Beş Vakit Namaz Kılanlar...

İnşallah çok mutlu olursun ablacım.
Amin cümlemiz inş mutluyum çok şükür ama bebek de olunca hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı evlatlar inş ben çok üzülüyorum işte ALLAH hayırlarla nasip eder inş amin

Canım Allaha sığın hep dua et, zamanı gelince inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına. Rabbim tez zamanda sevindirsin seni.

konu sahibinden helallik istiyorum evvela.birbirinden güzel esma-ül hüsnaları hergün birini okuyacak şekilde bzmle zikretmek isterseniz sizleri de rabbimizi daha çok zikretmek için aramıza bekleriz.Allah dualarımızı kabul etsn.semaya açtığımız ellerimizi boş bizleri boynu bükük bırakmasın..inanıyorum ki ne kadar çok yakarış o kadar çok kabul bulunan dua

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hanimlar-gonuller-bir-olsun.778582/page-248

Bende yeni basladim namaza arkadaslar. Yatsiyi kilmakta biraz zorlaniyorum ama olsun. Benim icin de dua eder misiniz? InsaALLAH terketmeden omur boyu kilayim diye.
inş ömürlük daim olur namazın canım yatsı ve sabah namazlarında zorlanıyoruz ama düzene oturunca çok daha huzurlu bir yaşam oluyor

Bende yeni basladim namaza arkadaslar. Yatsiyi kilmakta biraz zorlaniyorum ama olsun. Benim icin de dua eder misiniz? InsaALLAH terketmeden omur boyu kilayim diye.
Yatsıyı ezan okunduktan sonra hemen kılmaya çalışabilirsin. O şekilde yapınca geç saatlere kalmadığı için insan çok mutlu oluyor

Ben Yatsı okunmadan önce abdest alıyorum. Okunana kadar Yasin vakıa okuyorum. Okununca da hemen namazı kılıyorum. Ama her zaman mümkün olmuyor tabi. Geç saate kaldığımda ben de zorlanıyorum ama namazı bilerek terketmenin vebalini ve Yatsı Namazını. Önemini aklıma getiriyorum hep.

Ben telefonuma ezan vakti diye uygulama indirmiştim onu da ayarlıyorsun sana namaz vaktini ve su kadar dakika kaldı diye bildiriyor ben cok unutkan biriyim onun sayesinde unutmuyorum hic bi de aynı uygulamada hatırlatırken hadislerde çıkıyor biri beni cok etkilemişti ne zaman vakit kaçıracak olsam onu aklıma getiriyorum demin buldum buraya da kopyalayayım
Ebu’d-Derda (r.a) şöyle dedi: “Dostum Muhammed (s.a.v) bana şöyle tavsiyede bulundu. Parça parça kesilsende, yakılsanda Allah ‘a ortak koşma ve farz olan namazı bilerek terk etme. Kim ki farz olan namazı bilerek terk ederse Allah ‘ın koruması ondan uzaklaşmıştır.”(Müsned:5/238, El-Bani Sahihi ibn Mace:3529, Beyhaki)

Bende şuan bebek emzirdiğim için hep abdestli duruyorum, ezan okununca da kılıyorum direk :)
Maşallah size. Ne guzel bir annesiniz. Allah evladinizi sizlere bagislasin. Sizler gibi temiz insanlarla karsilastirsin insallah.

Bende kullaniyorum o uygulamayi. Gercekten cok iyi. Kuran da dinleyebiliyorsun. Cok kolaylastirici uygulamalar.

Nereye yazsam bilemediğim için buraya yazmak istedim hatalıysam kusura bakmayın.Allah'ın izniyle kapanmayı düşünüyorum babam kesinlikle karşı bu yüzden bende şehir dışında okuduğum için oraya gidince kapanayım dedim bir süre gizli bir şekilde ama bu seferde acaba okuldakiler ne der herkesin şaşkın bakışları vs. vesveseler geliyor sürekli ya beceremezsem düşüncesi ya da babam öğrenirse vereceği tepki bayramın son günü gidiyorum ve gidiş tarihim yaklaştıkça tereddütlerim artıyor halbuki çok kararlıydım.Lütfen bu konuda yardım edin bana

M moruclukalem Rabbim Hakkı'na hayırlısını versin.
Ben kapalı değilim. Aksine bayağı da açığım. Yani mini etek Yırtık kot askılı falan giyerim. Kapanmayı hiç düşünmedim.
Baban neden izin vermiyor. O şekilde gizli Saklı nasıl yapacaksın.

M maviduvar1 amin teşekkür ederim.Babam okulda sorun çıkacağını düşünüyor ayrıca ileride iş hayatımda da sorun olacağını söylüyor onun dışında belli bir sebep sunduğu da yok yaşadığımız yerde çok kapalı insan yok belki o yüzdendir .alıştıra alıştıra söylesem diyorum bende bilmiyorum gizli Saklı nasıl olacak ama bu şekilde çok mutsuzum kaç aydır düşünüyorum çünkü ve yapmadığım her an içim içimi yiyor sanki

baban neden bu konuya karşı ki ne bileyim büyükler kapan daha çok der ama aile çevrenz hep açık mı canım gerçi ben insanın içinde olacak açık aileler bile çocuklarının kapanmasına karışmıyor ama kafada biter düşünceler farklı farklı oluyor ..ben de açıktım 28 yaşına kadar açıktım sonra biranda karar verip kapandım 2 senedir kapalıyım nefsini iyi terbiye isteyecek bir karar ilk başta nefsinle çok kavga edersin ama inş onunla kavganda galip gelirsin ailene kararlı olduğunu iyice anlatman lazım canım çekincen ne baban çok aşırı mı tepki verir

Ailemde kapalı çok annem kapalı mesela ama yaşadığımız yerde az sayıdalar ve sürekli kapalılar hakkında ileri geri konuşan bir yer onlardan etkilendiğini düşünüyorum sanki sadece yaşlılar kapanırmış gibi algı da var tepkisini bilemiyorum işte kestiremediğim için korkuyorum .açıkcası babamla zaten anlaşamayız çoğu zaman .Ben iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bende nefsime hükmederim
Konu sahibi ve diğer Arkadaşlar kusura bakmayın kendi meselemle meşgul ettim burayı Hakkınızı helal edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…