gelmiyorsa onlar nasıl uzuyor,damarlarımızmı itekliyor yada nasıl?:)eğer vitaminle ilgili yada tırnaklarla ilgili bölüme bir bakarsanız orada şahsen yaşayanlar size bunu kanıtlayabilir..doktor,uzman tarafından denilene inanmamak gerekiyorsa bilemem yani:)
uzman biriyle görüşürseniz bunu size açıklar zaten..o yüzden boş keseden sallamadık..biliyoruz yani..millet vitamin eksikliğinden doktor yardımı almaya gidiyorken uzman açıklamasını yapıyor bu konudada..
bilmeden böyle komik birşeymiş gibi konuşmayın lütfen..bilmiyo olabilirsiniz ama burada insanı inanmıyorsunuz diede küçümsemeye hakkınız yok sizin..yani bir uzmandan yardım alın görün o zaman ne alakası varmış yada yokmuş anlayın madem..kendi düşüncenizi deseniz sadece birşey demezdim ama bana kalkıp ne alakası var derseniz araştırmadan konuşmayın derim..
kimse burada bilmediği şeyi sallayacak değil...

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım boyum 1.64 civarı bir 4-5 cm daha uzamam lazım 1996 doğuluyum sizce bunu nasıl yapabilirim?kesin bir cevap beklemiyorum tabiiki kemik büyüme hüclerime baglı erkende kapanabilir ama şuan kapanmadıgını söylersek ne yapabilirim?

günde iki bardak sütü aksatmamaya çalışıyorum balya hapı kullanıyorum herzaman değil ama bazen zıplıyorum yüzme gibi bir imkanım yok maalesef :(

15 yasındasın 1,64 boyundasın ne guzel.Bn napıyım of yha 16 yasındayın 17ıme gırmeme çok az kaldı yanı ve 1.55 im . sınırlerım çok bozuluo çok takıyorum. /: uzamanın yolunu bullursan bu etkılıymıs dersen banada söle Ltfen . :40:

15 yasındasın 1,64 boyundasın ne guzel.Bn napıyım of yha 16 yasındayın 17ıme gırmeme çok az kaldı yanı ve 1.55 im . sınırlerım çok bozuluo çok takıyorum. /: uzamanın yolunu bullursan bu etkılıymıs dersen banada söle Ltfen . :40:

canım siz yaşıt sayılırsınız..aranızda 4 5 değil 1 yaş var..düşünceleriniz aynı olur o yüzden sende sıkma kendini ben ne yapaım diye..yani bu boy takıntısının yaşla ilgili değil kompleksleri..istersen 24e gel yine takıntın olur..bundan kurtulmak insanın elinde..bir uzmanla görüşmek tabiki faydalı olur..yardımcı olarak ilaç mutlaka önerir die düşünüyorum ben..bence fikir beklemeden sen bir doktora git ondan tavsiye al..çünkü kendini sıkıp dert haline getirmişsin..inan 30 yaşına gelip 1.50 boyunda olan var..kendinizi üzmeyin bu kadar..fiziğinize önem verin.pek kilo almayın ve çok zayıf kalmayın..ilaölarla falan belki uzarsın ama olmassada sıkma kendini..

arkadaşlar ben 15 yaşındayım boyum 1.64 civarı bir 4-5 cm daha uzamam lazım 1996 doğuluyum sizce bunu nasıl yapabilirim?kesin bir cevap beklemiyorum tabiiki kemik büyüme hüclerime baglı erkende kapanabilir ama şuan kapanmadıgını söylersek ne yapabilirim?

Günde iki bardak sütü aksatmamaya çalışıyorum balya hapı kullanıyorum herzaman değil ama bazen zıplıyorum yüzme gibi bir imkanım yok maalesef :(

tatlım bızım toplum olarak yaptıgımız hata sadece sütle uzama saglayacagımızı dusunmemızdır tabı kı sütte cok onemlı ama sadece suttekı kalsıyum yeterlı degıl sut yogurt peynırı de tuketmekle bırlıkte sebze ve baklıyat tuketımıne de onem vermelısın kalsıyum fosfor folık asıt proteın gıbı vıtamınlerı yeterlı mıktarda almalısın sebze meyveye agırlık ver fındık kabak cekırdegı badem gıbı kuruyemıslerı ıhmal etme ıstersen meyve sebze yemıslerın ıcerıgındekı maddelerı tek tek ınternetten arastırıp ona gore bır beslenme planı duzenleyebılırsın
mutlulukla..

