Beş Vakit Namaz Kılanlar...

çok haklısın canım birbirimizi uyaralım sen de burada ol canım

biraz iş yaptık kızlarla kalkıp hemen namazlarımı kılacam
iş yapıyoruz ama namaza gelince tanbelik yapıyorum
ben uyarın kalkayım ne olur çok seviyorum
gerçekten evin berketi artıyor

Yatsıyı geç kılınca zor oluyo ama okunur okunmaz kılarsanız daha kolay olur. tamam takipleşelim namaz için tetiklerir birbirimizi dualar da okuyalım inş

Evetyatsıyı hemen kılınca zor gelmiyor. Ben genelde abdesti alıp bekliyorum okununca da hemen kılıyorum

Kızlar eşinizde namaz kılıyorsa beraber cemaatle kılın. Eşim evdeyken biz hep öyle kılıyoruz. Birbirimizi namaza da teşvik etmiş oluyoruz.Dua etmeden de kalkmıyoruz.

bugün ezanı duydum ben ama adetliydim kalkmadım da normalde ben de kalkamıyorum ya
bir yerde okumuştum abla doğru ya da yanlış bilmiyorum ama. regl halindeyken de namaz vakitlerinde abdest alınıp kıbleye doğru dönük şekilde namaz kılma süresince oturulmalı, dua edilebilir filan diyordu. aslında şöyle yapabilsek çok da güzel olur.
sabah namazına kalkmak çok çok zor. kaç gündür ilk kez bugün kalkalabildim. onun dışında duha vaktinde duha namazı ile birlikte kılıyordum ama vaktinde olmadığı için de çok suçlu hissediyorum.

namazı kılmadıkça sırtımızdaki yükü kamburu büyütürüz ancak zikirlerle dualarla namazlarımızı süslemeli ve YÜCE RABBİMİZE dualarımızı edip ellerimizi yüzümüze sürmeliyiz..

buraya yazı yazan tüm arkadaşları namazlarımız konusunda etiketleyeceğim gece yaparım heralde

Hamileyken namazlarınızı nasıl kıldınız?
Secdeye kapandıkça çok ağrım oluyor. Zorlanıyorum.
Şekil olarak nasıl yapabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…