Amin cümlemiz inş mutluyum çok şükür ama bebek de olunca hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı evlatlar inş ben çok üzülüyorum işte ALLAH hayırlarla nasip eder inş aminİnşallah çok mutlu olursun ablacım.
Amin cümlemiz inş mutluyum çok şükür ama bebek de olunca hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı evlatlar inş ben çok üzülüyorum işte ALLAH hayırlarla nasip eder inş amin
çok dua ediyorum canımcım siz de dua edinCanım Allaha sığın hep dua et, zamanı gelince inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına. Rabbim tez zamanda sevindirsin seni.
inş ömürlük daim olur namazın canım yatsı ve sabah namazlarında zorlanıyoruz ama düzene oturunca çok daha huzurlu bir yaşam oluyorBende yeni basladim namaza arkadaslar. Yatsiyi kilmakta biraz zorlaniyorum ama olsun. Benim icin de dua eder misiniz? InsaALLAH terketmeden omur boyu kilayim diye.
Yatsıyı ezan okunduktan sonra hemen kılmaya çalışabilirsin. O şekilde yapınca geç saatlere kalmadığı için insan çok mutlu oluyorBende yeni basladim namaza arkadaslar. Yatsiyi kilmakta biraz zorlaniyorum ama olsun. Benim icin de dua eder misiniz? InsaALLAH terketmeden omur boyu kilayim diye.
Maşallah size. Ne guzel bir annesiniz. Allah evladinizi sizlere bagislasin. Sizler gibi temiz insanlarla karsilastirsin insallah.Bende şuan bebek emzirdiğim için hep abdestli duruyorum, ezan okununca da kılıyorum direk :)
Bende kullaniyorum o uygulamayi. Gercekten cok iyi. Kuran da dinleyebiliyorsun. Cok kolaylastirici uygulamalar.Ben telefonuma ezan vakti diye uygulama indirmiştim onu da ayarlıyorsun sana namaz vaktini ve su kadar dakika kaldı diye bildiriyor ben cok unutkan biriyim onun sayesinde unutmuyorum hic bi de aynı uygulamada hatırlatırken hadislerde çıkıyor biri beni cok etkilemişti ne zaman vakit kaçıracak olsam onu aklıma getiriyorum demin buldum buraya da kopyalayayım
Ebu’d-Derda (r.a) şöyle dedi: “Dostum Muhammed (s.a.v) bana şöyle tavsiyede bulundu. Parça parça kesilsende, yakılsanda Allah ‘a ortak koşma ve farz olan namazı bilerek terk etme. Kim ki farz olan namazı bilerek terk ederse Allah ‘ın koruması ondan uzaklaşmıştır.”(Müsned:5/238, El-Bani Sahihi ibn Mace:3529, Beyhaki)
Allah daim etsin inşallahBende yeni basladim namaza arkadaslar. Yatsiyi kilmakta biraz zorlaniyorum ama olsun. Benim icin de dua eder misiniz? InsaALLAH terketmeden omur boyu kilayim diye.
Amin. Cumlemizinkini. Allah razi olsun.Allah daim etsin inşallah
baban neden bu konuya karşı ki ne bileyim büyükler kapan daha çok der ama aile çevrenz hep açık mı canım gerçi ben insanın içinde olacak açık aileler bile çocuklarının kapanmasına karışmıyor ama kafada biter düşünceler farklı farklı oluyor ..ben de açıktım 28 yaşına kadar açıktım sonra biranda karar verip kapandım 2 senedir kapalıyım nefsini iyi terbiye isteyecek bir karar ilk başta nefsinle çok kavga edersin ama inş onunla kavganda galip gelirsin ailene kararlı olduğunu iyice anlatman lazım canım çekincen ne baban çok aşırı mı tepki verirNereye yazsam bilemediğim için buraya yazmak istedim hatalıysam kusura bakmayın.Allah'ın izniyle kapanmayı düşünüyorum babam kesinlikle karşı bu yüzden bende şehir dışında okuduğum için oraya gidince kapanayım dedim bir süre gizli bir şekilde ama bu seferde acaba okuldakiler ne der herkesin şaşkın bakışları vs. vesveseler geliyor sürekli ya beceremezsem düşüncesi ya da babam öğrenirse vereceği tepki bayramın son günü gidiyorum ve gidiş tarihim yaklaştıkça tereddütlerim artıyor halbuki çok kararlıydım.Lütfen bu konuda yardım edin bana
baban neden bu konuya karşı ki ne bileyim büyükler kapan daha çok der ama aile çevrenz hep açık mı canım gerçi ben insanın içinde olacak açık aileler bile çocuklarının kapanmasına karışmıyor ama kafada biter düşünceler farklı farklı oluyor ..ben de açıktım 28 yaşına kadar açıktım sonra biranda karar verip kapandım 2 senedir kapalıyım nefsini iyi terbiye isteyecek bir karar ilk başta nefsinle çok kavga edersin ama inş onunla kavganda galip gelirsin ailene kararlı olduğunu iyice anlatman lazım canım çekincen ne baban çok aşırı mı tepki verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?