1.64 16 yaş için gayet güzel bir boy.ilerki nesil uzun olacak onların arasında kısa kalcam diye şimdiden dert ediniyorsun ama Ahhh keşke ilerde üniversiteye gidebilcekmiyim iş imkanları olcakmı kendimi diğer rakiplerime karşı nasıl donanımlandısam diye düşünebilse ya bu gençler...

Canım voleybol bacakları güzel uzatıyor..aynı şekilde basketbol da öylee düzenli yaparsan sonuç alırsın yinede kafana takma gayet iyi bir boyun varrr

"kızlar" adlı kardeşim...aslında boy konusunda yapmak istediiklerin bence çok matıklı.senin de farkında olduğun gibi boy uzaması kemik uçlarının kapanmasıyla durur.buda kişiden kişiye ve cinsiyete göre değişir.özellikkle genç kızlar adet olmaya başlanmasıyla birlikte boy uzaması yavaşlar..
hala boy uzatma sansın varken tamda bu yaşlarda birşeyler yapaacksın.20 li yaşlardan sonra değil.
ayrıca şu gerçeği unutmamak gerekir.boyumuz genetik olarak ailemize göre uzar.ama bunu 3-4 cm farkettirmek elimizde..
-beslenme önemli bir faktör(süt ve süt ürünleri,balık ,protein,calsiyum)
-basketbol voleybol,plates gibi sporların boy uzattığı söyleniyor.birde boy uzatma ile ilgili bir yabancı siteden indirdim egzersizlerde arkadaşlarında dediği gibi barfiks çekme hareketi dikkatimi çekmişti.
denemkte hiç bir zarar yaok.ileri uzanma hareketleri faydalı olur gibime geliyor bu mantıkla..
-birde İbrahim Sarçoğlunu kürünün yanısıra sitesinde buna ilgili bir ürünü vardı ama ne kadar devam ettirilebilir tartışılır..

tüm bu çabaların sonucunda şimdiki boyunda bile kalsan boyun gayet.ama sen çabanı göster..denemedim deme.. sevgileir

vitamin almaz derken düşündümde araştırdınızmı acaba demeden önce?peki tırnaklarımız ve saçlarımıza hiç vitamin gelmiyorsa onlar nasıl uzuyor,damarlarımızmı itekliyor yada nasıl?:)eğer vitaminle ilgili yada tırnaklarla ilgili bölüme bir bakarsanız orada şahsen yaşayanlar size bunu kanıtlayabilir..doktor,uzman tarafından denilene inanmamak gerekiyorsa bilemem yani:)
uzman biriyle görüşürseniz bunu size açıklar zaten..o yüzden boş keseden sallamadık..biliyoruz yani..millet vitamin eksikliğinden doktor yardımı almaya gidiyorken uzman açıklamasını yapıyor bu konudada..
bilmeden böyle komik birşeymiş gibi konuşmayın lütfen..bilmiyo olabilirsiniz ama burada insanı inanmıyorsunuz diede küçümsemeye hakkınız yok sizin..yani bir uzmandan yardım alın görün o zaman ne alakası varmış yada yokmuş anlayın madem..kendi düşüncenizi deseniz sadece birşey demezdim ama bana kalkıp ne alakası var derseniz araştırmadan konuşmayın derim..

bu konularda sizden daha iyi bildiğimi garanti ediyorum merak etmeyin :)

Arkadaşlar ben 15 yaşındayım boyum 1.64 civarı bir 4-5 cm daha uzamam lazım 1996 doğuluyum sizce bunu nasıl yapabilirim?kesin bir cevap beklemiyorum tabiiki kemik büyüme hüclerime baglı erkende kapanabilir ama şuan kapanmadıgını söylersek ne yapabilirim?

günde iki bardak sütü aksatmamaya çalışıyorum balya hapı kullanıyorum herzaman değil ama bazen zıplıyorum yüzme gibi bir imkanım yok maalesef :(

daha yaşın çok ufak. uzarsın birkaç cm daha. ben üniversitede bile uzamaya devam ettim 1.73 oldu boyum. kendim de şaşırdım ama ünv. çağında bile uzanıyormuş demek ki

en büyük cahillik karşısındakine cahil olduğunu söylemektir bana göre. çünkü araştırıp da konuşun derken aslında sizin yeterince "araştıramadığınız" gerçeği var bi kere. şimdi basit bir mantıkla anlatıyorum saç ucu, tırnak ucu kesilse de kesilmese de artık vücuttan birşey alamaz. dolayısıyla ister kel kafa gezelim yine de vücut oraya vereceği "vitamini" alıp boya vermez. kaldı ki tırnakta saçta vitaminden çok protein vardır.

