Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Hm peki kitapta Risalei nurdan alıntılar var ya, oraları okurken anlamakta zorlanıyor musun ?

biraz zorlanıyorum

çünkü bu kitaplarda tanıdım risalei yi ama sanırım bütün kitaplarında bahsediyor akşam son nefesi bitirdim bu kitap daha da çok bahsetmiş

biraz zorlanıyorum

çünkü bu kitaplarda tanıdım risalei yi ama sanırım bütün kitaplarında bahsediyor akşam son nefesi bitirdim bu kitap daha da çok bahsetmiş

Evet aslında Halit ertuğrulun kitapları insanların Risalei nurları tanıyarak hidayete erdiğini anlatıyor.
Risalei nurların diline aşina olmak gerekiyor biraz, zorlansan da vazgeçme

Kendimi bildim bileli kılarım namazı mi. Su an 18 yaşındayım. tabi ailenin etkisi çok oluyor. Babam annem kılmamız için alıştırdı. Küçükken annemin yaninda durur onla bilmeden yatar kalkardım :) tek sunu deyim ben vakti geciktirdigimde Sırtımda bi yük oluyor. İçimde bi sıkıntı. Ertelemeden kılmak en iyisi. Bide şöyle düşün bir gün =24 saat. Beş vakit namaz en fazla 1 saat. Nelere vakit harcamıyoruz ki...

senin adına çok sevindim canım bizlere de dua et çok isterim ben kpss ye hazırlanıyorum bir buçuk yıldır bebeğim de olmuyor

senin adına çok sevindim canım bizlere de dua et çok isterim ben kpss ye hazırlanıyorum bir buçuk yıldır bebeğim de olmuyor
Allahım hakkında hayırlısını versin. Rabbim dualarını kabul, sana da hayırlı sağlıklı evlatlar versin . Amin. Sen de bana dua et olur mu. Benim de sıkıntılarım var.

Allahım hakkında hayırlısını versin. Rabbim dualarını kabul, sana da hayırlı sağlıklı evlatlar versin . Amin. Sen de bana dua et olur mu. Benim de sıkıntılarım var.
ederim canım ben de namazlarımda sana paylaşmak istersen yazarsın ona göre dua edeyim canım özelse sıkıntılarını gider derim ismin de elmas mı canım

ederim canım ben de namazlarımda sana paylaşmak istersen yazarsın ona göre dua edeyim canım özelse sıkıntılarını gider derim ismin de elmas mı canım

tamam canım önemli değil nickinle dua ederim

bana münevver ablama diye dua edebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…