- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
ALLAH KABUL ETSİN ABLAM NAMAZLARINI İNŞ AMİNbu gün sabah namazının kazasını kıldım
öglen ikindi akşam yası namazlarını tam
vaktinde kıldım allahıma binlerce şükür
canım gün içinde bol bol tevhid çek zikir çek o da çok çok önemli bence o da namaza daha fazla ısıtan unsurlardan nefsimiz zikir çekerken de imtihanı oluyor ve nefsimizi eğitmenin yollarından diyorum gülüm ondan sonra namazlarımızda da ALLAH bizi çağırıyor bizi de huzurunda görmek istiyor diye düşünmeliyiz yoksa namaz bize yarar ALLAH'IN bizim kıldığımız namazlara ihtiyacı yok ki biz muhtacız YARATAN RABBİMİZE...Ben şimdi yalnızken daha çok kılıyorum ama bu ara biraz aksadı yine yarın en baştan hiç kaçırmadan kılmaya çalışacağım Nasıl alışkanlık haline getirebilirim düzeltebilirim daha iyi
kızlar sabah namazını gene kaçırdımcanım gün içinde bol bol tevhid çek zikir çek o da çok çok önemli bence o da namaza daha fazla ısıtan unsurlardan nefsimiz zikir çekerken de imtihanı oluyor ve nefsimizi eğitmenin yollarından diyorum gülüm ondan sonra namazlarımızda da ALLAH bizi çağırıyor bizi de huzurunda görmek istiyor diye düşünmeliyiz yoksa namaz bize yarar ALLAH'IN bizim kıldığımız namazlara ihtiyacı yok ki biz muhtacız YARATAN RABBİMİZE...
ALLAH KABUL ETSİN CANIM..Ben bugün kıldım yarın tam kılarım inş eksiksiz dualarınız bekliyorum görüşürz
amin inşallah devamı gelir hepimizinBen bugün kıldım yarın tam kılarım inş eksiksiz dualarınız bekliyorum görüşürz
bence burada birbirimizi kontrol edelim kılıp kılmadığımızı yazalım bir ara yapıyorduk bunuNamazları tam kılabilmek için ne yapalım alışkanlık haline getirmek için
pekiştirelim ben şuan adetliyim 2 güne abdest alırım inşallah ama zikirim var düzenli onu çekiyorum bir yandan da dua ediyorum eşime şu kpss 2010 gk gy kısmının iptali bizim içimizi yangına döndürdü haksızlığa uğrarmayız inş devlet büyüklerimize güveniyoruz bir tam çözüm yolu bekliyorum ama kopya çekenlerin canı cehennemeEvet çok iyi olur benim için pekiştirelim birbirimizi takip edelim
evet ya çok iyi olur ikindi akşam kılmadımbence burada birbirimizi kontrol edelim kılıp kılmadığımızı yazalım bir ara yapıyorduk bunu
çok iyi olurEvet çok iyi olur benim için pekiştirelim birbirimizi takip edelim
evet ya canları cehenemepekiştirelim ben şuan adetliyim 2 güne abdest alırım inşallah ama zikirim var düzenli onu çekiyorum bir yandan da dua ediyorum eşime şu kpss 2010 gk gy kısmının iptali bizim içimizi yangına döndürdü haksızlığa uğrarmayız inş devlet büyüklerimize güveniyoruz bir tam çözüm yolu bekliyorum ama kopya çekenlerin canı cehenneme
evet olabilir ablam şu sıkıntılarımız gitsin de burada iyice organize olalım sevapları paylaşalım ablam birbirimizi de uyaralımbazı arkadaşları etiketle namaz dinin diregi
belki gelirler çok iyi olur benim için bari
motifeoluruz kılarız kazalarıda
ben düzenli zikir çekiyorum canım dua ederim hayırdır özel mi sıkıntın canım biz de eşimin şu kpss iptal olayına sıkılıyoruz da haklı olarak atananları mağdur etmeyeceklermiş siz de bize dua edin yarına kılınan namazları yazalım canım ama ben daha adetim gülümYarın yeniden başlayalım namazı dah dikkatli kılmaya eksik olmadan kılmaya çalışalım birbirimizi tetikleyelim. Namaz ve dua için Can'ım çok sıkılıyo bana da dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?