ALLAH KABUL ETSİN CANIM..sabah namazı kıldım huzurluyum
insan kılınca güsel oluyor biriyileALLAH KABUL ETSİN CANIM..
ramazan herkesi biraz sessizleştirdi
inşallah canımCanım çok şükür 5 vakit namazımı kılıyorum çok mutluyum tek eksiğimiz bebek. O da gelirse daha ne isterim Allahtan
Siz farzaten sünnet hepsini kalıyorsunuz dmi vitr falaninşallah canım
günlük kaza namazlarımıı kılalım benim çok çünkü yazırşak benim
için düzenli kılarım kazalarım iyi olur
farzların kılnıyorum vitir de kılıyorum netSiz farzaten sünnet hepsini kalıyorsunuz dmi vitr falan
Allah kabul etsin inşallahfarzların kılnıyorum vitir de kılıyorum net
bakk daha iyi anlıyor insan günlük
kıldıgım kaza namazlarımı ay olarak yazıyodum adet günlerimi
çıkarıyorum ona göre kılıyorumiftar açtık çay içecem
ALLAH KABUL ETSİN İNŞ CANIMşim di kalkıp cüz neten takip edece
yası namazını kılacam daha kılmadım
Ben kıldım çok şükür.şim di kalkıp cüz neten takip edece
yası namazını kılacam daha kılmadım
Canım nasılsın napiyon görüşemiyoruz . Canım senin instagramin var mıALLAH KABUL ETSİN İNŞ CANIM
YOK CANIM ..Canım nasılsın napiyon görüşemiyoruz . Canım senin instagramin var mı
canım benim günde birgünlükten fazla kaza namazı kılabilirsin ..Merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık iki aydır namaz kılıyorum başta baya bi hevesle gece hep kalkıp saate bakıyordum istem dışı sabah namazını kılmak için. Artık cok zorlanıyorum cok yoruluyorum gün boyu uyuyup kalıyorum öyle olunca kaza sını kılıyorum. Nasıl yapabilirim benim için kolay olması için?? Birde 4062 gün kaza namazım var nette hesapladım adet ve lohusalığı çıkararak, kaza namazlarınıda kılmak istiyorum fakat Nasıl yapmam gerekiyor hergün için o günün namazının ardından bir günlük mü kaza kılabilirim yoksa fazlada olurmu? Tek olunca 11 yılda bitiyor
Şimdiden tşkler allahım her birimizin namazını kabul etsin inş
Çok tşkler cevap için. Sevindim fazla kılınabildiğine vaktim oldukça kılarım inş not alırım :) edelim canım yaşım 27 ve çok geç başladım namaza keşke daha erken başlasaydım. Ve artık öyle birşey oluyorki şeytam dürtüyor ama allahtan vicdan yapıyorum bırakmıyorum kılıyorum . Siz ne kadar oluyor başlayalı sizde Nasıl şeytan engelliyormu?canım benim günde birgünlükten fazla kaza namazı kılabilirsin ..
ben de sabah namazına kalkamıyorum ama bir kendimi iyice toparlamam lazım canım..
birbirimizi motive edelim
ben de 31 yaşındayım canım genç yaşta başladım bıraktım başladım braktım çok aralık verdim yani ben de kazalarımı hesapladım birbirimizi uyarıyoruz arkadaşlarla canım benim sıkma canını ama bir hayrlısıyla namazlarımızı düzene koyarız inşÇok tşkler cevap için. Sevindim fazla kılınabildiğine vaktim oldukça kılarım inş not alırım :) edelim canım yaşım 27 ve çok geç başladım namaza keşke daha erken başlasaydım. Ve artık öyle birşey oluyorki şeytam dürtüyor ama allahtan vicdan yapıyorum bırakmıyorum kılıyorum . Siz ne kadar oluyor başlayalı sizde Nasıl şeytan engelliyormu?
İnş canım bende artık burdayım inş düzenli olup sürekli olurben de 31 yaşındayım canım genç yaşta başladım bıraktım başladım braktım çok aralık verdim yani ben de kazalarımı hesapladım birbirimizi uyarıyoruz arkadaşlarla canım benim sıkma canını ama bir hayrlısıyla namazlarımızı düzene koyarız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?