Beş Vakit Namaz Kılanlar...

kızlar ben yoken baya ilerlemişzin
sabah namazını vaktinde kıldım
ögle namazınıda kıldım çok mutluyum allah
devamını getirir yorumları okuyunca daha vaktinde kılmak
geçiyor içimde allah razı olsun

Merhaba. lisede falan cok dikkatliydim namaz konusunda. 5 vakit olmasa bile 4 vakit kesin kilardim. sabah namazina kalkmakta zorlanirdim sadece. universitede de o kadar zor şartlara ragmen kilardim. son sınıfta bisi oldu bana. bi hayat kaygısına düştüm. gelecek korkusu sardi. biraz depresyona girdim sanirim. kor topal yine devam ettim sanırım. evlenince iyice saldim ama gene devam ediyordum. cocuktan sonraysa tamamen bosladim. ayy nerdeyse dogru duzgun kildigim namaz yok. yarin baslicam tum vakitleri kilcam diyorum ama en fazla isyerinde ogleyi kilabiliyorum. eve gelince cok yorgun oluyorum bi bakmisim yatsi olmus. sonra o kadar yorgun oluyorum oyle bir uyku bastiriyor ki hemen uyuyorum. sabah namazina da kalkamiyorum tabi.

bunlar bahane tabi farkindayim da neden o eski gucumu bulamiyorum ne oluyor anlamiyorum.

annem falan da namaz kil dedikce daha ters tepiyo sanki. onlarin hic kilmadigi zamanlar ben kucucuktum yatsiyi bekler kilar oyle uyurdum. onlar kilmadan uyurlardi. simdi böyle kilmayinca ayri laf kilinca ooo vs tarzi buyuk tepkiler olunca hepten soguyorum. sogumak degil de ne bilim bir usengeclik hali oluyor atamiyorum

ben de üniversitede daha düzenli kılardım babamı kaybettiğimde tam başlamıştım bayağı sonra ama bir boşladım mı gerisi geliyor birbirimizi kontrol edelim kıldım kılmadım kazaya bıraktım derken namazdan konuşmak aklımızdan çıkarmamak düzene getirecektir inşallah namazlarımızı

bazıları iyilik düşünürken dilleri sivri olunca ters tepmeye yüz buluyor ama ibadet bizim ibadetimiz ne eşimizin ibadeti bize ne bizimki ona herkesin mezarı başka yalnız doğduk yalnız öleceğiz ama inşallah iyiliklerimiz ağır gelirde ebedi alemde eşlerimizle çocuklarımızla anamızla babamızla kardeşlerimizle olabilenlerden oluruz inşallah amin

ben de biraz sıkıntılıyım canım ama inşallah atlatırız senin iş güç nasıl yoğunluk ben de yeniden kpss çalışmaya başlayacağım
Çok şükür iyiyim.
Rabbim feraha ulaştırsın inşallah
Pek yoğunluğum yok bu aralar. Çalışmaya devam. İzinler açılırsa tatile çıkarız sanırım.

Beni de annem eskiden çok sıkıştırdı. Hiç kılasım gelmezdi.

ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
inşallah izinler açılır hayırlısı bakalım herkes dinlenebilmeyi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…