değiştir canım benim seccadeniHayırlı Cumalar
Çok sevdiğim bir seccadem vardı. Sanırım secde kısmında bi hayvan figurü var bu güne kadar farketmemiştim aslında. Ama bi kere gözüme öyle gözüktü şimdi hep görüyorum. sinir oldum
evet iyi olur canımArtık akşam annemin etamine işleyip yaptığı seccadelerden birini secerim.
evet bende bi kere avmde namaz kılarken bi kadın geldi ellerini kulaklarına değdirerek mi başladı hatırlamıyorum ama sanki öyleydi sonra elini göbeğine koydu erkekler gibi baktım kaldım öyle . sonra öğrendim ki mezhep farkıymış şaşırmıştım . ne diyelim Allah hepimize hidayet versin canımBen şok ben iptal . Allah'ım o nasıl bir namaz şekliydi . Akşam Namazını kıldım . Arkamı döndüm . Baktım herkes te Konstantre Sıfır . Kızın biri başı açık , pantolonlu ibadet ediyor . Secdeye gidiyor , geliyor ellerini bağlamak yerine dua eder gibi açıyor. Öldüm meraktan . Sorcam , bi türlü bitmiyor . Mezheplerde değişik namaz kılındığını gören olduysa bir açıklama yapsın lütfen . Çok şaşkınım . Başının açık olması falan bir yana , Namazın şeklinden yana çok şaşkınım
Rabbim daim ettirsin inşallah şaşırtmasın doğru yolsan ayırmasın inşallahSelam herkese, şükür ben artık düzenli kılıyorum, akşam namazı sonrası Kuran-ı Kerim de okuyorum , türkçe mealini de.
Rabbim daim etsin cümlemizinkini, şaşırtmasın.
Rabbim seni huzurunda görmek istemese sen şuan bunları düşünüyor olmazsın vakit namazı olmasına gerek yok al abdestini iki rekat namaz kıl Rabbimle konuş eminim devamı gelecektir.hamileyken zorlandım diye namazı bıraktım lohusalıktı filan derken iyice uzaklaştım Rabbim affetsin çok utanıyorum ama üşendim Rabbim
şimdi bebeğim 3 aylık, dua edin kızlar, Rabbim beni huzurunda görmek istesin, tekrar başlamak istiyorum anca erteliyorum
amin canım inşallah burda / internette harcadığım zamanda kaç rekat namaz kılınırRabbim seni huzurunda görmek istemese sen şuan bunları düşünüyor olmazsın vakit namazı olmasına gerek yok al abdestini iki rekat namaz kıl Rabbimle konuş eminim devamı gelecektir.
regl değilsen hadi hemen kalk çok değil iki rekat kıl şeytanın seni esir almasına izin verme . o şuan senin karşında oynuyor namaz kılmadığın için . sen onun karşısında oyna bak ben namaz kılıyorum diyeamin canım inşallah burda / internette harcadığım zamanda kaç rekat namaz kılınır
çok utanıyorum Rabbimden
Allah razı olsunregl değilsen hadi hemen kalk çok değil iki rekat kıl şeytanın seni esir almasına izin verme . o şuan senin karşında oynuyor namaz kılmadığın için . sen onun karşısında oyna bak ben namaz kılıyorum diye
bugün güzel bir başlangıç olsun canım, hemen başla Rabbimin lütfu büyük sen içten yakar daim olur elbet.hamileyken zorlandım diye namazı bıraktım lohusalıktı filan derken iyice uzaklaştım Rabbim affetsin çok utanıyorum ama üşendim Rabbim
şimdi bebeğim 3 aylık, dua edin kızlar, Rabbim beni huzurunda görmek istesin, tekrar başlamak istiyorum anca erteliyorum
senden de hepimizden de cümlemizden de razı olur inşallah . Ama bizden razı olması için önce namaz ..Allah razı olsun
ALLAH DAİM ETSİN CANIM İNŞ AMİNSelam herkese, şükür ben artık düzenli kılıyorum, akşam namazı sonrası Kuran-ı Kerim de okuyorum , türkçe mealini de.
Rabbim daim etsin cümlemizinkini, şaşırtmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?