Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Kaza namazlarını şöyle yapabilirsin. Mesela öğle namazını kıldın, ardından öğle namazının kazasını kılabilirsin. Daha sonra ikindi vaktini ele alalım, ikindiyi kılıp ardından kılmadığın ikindi namazının kazasını kılabilirsin. Tabi ki kerahat vakitlerinde kılmamalısın. Ayrıca geç diye bir şey yok. Şeytan doğru yolda olanlarla hep uğraşır. Şöyle düşün, Allah seni huzurunda görmek istiyor ki seni namaz kılmakla nasiplendiriyor. Nasıl güzel bir lütuf görüyorsun değil mi? Bazı insanların gözlerinde perde var, ne dersen işlemiyor. Allah onlara hidayet nasip eylesin. Ama bak sen namazlarına başlamışsın bile. Bak ne kadar şanslısın. Elbet yorgun olabilirsin. Ama Allah seni huzuruna beş defa çağırıyor, hem de en fazla 15 dakikan geçiyor namazda. Çok değil, değil mi? Bahane bulmamalıyız. Hayati bir şey olmadığı sürece kazaya hiçbirimiz bırakmamalıyız. Alarmını kur, dakika dakika kur hatta. Namazını huşuyla kılmak için Allah'ın seni izlediğini, seni duyduğunu yüreğinde hisset. Bazen şeytan uğraşır, şu vakti kılmayım dedirtir sana. Ama sen nefsine köle olamazsın değil mi? Çünkü en büyük adımı atıp namazlarına başlamışsın. Bunu yapamayan milyontane insan varken sen yapmışsın. Nefsine köle olmamalısın. Şimdi bu sabah başla. Sabah namazını huşuyla kılmaya gayret et. Ve lütfen o kör şeytanı sevindirme.

Çok tşk ederim bu güzel yazınız için. Saatimi kuruyorum ne kadar yorgun olsamda kalkicam inş. Zamanlada kendim çalar saat gibi olurum inş

Günaydın kızlar bende çok kılmak istiyorum ama ne yaparsam tam bağlanamıyorum

hayırlısıyla inş başlarız ben de bu sıralar aksatıyorum canım birbirimize hep destek olalım
Insallah canım ya simdi ögleyi kalkip kilicam insallah sonrada bilgisayardan cuz takip edicem.Ne kadar okudugumu soylerim.Sende ramazan icin hatim indiryo musun?

Insallah canım ya simdi ögleyi kalkip kilicam insallah sonrada bilgisayardan cuz takip edicem.Ne kadar okudugumu soylerim.Sende ramazan icin hatim indiryo musun?
benim başlı hatmim var ama tamamlayamayaccağım heralde nasipse bugün Kuran okuyacağım inş namazımı ben de kılacağım birazdan inş

Bende sabah kalkabildim allaha sükür kaza namazimida kildim. Ögle namazindada yine kaza kildim. Ikindiyi bekliyorum burda cok gec oluyor
Allahim kildigimiz namazlari ve okudugunuz kurani Kabul etsin insallah

Bende sabah kalkabildim allaha sükür kaza namazimida kildim. Ögle namazindada yine kaza kildim. Ikindiyi bekliyorum burda cok gec oluyor
Allahim kildigimiz namazlari ve okudugunuz kurani Kabul etsin insallah
ALLAH KABUL ETSİN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…