Beş Vakit Namaz Kılanlar...

kizlar mrb Sizden allah rizasi.icin birsey istiycem Forever07 ( aysegul ) ark bebegini 6 aylik dunyaya getirdi ve bebek masal elif suan 19 gundur kuvezde hayata tutunmaya calisiyor ne olur allah rizasi icin ne okursaniz kactane okursaniz okuyun dua zinciri yapalim hayata tutunmasi icin rabbimize yalvaralim annesinede bu asamada sabir dileyelim lutfen.sizde tanidiklariniza soyleyin. hep beraber dua edelimsimdiden hepinizden allah razi olsun

1 ayetelkürsi 7 fatiha 3 ihlas okudum gülüm ALLAH ŞİFA VERSİN elif kızımıza anasına babasına bağışlasın HZ.MEVLAMIZ İNŞ AMİN

Merhaba canim bende dua etdim Allah hepimizin duasini kabul etsin annesini sabr gic kuvvet cocugada inwallah cocukda hayatda kalirya nasil wimdi cocuk wimdi gordum

BEN DE BİRAZ YORGUNUM KUZUM YARIN HAYIRLISIYLA TAŞINACAĞIZ CANIM DUA ET KUZUM İNŞ BU EVİMDE MURADLARIMIZA KAVUŞURUZ HAYIRLARLA İNŞ AMİN
inşallah ablacım yarın her şeyiniz hayırlısıyla çabucak olur inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun

inşallah ablacım yarın her şeyiniz hayırlısıyla çabucak olur inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun
amin hayırlısıyla kuzum çok yoruldum koli avcısı gibi taşıdığım kolilerin haddi hesanı yok
eşim de küçükcük kutular getirmiş bak sana bir sürü koli getirdim diyor attım hepsini çöpe ...

erkekler tuhaflar zaten çok iş yaptığını sanıp aslında hiç bi iş yapmadıkları aşikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…