canım ALLAH inşallah en yakın zamanda onlara cezasını versin üzüntü kötü böyle seni üzdükleri yanlarına kalır mı kendini biraz huzura kavuşmasını ister misin ?Benim bi rahatsızlığım yok ama üzülünce vücudum iflas ediyo baş Ağrı'sı karın Ağrı'sı vs .getçek orataya çıksın istiyorum bana yaşattığı üzüntünün aynısını yaşasınlar istiyorum Rabbim Hakkı'mı onlarda bırakmasın
ya ben ikindi akşam yatsı kılmadım daha@Mavi siyah zikre davet bile nasip meselesidir her şey nasip
haftasonuna hazırlayacağım ablam bir nasip olmadı ya aklımdaya ben ikindi akşam yatsı kılmadım dahakalkıp kılacam aayana cetvel hazırla takip et kılalım
canım ALLAH inşallah en yakın zamanda onlara cezasını versin üzüntü kötü böyle seni üzdükleri yanlarına kalır mı kendini biraz huzura kavuşmasını ister misin ?
Bilmiyorum istersen ben bir zikir grubundayım Hz. uveys veysel karaninin zikrini çekiyorum yaklaşık iyi aydır ve huzur içindeyim güzel rahmani rüyalar gördüm inş devamı olur ama en azından ALLAH'I anarak maddi manevi sıkıntılar def olur başka kime muhtacız ki sadece Yaratan Rabbimize istersen seni etiketlerim konuyu iyice okursun gönlünden geçerse başlarsın canım[/QUOTE. Ne yapılacak orda ki Bilmiyorum ben beddua ediyorum Hakkı'mı haram ediyorum onlara adaletin varlığına inanmıyorum artık bu dünyada
Hayatımı kararttılar resmen ayna bi insan Nasıl bu kadar kötü olabilircanım ALLAH inşallah en yakın zamanda onlara cezasını versin üzüntü kötü böyle seni üzdükleri yanlarına kalır mı kendini biraz huzura kavuşmasını ister misin ?
Bilmiyorum istersen ben bir zikir grubundayım Hz. uveys veysel karaninin zikrini çekiyorum yaklaşık iyi aydır ve huzur içindeyim güzel rahmani rüyalar gördüm inş devamı olur ama en azından ALLAH'I anarak maddi manevi sıkıntılar def olur başka kime muhtacız ki sadece Yaratan Rabbimize istersen seni etiketlerim konuyu iyice okursun gönlünden geçerse başlarsın canım
ne kadar güzel allah böyle herkese nasip etsin namaz kılmakbirde eksiklerim kapanmak ve kuran kerimi okumak idi en çok istediğim bunlar Allah izniyle tamamlanırım inşAllah
insanlar melek olarak doğar ama hayat yaptıkları davranışları nefsi şeytanı kafası aklı hepsi karartmaya bir sebep oluyor ama insanlar kötülüklerine de bahane arar oluyor sen onların kötülüklerini düşünüp durma canım bence sen kendini toparla hayat senin hayatın ve güzellikler hala varlığını devam ettiriyor Yüce Mevlamız sayesinde ..Hayatımı kararttılar resmen ayna bi insan Nasıl bu kadar kötü olabilir
Canım benim ALLAH RAZI OLSUN bizimle kendini paylaştığın için..birde eksiklerim kapanmak ve kuran kerimi okumak idi en çok istediğim bunlar Allah izniyle tamamlanırım inşAllah
canım hep beraber birbirimize destek olup düzelteceğiz ben de namazlarımı düzene getiremedim birbirimize burada destek oluyoruz kılanların yazdıklarını da okuyunca kendinize gelirsiniz hepimiz el birliğiyle namazlarımıza sahip çıkalım ellerimizden kayıp gitmesinlerKızlar ben önceden namazı hiç geçirmezdim yaklaşık 5 yıldır çok değiştim içime şeytan girdi sanki aşırı tembel oldum. Önceden ezan okunurken namaz kılmıyorum diye rahatsız hissderdim kendimi şimdi onu da hissetmiyyorum. çok uğraşıyorm namaza başlıyorum bırakıyorum. sanırım imanım zayflamış. eşim 5 vakit namazını geçirmeyen biri ama ben niye böyleyim... nasıl düzelcem kızlar
inşallah cnmm. bu sayfayı takip edicemcanım hep beraber birbirimize destek olup düzelteceğiz ben de namazlarımı düzene getiremedim birbirimize burada destek oluyoruz kılanların yazdıklarını da okuyunca kendinize gelirsiniz hepimiz el birliğiyle namazlarımıza sahip çıkalım ellerimizden kayıp gitmesinler
onun için önemli olan para sadece başka hiçbirşey değil ben Hakkı'mı adaletle almak istiyorum ama ona da yalan dolan kılıf buluyorlar yalancı şahit vs ben Nasıl ispat edicem bilemedim Allah kursun tuzağı onlara benim gücüm yetmiyor ve vicdanımda onlar gibi olmaya el vermiyor ben yalan söyleyemeyen kendi halinde biriyim babam annem çok üzgün benim halime dua da etmiyorum bu aralar kendime Nasıl gelirim bi fikrin var mı?namazlarımı da aksattım Kuran da öyle okutmuyorum bu arainsanlar melek olarak doğar ama hayat yaptıkları davranışları nefsi şeytanı kafası aklı hepsi karartmaya bir sebep oluyor ama insanlar kötülüklerine de bahane arar oluyor sen onların kötülüklerini düşünüp durma canım bence sen kendini toparla hayat senin hayatın ve güzellikler hala varlığını devam ettiriyor Yüce Mevlamız sayesinde ..
Gülüm yıpratma kendini bak sen onlara hala prim verme onlar seni üzdükçe mutlu olacaklar sirkelen dualar kurtuluşumuz her şerden ve her kötülükten
tamam canım ..inşallah cnmm. bu sayfayı takip edicem
Amin cnm... İnşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder size.. Tüm bebek bekleyenlere rabbim nasip etsin inşallah şu cuma vaktinde kabul eder inşallah rabbim dualarımızıtamam canım ..
takip edersen hep beraber birbirimizi takip edelim bebek bekliyorsun heralde ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN İNŞ AMİN..
bana da dua et canım biz de istiyoruz eşimle hayırlı sağlıklı evlatlar inş amin
Ne gibi bi zikir ne için bilgilendirirmisin yararını gördüysen ben de yapayım?canım ALLAH inşallah en yakın zamanda onlara cezasını versin üzüntü kötü böyle seni üzdükleri yanlarına kalır mı kendini biraz huzura kavuşmasını ister misin ?
Bilmiyorum istersen ben bir zikir grubundayım Hz. uveys veysel karaninin zikrini çekiyorum yaklaşık iyi aydır ve huzur içindeyim güzel rahmani rüyalar gördüm inş devamı olur ama en azından ALLAH'I anarak maddi manevi sıkıntılar def olur başka kime muhtacız ki sadece Yaratan Rabbimize istersen seni etiketlerim konuyu iyice okursun gönlünden geçerse başlarsın canım
seni etiketleyeceğim canım Hz. uveys Veyselkarani yi bilirsin onun yaptığı zikir faydasını gördüm güzel rahmani rüyalar nefsimi gördüm bir üye arkadaş hatta rüyasında beni görmüş kesinlikle sensin ben yazdıklarınla msjlarınla da senin olduğuna eminim diye o da başladı zikreNe gibi bi zikir ne için bilgilendirirmisin yararını gördüysen ben de yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?