Beş Vakit Namaz Kılanlar...

ederim canım

2ci düşünmüyorum çünkü biz ayrıldık eşim olacak adamdan oğlumla yaşıyorum ona güvenmediğim için 2.ci yapmadım zaten
hımm kusura bakma canım bilmiyordum İnşallah evladın hayırlı ve sevgili saygı dolu bir evlat olur önce sana ve çevresine inş amin

Evet. Hayat mesgalesine o kadar dalmisiz ki ebedi hayati ve rahatligi dusunmuyoruz. Allahim güç versin, hep dua ediyorum Allahim beni yolundan ayirma diye.
Âmin inş, bence bu dua çok ehemmiyetli, insanın kendisi için yaptığı istikamet duaları çok önemli.. Bende hep yapıyorum
Allah kabul etsin

Gunaydin kizlar ALLAH in tum guzellikleri sizinle olsun guzel bir gun geciremek ve bugun ne kattimiz hayatimiza ne ogretecek bugun bize hayat =)

cnm bugun işyerinde vakit buldukça kuranı kerim yani elifba tekrar ediyorum er ya da geç öğreneceğim inşallah

sabah namazımada kalktım şükürr
Allah kabul etsin cnm bu bile cok guzel bir elif demek bile on sevap yaziyor dusununyani allah ihtiyaci var mi bu yok bizim icin dusunuyor allah bu kadar merhametli ne kadar guzel dusuyor bizi

bende çok merak ediyorum bunu kitapları nasıl

şimdi halit ertuğrulun kitaplarına takmış durumdayımmm
Halit ertuğrulun kitapları anlatıyor zaten :) Risalei nurlar duygulara hitap eden tatmin eden kitaplar, içinde ahirzaman insanının aklına gelebilecek her sorunun cevabını bulmak mümkün, Kuran'ı Kerim tefsiri

Halit ertuğrulun kitapları anlatıyor zaten :) Risalei nurlar duygulara hitap eden tatmin eden kitaplar, içinde ahirzaman insanının aklına gelebilecek her sorunun cevabını bulmak mümkün, Kuran'ı Kerim tefsiri

teşekkürler
evet halit ertuğrulun kitaplarında zaten anlatıyor

elimdeki kitaplar bitsin alacam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…