çok haklısın canım birbirimizi uyaralım sen de burada ol canımNamazı tanm kılamıyorsanız arkadaslar farzdır başlayın önce. Eger namaz kılamıyorsanız Allah'ın manevi yardımından yoksun kalabilirsiniz bir ara bende aksatıyordum eşim benimle ciddi bir konusma yaptı. Evimizin bereketi olmaz Allah manevi olarak yardım etmez ikimizde birbirimizden sorumluyuz dedi. Beni cok etkiledi o zaman. Bir de dua cok önemli dua etmeden kalkmayın. Bu durum belediye başkanın yanına cıkto çayını icip maruzatını söylememek gibi bir sey.
tamam canım dua edecem allah ne sıkıntın varsa üzeründen alsınYarın yeniden başlayalım namazı dah dikkatli kılmaya eksik olmadan kılmaya çalışalım birbirimizi tetikleyelim. Namaz ve dua için Can'ım çok sıkılıyo bana da dua edin
kılınca yazalımYatsıyı geç kılınca zor oluyo ama okunur okunmaz kılarsanız daha kolay olur. tamam takipleşelim namaz için tetiklerir birbirimizi dualar da okuyalım inş
Aynen yatsı geçe kaldıysa kötü oluyor yatarken zor oluyor.Yatsıyı geç kılınca zor oluyo ama okunur okunmaz kılarsanız daha kolay olur. tamam takipleşelim namaz için tetiklerir birbirimizi dualar da okuyalım inş
ikindi akşam kazalarını kıldım yatsı namasınıdaYatsıyı geç kılınca zor oluyo ama okunur okunmaz kılarsanız daha kolay olur. tamam takipleşelim namaz için tetiklerir birbirimizi dualar da okuyalım inş
hoş geldin aramıza canımEvetyatsıyı hemen kılınca zor gelmiyor. Ben genelde abdesti alıp bekliyorum okununca da hemen kılıyorum
kesinlikle canım geçe bırakınca zor oluyor sanki üzerine ağırlık biniyor..Yatsıyı geç kılınca zor oluyo ama okunur okunmaz kılarsanız daha kolay olur. tamam takipleşelim namaz için tetiklerir birbirimizi dualar da okuyalım inş
bugün ezanı duydum ben ama adetliydim kalkmadım da normalde ben de kalkamıyorum yaSabah namazına kalkamıyorum ben
bir yerde okumuştum abla doğru ya da yanlış bilmiyorum ama. regl halindeyken de namaz vakitlerinde abdest alınıp kıbleye doğru dönük şekilde namaz kılma süresince oturulmalı, dua edilebilir filan diyordu. aslında şöyle yapabilsek çok da güzel olur.bugün ezanı duydum ben ama adetliydim kalkmadım da normalde ben de kalkamıyorum ya
namazı kılmadıkça sırtımızdaki yükü kamburu büyütürüz ancak zikirlerle dualarla namazlarımızı süslemeli ve YÜCE RABBİMİZE dualarımızı edip ellerimizi yüzümüze sürmeliyiz..bir yerde okumuştum abla doğru ya da yanlış bilmiyorum ama. regl halindeyken de namaz vakitlerinde abdest alınıp kıbleye doğru dönük şekilde namaz kılma süresince oturulmalı, dua edilebilir filan diyordu. aslında şöyle yapabilsek çok da güzel olur.
sabah namazına kalkmak çok çok zor. kaç gündür ilk kez bugün kalkalabildim. onun dışında duha vaktinde duha namazı ile birlikte kılıyordum ama vaktinde olmadığı için de çok suçlu hissediyorum.
canım ağrın olursa bence oturarak kıl ..Hamileyken namazlarınızı nasıl kıldınız?
Secdeye kapandıkça çok ağrım oluyor. Zorlanıyorum.
Şekil olarak nasıl yapabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?