ben buradayım ablam ben bugün namazlarımı kılamadım sadece şükür namazı kıldım ALLAH KABUL ETSİN namazlarını ablambu günkü namazlarımı kıldım kimse yok mu
iyi akşamlar ya kimse girmiyorben buradayım ablam ben bugün namazlarımı kılamadım sadece şükür namazı kıldım ALLAH KABUL ETSİN namazlarını ablam
evet biraz buralar ıssız oldu yarın liste yapayım etiketleyeyim herkesi de biraz namazlarımızı da konuşalımiyi akşamlar ya kimse girmiyor
ya iyi olur benim içinevet biraz buralar ıssız oldu yarın liste yapayım etiketleyeyim herkesi de biraz namazlarımızı da konuşalım
benim için de iyi olacak ablamya iyi olur benim için
canım sadece işitme engelliyim başka sıkıntım yok binlerce kez şükürler olsun Rabbimize ben çalışıyorum 3 yıl önce atandım çok şükür senin hayırlısı atanırsın inşAllah duam seninle Allah atanmayanları nasip eylesin birde 2 yıllık meslek yüksek okulunda grafik bölümü mezun olmuştum şimdi de lisans tamamlanma kamu yönetimi okuyorum bir kaç alttan aldım bu dönemde bitireceğim Allah izniyleay gülüm benim dinin engeli mi olur kendine döndüren doğru yolları bizlere açan Rabbimize bin şükür...ALLAH hiç bir eksikliğin karşılığını karşılıksız bırakmayacak ebedi alemde...Birbirimize dua edelim duacı olalım çalışıyor musun? ben de atanamayanlardanım kamu yönetimi okudum 2018 e hazırlanmaya başladım dua edersen sevinirim bana canım bir yandan da ALLAH'TAN hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin ..
ben de kamu yönetimi mezunuyum canım ama atanamadım ALLAH'A bin şükür canımcanım sadece işitme engelliyim başka sıkıntım yok binlerce kez şükürler olsun Rabbimize ben çalışıyorum 3 yıl önce atandım çok şükür senin hayırlısı atanırsın inşAllah duam seninle Allah atanmayanları nasip eylesin birde 2 yıllık meslek yüksek okulunda grafik bölümü mezun olmuştum şimdi de lisans tamamlanma kamu yönetimi okuyorum bir kaç alttan aldım bu dönemde bitireceğim Allah izniyle
ben de yeniden ders çalışmaya başlayacağım canım bana dua edersen çok sevinirim adım münevver hayırlısından tabii hayurlı ekmek istiyorum hayırlısıyla memuriyet istiyorumevet çalışıyorum canım Allah bana nasip oldu atanmayı beklemediğim oldu çok şükür darısı sana inşallah
evet canım
varsın canım ben baktımHay maşallah bu kadar çokmuyuz bu Topikte
Ben var mıyım diye bakamadım ama kesin varım di mi
varsın canım varsın etiketledim seni de evet bu konuda bu kadar kalabalığız..Hay maşallah bu kadar çokmuyuz bu Topikte
115.@Papatya ci sıradasın canımHay maşallah bu kadar çokmuyuz bu Topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?