Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Canım nasılsın napiyon görüşemiyoruz . Canım senin instagramin var mı
YOK CANIM ..
BİR FACE VARDI ONU DA EŞİMLE KAPADIK ..
ben de ramazanda pek giremedim ev taşıdım falan derken anca anca girer oldum canım sen nasılsn?

Merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık iki aydır namaz kılıyorum başta baya bi hevesle gece hep kalkıp saate bakıyordum istem dışı sabah namazını kılmak için. Artık cok zorlanıyorum cok yoruluyorum gün boyu uyuyup kalıyorum öyle olunca kaza sını kılıyorum. Nasıl yapabilirim benim için kolay olması için?? Birde 4062 gün kaza namazım var nette hesapladım adet ve lohusalığı çıkararak, kaza namazlarınıda kılmak istiyorum fakat Nasıl yapmam gerekiyor hergün için o günün namazının ardından bir günlük mü kaza kılabilirim yoksa fazlada olurmu? Tek olunca 11 yılda bitiyor
Şimdiden tşkler allahım her birimizin namazını kabul etsin inş

canım benim günde birgünlükten fazla kaza namazı kılabilirsin ..
ben de sabah namazına kalkamıyorum ama bir kendimi iyice toparlamam lazım canım..
birbirimizi motive edelim

canım benim günde birgünlükten fazla kaza namazı kılabilirsin ..
ben de sabah namazına kalkamıyorum ama bir kendimi iyice toparlamam lazım canım..
birbirimizi motive edelim
Çok tşkler cevap için. Sevindim fazla kılınabildiğine vaktim oldukça kılarım inş not alırım :) edelim canım yaşım 27 ve çok geç başladım namaza keşke daha erken başlasaydım. Ve artık öyle birşey oluyorki şeytam dürtüyor ama allahtan vicdan yapıyorum bırakmıyorum kılıyorum . Siz ne kadar oluyor başlayalı sizde Nasıl şeytan engelliyormu?

ben de 31 yaşındayım canım genç yaşta başladım bıraktım başladım braktım çok aralık verdim yani ben de kazalarımı hesapladım birbirimizi uyarıyoruz arkadaşlarla canım benim sıkma canını ama bir hayrlısıyla namazlarımızı düzene koyarız inş

İnş canım bende artık burdayım inş düzenli olup sürekli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…