Hangi kitapları okuyorsun şuanteşekkürler
evet halit ertuğrulun kitaplarında zaten anlatıyor
elimdeki kitaplar bitsin alacam inş.
Hangi kitapları okuyorsun şuan
Hm peki kitapta Risalei nurdan alıntılar var ya, oraları okurken anlamakta zorlanıyor musun ?şu an halit ertuğrul son umut
öncesinde
secdede son nefes
canan
ezan ile diriliş
Hm peki kitapta Risalei nurdan alıntılar var ya, oraları okurken anlamakta zorlanıyor musun ?
biraz zorlanıyorum
çünkü bu kitaplarda tanıdım risalei yi ama sanırım bütün kitaplarında bahsediyor akşam son nefesi bitirdim bu kitap daha da çok bahsetmiş
senin adına çok sevindim canım bizlere de dua et çok isterim ben kpss ye hazırlanıyorum bir buçuk yıldır bebeğim de olmuyorKendimi bildim bileli kılarım namazı mi. Su an 18 yaşındayım. tabi ailenin etkisi çok oluyor. Babam annem kılmamız için alıştırdı. Küçükken annemin yaninda durur onla bilmeden yatar kalkardım :) tek sunu deyim ben vakti geciktirdigimde Sırtımda bi yük oluyor. İçimde bi sıkıntı. Ertelemeden kılmak en iyisi. Bide şöyle düşün bir gün =24 saat. Beş vakit namaz en fazla 1 saat. Nelere vakit harcamıyoruz ki...
Allahım hakkında hayırlısını versin. Rabbim dualarını kabul, sana da hayırlı sağlıklı evlatlar versin . Amin. Sen de bana dua et olur mu. Benim de sıkıntılarım var.senin adına çok sevindim canım bizlere de dua et çok isterim ben kpss ye hazırlanıyorum bir buçuk yıldır bebeğim de olmuyor
ederim canım ben de namazlarımda sana paylaşmak istersen yazarsın ona göre dua edeyim canım özelse sıkıntılarını gider derim ismin de elmas mı canımAllahım hakkında hayırlısını versin. Rabbim dualarını kabul, sana da hayırlı sağlıklı evlatlar versin . Amin. Sen de bana dua et olur mu. Benim de sıkıntılarım var.
ederim canım ben de namazlarımda sana paylaşmak istersen yazarsın ona göre dua edeyim canım özelse sıkıntılarını gider derim ismin de elmas mı canım
ederim canım ben de namazlarımda sana paylaşmak istersen yazarsın ona göre dua edeyim canım özelse sıkıntılarını gider derim ismin de elmas mı canım[/QUOT
Canım adımı veremem ki. Ama Allah biliyor nasıl olsa. Dualarımın kabul olması için dua et olur mu.
Tamam olur canım. Bu arada Allahu tealanın sevdiği kullarının adi araya konarak yapilan dua kabul olurmusbana münevver ablama diye dua edebilirsin canım
Bu arada yas kaç tibana münevver ablama diye dua edebilirsin canım
30 canımBu arada yas kaç ti
Hımm. Anladım. Kaç senelik evlisin abla30 canım
2 senelik canımHımm. Anladım. Kaç senelik evlisin abla
İnşallah çok mutlu olursun ablacım.2 senelik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?