Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

günaydın canım,ben ayrı ayrı aldım hepsini demleyerek tüketiyorum ama zaten bu çayların hiçbiri direk tuvalete çıkaracak çaylar değiller

eee peki napıyo ben hala şişkinim hala çıkamıyorum sinir oldum klava:

şunu yapıyor şekerim metabolizmayı hızlandırıyor,hazmı kolaylaştırıyor birde benim adet sancılarıma çok iyi geldi hee birde ben çok sık grip olurum , kandeğerlerim çok düşüktür normalde ve bağışıklık sistemimde çok zayıftır.buna rağmen bu çaya başlayalı hiç grip olmadım,sanırım bünyemi kuvvetlendirdi. eğer tuvalete çıkamama sorunun varsa sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı ye ve üzerine 1 su bardağı ılık su iç.anneme diyetisyeni önermişdi ve iyi geldi,seninde işine yarar umarım

zeynet52 acaba markasını söyleyebılırmısın
ben sallama cay olarak bulamadımda bu besı bıyerdeyı
tsk..

Bende bugün aldım. Paket içinde hepsi karışık.
Aktar bana her sabah bir litre kaynamış suya, bir yemek kaşığı
bu karışımdan koymamı, 25 dk kadar demlenince de gün boyu
bunu bitirinceye kadar içmemi söyledi. İlk kez deneyeceğim.
Acaba bu uygulama doğrumu arkadaşlar.
CADIARZU

günaydın kızlar, benim bildiğim tüm çaylar taze taze demlenip içilir. 25 dak.beklersen o çayın demi geçer , ben kaynamış suya hepsinden birer tutam katıp 5 dak demlendirdikden sonra süzüp taze taze içiyorum ve sabah akşam birer fincan içiyorum

markasını söylim Mindivan diye bir marka kaç gündür içiyorum üstüne limon sıkıp içiyorum şekersiz kötü bir tadı yok gayet güzel tercih ederim ama pek çözüm bulmuş deil bana şakkıdı

selam arkadaslarrr 5 bır yerdenın artık macunu ve kapsülüde cıkmıss heberınız varmıı???
ben dün aldım macunu otlarıı kücücük hale getırmısler kücük bır kavonozun ıcıne bal eıele karıstırmıs tadı süperrrrr vee yanında hedıye olarak daaa kapsül verdılerr ınternetde arastırdım vee ınternetde cook pagalı aynısı ben coook uyguna aldım adı MUHTESEM BEŞLİ

Teşekkür ederim, bencede fazla beklemesi doğru olmayacak. Bakalım bugün başlıyorum.
a.s.

selam canım bende farkettım kı gecen sene cok ıcmıstım. Sımdı o kadar ıcemıyorum mıdem kaldırmıyor. Bahsettıgın kapsulu ve karısımı nerden ve ne kadara aldın canım. Eczaneden falan mı.. Cevaplarsan sevınırım..

Arkadaşlar bu beşi bi yerdenin tadını pek beğenmedim ya . ama içine tarçın atınca harika oldu. limon ilavesiyle de farklı ve içilesi bir çay elde ettim.

Aktar günde 3 su bardağı aç karna iç dedi yemeklerden önce. sonra da sen mi zayıflıcan diyerek beni elindeki sopayla dövmekle tehdit etti :bbo:

kızlar bu çaydan memnunmusnuz ben 3 haftadır biberiye içiyorum ama sanırım vücudum ona alştı bu çayı demek isitoyrum sizler ortalama kaç kilo verdiniz

kızlar bu çaydan memnunmusnuz ben 3 haftadır biberiye içiyorum ama sanırım vücudum ona alştı bu çayı demek isitoyrum sizler ortalama kaç kilo verdiniz
selinciğim ben 5 ocak dan bu yana diyet,spor ve bu çayla 3 kg verdim.biberiye yide regl dönemlerimde tek olarak daha çok tüketiyorum çünkü adet sancılarımı kesiyor

kızlar bende bugün başladım .evde mate yok diğer dördünü demleyip içtim.akşam yemeğimi 16:30 da yedim bu saatten sonra başka bişey yemiyorum bir kaç gündür.
bugün 3 kupa içtim az önce .gün içinde de 3 litre su içmek hedefim.yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
akşama da sandoloz sakızım geliyor umarım onunda faydasını görürüm

bence 3 litre + 3 kupa çay çok fazla
fazla su tüketmek beyin hücrelerinde ölüme neden oluyor
bence 1,5-2 litre su + 3 kupa çay daha uygun şakkıdı

ya arkadaşlar..ben acaip halsizim bugünlerde. kolumu kaldırcak gücüm yok ve hafif baş dönmesi var.. midem de bulanıyo biraz.. zaten kansızlıkta var.. bi de inanılmaz terliorum.. acaba bu çayn etkisi mi vardır bunlarda? anlayamadım ki? yoksa üşüttüm falan mı.. çok fenayim valla..

bence 3 litre + 3 kupa çay çok fazla
fazla su tüketmek beyin hücrelerinde ölüme neden oluyor
bence 1,5-2 litre su + 3 kupa çay daha uygun şakkıdı

hacercim teşekkürler.normalde hiç su içmeyen ben su içmeye başladım.birden 3 litre sanırım fazla.teşekkürler

selinciğim ben 5 ocak dan bu yana diyet,spor ve bu çayla 3 kg verdim.biberiye yide regl dönemlerimde tek olarak daha çok tüketiyorum çünkü adet sancılarımı kesiyor

Canım yaaa,demek ki sen bu çaya başlayalı 1,5 ay olmu.Diyet ve sporla da vermişsindir bence.Bu çayın marifeti değil.a.s

merhaba kızlar. bu çayı burdan okuduktan sonra malzemeleri aldık. tam bir hafta kullandık eşimle. günde üç bardak içtik. her içişimizde taze hazırladık. ama bugün bıraktık. aşırı derecede kabız olduk. bir bardak için her birinden 1 çay kaşığı koyup üzerine kaynar su döktüm ve yaklaşık on dakika demlenmesi için beklettim. bir yerde yanlışlık mı yaptım anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…