Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Amin amin canım bende senden Allah razı olsun iyi ki başlığın açmışsın aynen okuyorum kuran kerimi türkçe meali ile aklıma gelince soralım hepimiz birlikte öğreniriz inşAllah etkileyici bir mesaj var "İşitme engelli bir abinin, hiç sabah namazı kaçırmadığını öğrendiğimde anladım. Sabah namazı alarm kurulmaz gönül kurulur" ne güzel bişey engelliler dini hiç engel yok ve dinimizin zorluğu yoktu her zaman kolaylığı var

ay gülüm benim dinin engeli mi olur kendine döndüren doğru yolları bizlere açan Rabbimize bin şükür...ALLAH hiç bir eksikliğin karşılığını karşılıksız bırakmayacak ebedi alemde...Birbirimize dua edelim duacı olalım çalışıyor musun? ben de atanamayanlardanım kamu yönetimi okudum 2018 e hazırlanmaya başladım dua edersen sevinirim bana canım bir yandan da ALLAH'TAN hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin ..

Zik
seni konuya etiketleyeyim konuyu oku iyice zikrin yapılışı falan hep yazılı rüyalar göreceksin onu da rabia abla yorumluyum ama huzuru yeter içten gelen huzur
Şu an müsait değilim hangi zikirleri söyleyebilirim ruh halim iyileşsin diye sadece Rabbime yöneleyim bu üzücü süreçte istiyorum zararı olmaz inş çok karışık yazılmış ya da başımın Ağrı'sından anlayamadım şu an sıkıntı için ne gibi zikir yapabilirim bi zararı yoktur herhalde zikirin Allah o zikretmek belki ruhuma iyi gelir

ALLAH aşkına zikrin zararı olur mu hiç?
abdestli olacaksın
euzü besmele çekip
100 tövbe ben estafurullah el azim çekiyorum
sonra
132 tane selavat ebced hesabında 132 ahmet ismine denk geldiğinden 132 en az..
sonra besmele ile her surenin başında besmele çekilerek 11 ihlas 1 fatiha böylelikle Kuran-ı Kerimi hatim etmiş gibi sevap olacak...
sonra
ALLAH'IM OKUDUĞUM SURELERİN VE DE SELAVATLARIN SEVAPLARINI HZ.MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V) PEYGAMBERİMİZİN MÜBAREK RUHUNA ONDAN ÖNCEKİ TÜM PEYGAMBERLERİN MÜBAREK RUHLARINA PEYGAMBER EFENDİMİZİN EHLİ BEYTİNE ASHABINA SAHABELERİNE SALİH KULLARA HZ.HIZIR(A.S)'A HİMMET EDEN HOCALARIMIZA ONLARIN HOCALARINA ARİFLERE DERVİŞLERE SALİHLERE ŞEHİT VE EYLİVALARA ÖLMÜŞLERİMİZE SEVDİKLERİMİZE (İSİMLE SÖYLEYEBİLİRSİN) VE UVEYS KARDEŞLERİMİZE HEDİYE ETTİM YA RABBİM SEN KABUL EYLE AMİN..
UVEYS BU ZİKRİ ÇEKENLERE DENİYOR ÇÜNKÜ BU ZİKRİ HZ.UVEYS VEYSELKARANİ ÇEKİYORDU PEYGAMBER EFENDİMİZ VEFATINDA ONA HIRKA-İ ŞERİFİNİ HEDİYE BIRAKTI BİZİM RAMAZANDA EYÜP SULTANDA GÖRMEYE GİTTİĞİMİZ HIRKA-İ ŞERİF..

en son yeniden euzu besmele çekip
LA İLAHE İLLALLAH 100 kere fazla da çekebilirsin...

zikir bu yani anlaşılmayacak bir şey yok ama her şey nasip kısmettir ben de soru işaretleriyle başlamıştım ama şuan çekmeyince zikrimi rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum..
ALLAH'ı anmadan geçen vakit ve ömür zaman kaybı ve ben her geçen zamana üzülüyorum en azından kendime 15 dk sabah 15 dk gece vakit ayırıp zikrimi çekiyorum

eğer içinden bu zikre davet olan olursa merak eden olursa bana yazabilir konuya da etiketlerim konuda da okursunuz

Namazlarımızı zikirlerimizle süslemeliyiz ALLAH'I anarak sevdiği kullardan oluruz inşallah hayırlarla amin

Ben ezan okunur okunmaz kilinirsa daha istikrarli olunur gibi geliyor ben oyle yapmaya calisiyorum birde sabah namazlarini aksatmamak lazim basindan namazi vakitli kilarsak devamida aynen gelir insallah

Günaydın kızlar
Yurtdışında idim. Dün gece döndüm. Orada mümkün olduğunca kıldım.
Bu sabah regl olmuşum.
Allah kabul etsin inşallah namazlarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…