Beş Vakit Namaz Kılanlar...

bu gün sabah namazının kazasını kıldım
öglen ikindi akşam yası namazlarını tam
vaktinde kıldım allahıma binlerce şükür

Ben şimdi yalnızken daha çok kılıyorum ama bu ara biraz aksadı yine yarın en baştan hiç kaçırmadan kılmaya çalışacağım Nasıl alışkanlık haline getirebilirim düzeltebilirim daha iyi

Ben şimdi yalnızken daha çok kılıyorum ama bu ara biraz aksadı yine yarın en baştan hiç kaçırmadan kılmaya çalışacağım Nasıl alışkanlık haline getirebilirim düzeltebilirim daha iyi
canım gün içinde bol bol tevhid çek zikir çek o da çok çok önemli bence o da namaza daha fazla ısıtan unsurlardan nefsimiz zikir çekerken de imtihanı oluyor ve nefsimizi eğitmenin yollarından diyorum gülüm ondan sonra namazlarımızda da ALLAH bizi çağırıyor bizi de huzurunda görmek istiyor diye düşünmeliyiz yoksa namaz bize yarar ALLAH'IN bizim kıldığımız namazlara ihtiyacı yok ki biz muhtacız YARATAN RABBİMİZE...

kızlar sabah namazını gene kaçırdım
eşim kalk dedi tamam dedim kalmadım
ama öbür vakitleri kıldım sabah namazının kazasını kıldım

Evet çok iyi olur benim için pekiştirelim birbirimizi takip edelim
pekiştirelim ben şuan adetliyim 2 güne abdest alırım inşallah ama zikirim var düzenli onu çekiyorum bir yandan da dua ediyorum eşime şu kpss 2010 gk gy kısmının iptali bizim içimizi yangına döndürdü haksızlığa uğrarmayız inş devlet büyüklerimize güveniyoruz bir tam çözüm yolu bekliyorum ama kopya çekenlerin canı cehenneme

evet ya canları ceheneme

bazı arkadaşları etiketle namaz dinin diregi
belki gelirler çok iyi olur benim için bari
motifeoluruz kılarız kazalarıda

Yarın yeniden başlayalım namazı dah dikkatli kılmaya eksik olmadan kılmaya çalışalım birbirimizi tetikleyelim. Namaz ve dua için Can'ım çok sıkılıyo bana da dua edin

Yarın yeniden başlayalım namazı dah dikkatli kılmaya eksik olmadan kılmaya çalışalım birbirimizi tetikleyelim. Namaz ve dua için Can'ım çok sıkılıyo bana da dua edin
ben düzenli zikir çekiyorum canım dua ederim hayırdır özel mi sıkıntın canım biz de eşimin şu kpss iptal olayına sıkılıyoruz da haklı olarak atananları mağdur etmeyeceklermiş siz de bize dua edin yarına kılınan namazları yazalım canım ama ben daha adetim gülüm

Namazı tanm kılamıyorsanız arkadaslar farzdır başlayın önce. Eger namaz kılamıyorsanız Allah'ın manevi yardımından yoksun kalabilirsiniz bir ara bende aksatıyordum eşim benimle ciddi bir konusma yaptı. Evimizin bereketi olmaz Allah manevi olarak yardım etmez ikimizde birbirimizden sorumluyuz dedi. Beni cok etkiledi o zaman. Bir de dua cok önemli dua etmeden kalkmayın. Bu durum belediye başkanın yanına cıkto çayını icip maruzatını söylememek gibi bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…