neyse arkadaşa da cevap vereyim. mucize bekleme bi kere. kızların uzaması daha erken sonlanır hala bikaç cm uzayabilirsin. ancak süttür, balıktır bunları ihmal etme. ayrıca gece uykuna dikkat et. ışıklı bir ortamda uyuma büyüme hormonunun salgılanması için 12den önce yat 8 saat uyumaya dikkat et. açık havada oynayabileceğin bir spor yap, basketbol vs olur ama en iyisi yüzme aslında. çünkü kemiklerine zıplayarak yüklendiğinde aslında kemiklerinin erken kapanmasına sebep olabilirsin halk arasındaki o zıplayarak uzama inanışı nerden geldi bilemiyorum ama pilatesin boy uzatma espirisi omurların arasını açtığı için statik sporlar yerine izotonik sporlar yap hareketli bişeyler yani. ayrıca çok da kafaya takma stres yapma.
he bi de arada aç kalmaya bak ama gerekli besinini de al sonra. açlıkta da büyüme hormonu artar çünkü. neden fln diye sormayın şimdi isterseniz araştırın ayrıntıları uzun uzadıya açıklayamacağım. hadi bay

Teşekkürler , İştahım azdır zaten aç kalabilirim , dediklerinize dikkat edeceğimde ben zıplarken boyum daha çok uzuyor mesela eskiden hergün 100 kez zıplardım zıplmaya başlayınca boyum daha çok uzamaya başladı zıplamayı aksatınca boyum eskisinden daha yavaş uzadı =) maalesef yüzme gibi bir imkanım yok yaz günlerinde bazen yüzebilirim ama yüzme kursuna gidecek kadar zamanım yok =)

Bu arada mekik çekmek boyun uzamasını engellermiş ben bir ara mekik çekmeye başlamıştım günde 15 kez falan bir hafta falan çektim boyum daha hızlı uzadı gibi ama sonra bıraktım =)

Son düzenleme:
yapmayın Allah askına ben hergun aglıyorum boyum 150 15 yasımdayım dahada uzabılcegmı dusunmuorm annemde bu boylarda :59::84::84::84::84:

Canım 18 yaşına kadar uzarsın merak etme.Her akşam yatmadan önce mutlaka koca bir bardak süt iç.
Yarım litrelik günlük sütlerden al,hepsini bitir.Günlük süt olsun mutlaka.

yapmayın Allah askına ben hergun aglıyorum boyum 150 15 yasımdayım dahada uzabılcegmı dusunmuorm annemde bu boylarda :59::84::84::84::84:

Canım bence en az beş cm uzarsın ve en kötü ihtimalle 1.55 olursun bence 1.55 boyundakiler çok tatlı oluyor ayrıca dünyanın en sexi kadınları arasında gösterilenleirn arasında 1.55 boyunda olan birçok kişi var benim uzamak istememin nedeni anne tarafının sürekli kıyaslama yapıyor olması

ya hep genetık dıye dusunuyorum annemle aynı boydayım 8. snıftayım sımdı genelde herkes 8. sınıfta boyu neyse oyle kalıyo annemınde bu boylarda olması benı cok korkutuyo :(

Canim hic. Kafana takma boyunu, ben 30 kusur yasindayim, senin yaslarinda cocuklari olan anne- babalar akrablar biraz telas duyarlar, cocugumuz uzadi ,uzamadi, az yiyo, cok yio gibilerinden, benimde senden 2 yas kucuk bi oglum var ,ordan da biliyorum, bakma sen bizim gibi mantiksiz eriskinlere, neden genclerin boyunun uzamasini sikinti ederiz ve bunu da onlara belli ederiz orasida sacmasapan biraz da karisik, sanirim daha uzun boylu oldular mi onlara nasil baktigimiz buyuttugumuzle alakali egomuz oksanacak, diyorum ya bakma sen bizlere , uzadim uzamadim sikintisi yaratma kendine , cunku bizler bile uzun boyun ne ise yaradigini pek bilmiyoruz :) uzun boyun bir getirisi yok hem,ben 1. 74 boyundayim kimsede donup aman ne guzel boyun var diyip madalya takmadi :9: Yani model olmak gibi bir istegin yoksa, ha 3 cm daha uzamissin, ha simdiki boyunda kalmissin..... bol bol sen uzunsun, su rafa yetisirsin muhabbeti yaparlar o olur, ki su an ki boyun gayet yeterli , giydigini tasiman, kendini gostermen icin:) ayrica kiz cocuklari blue cagina girdiginde buyumeleri bir anda durmaz, yavaslar sadece, 20 yasna kadar daha 5 senen var, hala uzamak istiyorum dersen, onundeki 5 seneyi iyi degerlendir..:71:

Son düzenleme:
Back
X