inşallah ablacımkadınlar olmasa taşınma işi olay olay olay olurdu :)
ay herkesin hayırlısıyla kendi evi olsun da ay bu taşınma işleri zor
hoşgeldin aramıza canım liste olmuyor burada ama bol bol sohbet ediyoruz birbirimizi kontrol ediyoruz da bu sıralar benim ve bi r arkadaşımın da taşınma işleri falan olduğundan sohbetler biraz kesintiye uğradıbenide ekle
bende sohpete katılmak isterim hayırlı cumalarhoşgeldin aramıza canım liste olmuyor burada ama bol bol sohbet ediyoruz birbirimizi kontrol ediyoruz da bu sıralar benim ve bi r arkadaşımın da taşınma işleri falan olduğundan sohbetler biraz kesintiye uğradı
çok güzel yaEY NAMAZ!
Ne büyük nimetsin...
Kıyam sende...
Kıraat sende...
Rüku sende...
Secde sende...
Aşk sende...
Aşık sende...
Vuslat sende...
Huzur sende...
hayırlı cumalar canım sağolasın nasılsın?tamam ben katılmak isterim sohpete
bende sohpete katılmak isterim hayırlı cumalar
vallah oruç geldi iş çok yapacak güç yok sen nasılsınhayırlı cumalar canım sağolasın nasılsın?
vallah iş çok oruç geldi yapacak güç yok
vallah oruç geldi iş çok yapacak güç yok sen nasılsın
oda oda düzelt daha iyi olur şu an ezan okyor namaz kılıim ev toluyacamaynen ramazan geldi çatttı ben ev taşıdım ramazana kadar şu son 3 günde bayağı toparlansaydı şu ev ahhh ahhh
hoşgeldin aramıza canım...Artık bahanelerden kaçıp kaldığım yerden devam etmeliyim. Ramazan vesilesiyle namazlarımı kılacağım inşallah
Hoşbulduk. Ben zaten hep okuyorum canım sadece fazla yazamadım buraya, takipteyim, evinde güle güle otur inşallahhoşgeldin aramıza canım...
Ramazanda birbirimizi iyice tetikleyelim ben de ev taşıdım bir tam düzenimi kursam çok güzel olacak evime cami de yakın ezan ne güzel duyuluyo
bende önce namazımı kılacam evde ogün eşime dedim yemek yansada kılacamhoşgeldin aramıza canım...
Ramazanda birbirimizi iyice tetikleyelim ben de ev taşıdım bir tam düzenimi kursam çok güzel olacak evime cami de yakın ezan ne güzel duyuluyo
ben de ev topluyorum ev taşıyorum koli aramak derken çok yoruldum kiracılık çok zor ya..Hoşbulduk. Ben zaten hep okuyorum canım sadece fazla yazamadım buraya, takipteyim, evinde güle güle otur inşallah
Namazlarımı düzenli kılıyordum ta ki hamile kalana dek, zorlanınca bıraktım, lohusalıktı filan derken çok saldımAllahım affet beni
ben de ev topluyorum ev taşıyorum koli aramak derken çok yoruldum kiracılık çok zor ya..
ay bana da dua et canım benim ben de 2 senedir bebek istiyoruz dua et bana da ...
Kuran okumayı düzene koydum ama namazlarımı da tam rayına koymam lazım..
birbirimize de bol bol dua ederiz inş
amin canım allah nasip eder inşalah kuran ögrenirsin ben okumayı biliyorumAllah kolaylık versin canım, biz de kiracıyız inşallah birgün hepimiz ev sahibi oluruz, ne güzel Kuran okuyormuşsun, ben biliyorum ama hep ihmallik ediyorum, ömür geçiyor çok mahçubum Rabbime, dünyalık işleri yetiştiriyoruz, ahiretlikler kalıyor
İnşallah Rabbim bizi doğru yolundan ayırmasın, namazlarımızı kılalım, iyi kullar olalım.
Allah hayırlı evlatlar versin canım
ben ne kadar kaza olduğumu hesapladım telefonuma da ezan pro programını kurdum oradan düşeceğim tek tek kazaları ekleyebiliyorsun programınaya günlük kıldıklarımız rapor edelim birde kaza kılalım kıldıgımız kazaları yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?