• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Beşamel Soslu & Kıymalı & Kaşarlı Aşk Makarnaları '' Merve'nin Sponsorluğunda;) ''

Çok tşk ederim canım benim! !
Bunu demen bile yeter:):38:
Bulurum elbet, büyük şehirlere gittiğimizde bakacağım, zaten hep kalpli tava istiyordum, belki Tavayı gördüğüm o yerde vardır. .
Canım cicim ayları geçmeden, tadını iyice çıkartmak gerekir aşkın:16:

:54:

canım rica ederim lafımı olur,bulamazsan lütfen haber ver bana hemen alır kargolarım:34::16:
inan cicim ayı diye bişey yok,huzurr varr aşkk var evlilikte..ikiside yoksa zaten cici olmuyor:)))):52:

sen mükemmel bir kadınsın:16::16:
nasıl hünerli nasıl marifetli nasıl samimi nasıl pozitif..nasıl kıskanıyorum:26:

Canımsın çok teşekkür ederimm:16:
Nasıl utandım anlatamam,rengim attı resmen:17:
yani şımarmakla utanma arası duygular yaşattın bana çok sağol böyle düşünmen,hissetmen ayrı bişii..
beğenmene de çok mutlu oldum hayatım,seni seviyorum:16:

Çok şık bir sunum tadıda bi okadar güzeldir eminim :16:
Ellerine sağlık başarılar dilerim:16:

Çok şık bir sunum tadıda bi okadar güzeldir eminim :16:
Ellerine sağlık başarılar dilerim:16:

çok teşekkür ederim beğenmene sevindim canım,evet lezzetli ve çok keyifli bir tarif bu kesinlikle öneririm bayılacağına eminim:16:

küçük yiğenimin dilinde 'büyük düdüklü makarna' bu :9::9::9: makarnayı görünce bu hatun bunu 'aşk'a nasıl bağlamış diyordum ki yine sunumla bitirdin beni helal olsun, uğraştığına ve yoğun telefon trafiğine değmiş :9: normalde tarifler arasında kararsız kalınca sunumla işi kurtarırım ama bu sefer çok beğendiğim 2 sunum var, bunlardan biri sensin canım ellerine sağlık diyorum ve başarılar diliyorum :34:

küçük yiğenimin dilinde 'büyük düdüklü makarna' bu :9::9::9: makarnayı görünce bu hatun bunu 'aşk'a nasıl bağlamış diyordum ki yine sunumla bitirdin beni helal olsun, uğraştığına ve yoğun telefon trafiğine değmiş :9: normalde tarifler arasında kararsız kalınca sunumla işi kurtarırım ama bu sefer çok beğendiğim 2 sunum var, bunlardan biri sensin canım ellerine sağlık diyorum ve başarılar diliyorum :34:

canımm çok teşekkür ederim,aşkı bağlamayacağım yer yok şu dünya üzerinde emin ol:52::16:
güzel sözlerinle şımarıyorum haberin olaaaa:16:

bbbööööö:52::33::33::33::33:

Aşk makarnaların çok lezzetli duruyor Elossacım.. :56:Ama tek tek makarnaları doldurmak biraz zaman alır sanırım...:31: Ama yinede denemeye değer duruyor..
Ellerine sağlık Başarılar dilerim.. :16::16:

Aşk makarnaların çok lezzetli duruyor Elossacım.. :56:Ama tek tek makarnaları doldurmak biraz zaman alır sanırım...:31: Ama yinede denemeye değer duruyor..
Ellerine sağlık Başarılar dilerim.. :16::16:

Canım çok teşekkür ederim,evet doldurmak asıl zaman harcatan kısmın önemli bir bölümü:)
Denersen beğeneceğine eminim canım,tekrar teşekkür ederim:16:

Ablacımmm bugune kısmet oldu sununumu incelemek geç oldu birazcık kusura bakma :)
Ama bayıldm ya nasıl canım çekti
en kısa zamanda denemeyi dusununuyorum bende
ellerine kollarına o guzel yuregine saglık :)
Bende katıldm yarışmaya benim tosbiğimede yorum isterim :)
Şansımz açık olsun :)

Ablacımmm bugune kısmet oldu sununumu incelemek geç oldu birazcık kusura bakma :)
Ama bayıldm ya nasıl canım çekti
en kısa zamanda denemeyi dusununuyorum bende
ellerine kollarına o guzel yuregine saglık :)
Bende katıldm yarışmaya benim tosbiğimede yorum isterim :)
Şansımz açık olsun :)

inanmıyorumm şimdi sana yazmıştımmm,kalbimiz birmiş hayatım:16:
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim,konuna yazmıştım ama buradan da belirtmek isterim.
Ellerine sağlık seninde canım,başarılar dilerim:16:

Son düzenleme:
inanmıyorumm şimdi sana yazmıştımmm,kalbimiz birmiş hayatım:16:
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim,konuna yazmıştım ama buradan da belirtmek isterim.
Ellerine sağlık seninde canım,başarılar dilerim:16:

Ablamm benim kalbimiz temiz iste :):)
Cok tesekkur ederim :)

Ablam ben anketi niye göremiyorum ya
nerde bu anket :)
telefondan giriyorum o yuzden mi göremiyorum ne tersm dönüyor zaten tel.den girince :):):)

Back
X