1 ayetelkürsi 7 fatiha 3 ihlas okudum gülüm ALLAH ŞİFA VERSİN elif kızımıza anasına babasına bağışlasın HZ.MEVLAMIZ İNŞ AMİNkizlar mrb Sizden allah rizasi.icin birsey istiycemForever07 ( aysegul ) ark bebegini 6 aylik dunyaya getirdi ve bebek masal elif suan 19 gundur kuvezde hayata tutunmaya calisiyor ne olur allah rizasi icin ne okursaniz kactane okursaniz okuyun dua zinciri yapalim hayata tutunmasi icin rabbimize yalvaralim annesinede bu asamada sabir dileyelim lutfen.sizde tanidiklariniza soyleyin. hep beraber dua edelimsimdiden hepinizden allah razi olsun
amin canim allah razi olsun tum tanidiklarinizada soyleyin cunku ranbimin kimin.duasini kabul edecegi belli olmaz1 ayetelkürsi 7 fatiha 3 ihlas okudum gülüm ALLAH ŞİFA VERSİN elif kızımıza anasına babasına bağışlasın HZ.MEVLAMIZ İNŞ AMİN
TAMAM CANIM BEN DE PAYLAŞACAĞIM SİZ DE BANA DUA EDERSİNİZ CANIMamin canim allah razi olsun tum tanidiklarinizada soyleyin cunku ranbimin kimin.duasini kabul edecegi belli olmaz
sagol canim rabbim de senin kalbinde ne hayirli duan varsa onu kabul etsinTAMAM CANIM BEN DE PAYLAŞACAĞIM SİZ DE BANA DUA EDERSİNİZ CANIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIMsagol canim rabbim de senin kalbinde ne hayirli duan varsa onu kabul etsin
Merhaba canim bende dua etdim Allah hepimizin duasini kabul etsin annesini sabr gic kuvvet cocugada inwallah cocukda hayatda kalirya nasil wimdi cocuk wimdi gordumkizlar mrb Sizden allah rizasi.icin birsey istiycemForever07 ( aysegul ) ark bebegini 6 aylik dunyaya getirdi ve bebek masal elif suan 19 gundur kuvezde hayata tutunmaya calisiyor ne olur allah rizasi icin ne okursaniz kactane okursaniz okuyun dua zinciri yapalim hayata tutunmasi icin rabbimize yalvaralim annesinede bu asamada sabir dileyelim lutfen.sizde tanidiklariniza soyleyin. hep beraber dua edelimsimdiden hepinizden allah razi olsun
çok şükür abla iyiyim sen nasılsınarkadaşlar nasılsınız?
BEN DE BİRAZ YORGUNUM KUZUM YARIN HAYIRLISIYLA TAŞINACAĞIZ CANIM DUA ET KUZUM İNŞ BU EVİMDE MURADLARIMIZA KAVUŞURUZ HAYIRLARLA İNŞ AMİNçok şükür abla iyiyim sen nasılsın
inşallah ablacım yarın her şeyiniz hayırlısıyla çabucak olur inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsunBEN DE BİRAZ YORGUNUM KUZUM YARIN HAYIRLISIYLA TAŞINACAĞIZ CANIM DUA ET KUZUM İNŞ BU EVİMDE MURADLARIMIZA KAVUŞURUZ HAYIRLARLA İNŞ AMİN
amin hayırlısıyla kuzum çok yoruldum koli avcısı gibi taşıdığım kolilerin haddi hesanı yokinşallah ablacım yarın her şeyiniz hayırlısıyla çabucak olur inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun
erkekler tuhaflar zaten çok iş yaptığını sanıp aslında hiç bi iş yapmadıkları aşikaramin hayırlısıyla kuzum çok yoruldum koli avcısı gibi taşıdığım kolilerin haddi hesanı yok
eşim de küçükcük kutular getirmiş bak sana bir sürü koli getirdim diyor attım hepsini çöpe ...
erkekler tuhaflar zaten çok iş yaptığını sanıp aslında hiç bi iş yapmadıkları aşikar
:) 10 tane 100 tane de bulursun ama onun gözünde hepsini kendi bulmuşturaynen canım
oo ne kadar koli buldum artık yeter diyoronun üzerine neredeyse ben 10 tane büyük koli bulfum
:) 10 tane 100 tane de bulursun ama onun gözünde hepsini kendi bulmuştur
aynen katılıyorumhe benim kadar koli bulup getirseydi beyfendi dünyaları getirmiş kadar laf ederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?