ramazan nasıl geçiyor canımkolay gelsin çok şükür iyiyim bende eve gideyim diye bekliyorum
ilk gün iyiydi diğer günlerde tutmadım mazeretimden ötürüramazan nasıl geçiyor canım
anladım canım o artık biz hanımlar için ALLAH'IN EMRİ..ilk gün iyiydi diğer günlerde tutmadım mazeretimden ötürü
öyle de insan kendini suçlu gibi hissediyoranladım canım o artık biz hanımlar için ALLAH'IN EMRİ..
YOK YOK ÖYLE HİSSETME GÜLÜMöyle de insan kendini suçlu gibi hissediyor
ALLAH KABUL ETSİNbugünde beş vakit namazlarımız teravi namazınıda camide kıldım şimdi sigara içeçem
SAĞOLASIN ABLAM NASILSIN?sanada hayırlı cumalar
çok şükür iyiyim sen nasılsın oruç nazıl gidiyor burda havalar serinSAĞOLASIN ABLAM NASILSIN?
İYİ ORUÇ AKŞAM OLSA DA ÇAY İÇSEY DİYORUM BEN SUDAN DAHA ÇOK BURASI DA SERİNçok şükür iyiyim sen nasılsın oruç nazıl gidiyor burda havalar serin
haklısın bende kahve çay diyomİYİ ORUÇ AKŞAM OLSA DA ÇAY İÇSEY DİYORUM BEN SUDAN DAHA ÇOK BURASI DA SERİN
biz de eltimlere iftara gittik istediğim kadar çay içemedim amaİYİ AKŞAMLAR BEN NAMAZLARIMI KILDIM TERAVİ NAMAZINI CAMİDE KILDIM KİMSE YOK NERDESİNİZ DAHA KAHVE İÇMEDİM ŞİMDİ KALKIP PİŞİRECEM BUYURUN İÇRLİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?