- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
arkadaşlar bende bu çayı aldım hemde paketlewrde satılıyo normal sallama çay gibi yapmışlar markasını ilk defa duydum söylimmi bilmiyorum isteyen olursa söylerim günde 2 defa içiyorum ama bişi yaptıını görmedim yani direk lavaboya girme gibi bi durum olmuyo sizdedemi öle anlamadım gitti ama gün içinde su içmiyorumondanda olabilirmi :uhm:
eee peki napıyo ben hala şişkinim hala çıkamıyorum sinir oldumklava:
Bende bugün aldım. Paket içinde hepsi karışık.
Aktar bana her sabah bir litre kaynamış suya, bir yemek kaşığı
bu karışımdan koymamı, 25 dk kadar demlenince de gün boyu
bunu bitirinceye kadar içmemi söyledi. İlk kez deneyeceğim.
Acaba bu uygulama doğrumu arkadaşlar.
CADIARZU
Teşekkür ederim, bencede fazla beklemesi doğru olmayacak. Bakalım bugün başlıyorum.günaydın kızlar, benim bildiğim tüm çaylar taze taze demlenip içilir. 25 dak.beklersen o çayın demi geçer , ben kaynamış suya hepsinden birer tutam katıp 5 dak demlendirdikden sonra süzüp taze taze içiyorum ve sabah akşam birer fincan içiyorum
Teşekkür ederim, bencede fazla beklemesi doğru olmayacak. Bakalım bugün başlıyorum.
a.s.
selam arkadaslarrr 5 bır yerdenın artık macunu ve kapsülüde cıkmıss heberınız varmıı???
Ben dün aldım macunu otlarıı kücücük hale getırmısler kücük bır kavonozun ıcıne bal eıele karıstırmıs tadı süperrrrr vee yanında hedıye olarak daaa kapsül verdılerr ınternetde arastırdım vee ınternetde cook pagalı aynısı ben coook uyguna aldım adı muhtesem beşli
selinciğim ben 5 ocak dan bu yana diyet,spor ve bu çayla 3 kg verdim.biberiye yide regl dönemlerimde tek olarak daha çok tüketiyorum çünkü adet sancılarımı kesiyorkızlar bu çaydan memnunmusnuz ben 3 haftadır biberiye içiyorum ama sanırım vücudum ona alştı bu çayı demek isitoyrum sizler ortalama kaç kilo verdiniz
kızlar bende bugün başladım .evde mate yok diğer dördünü demleyip içtim.akşam yemeğimi 16:30 da yedim bu saatten sonra başka bişey yemiyorum bir kaç gündür.
bugün 3 kupa içtim az önce .gün içinde de 3 litre su içmek hedefim.yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
akşama da sandoloz sakızım geliyor umarım onunda faydasını görürüm
bence 3 litre + 3 kupa çay çok fazla
fazla su tüketmek beyin hücrelerinde ölüme neden oluyor
bence 1,5-2 litre su + 3 kupa çay daha uygun şakkıdı
selinciğim ben 5 ocak dan bu yana diyet,spor ve bu çayla 3 kg verdim.biberiye yide regl dönemlerimde tek olarak daha çok tüketiyorum çünkü adet sancılarımı kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?