Keşke tere tohumu kattırmasaydın canımklava:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-ve-deneyimlerimiz/63653-tere-tohumu-gaz-sikismasi-yapiyor.html
mrh ben bu 5bi arada cay a baslayali tam 12gun oldu ve tam 4250g verdim ama birazda agzimizi tutmamiz lazim tabiiki ben cok memnun kaldim hemde genclesiyorsunuz ben herkese tavsiye ederim bu cayi
tebrikler azracığım, bu çayı ne zman ve nasıl tükettin?
ben sabah 1litre suya karisimdan 1er cay kasigi koydum demlendi sonra aksama kadar 1litreyi tukettim yagsiz yiyecekler yedim ve patates hasladim onu yedim tavsiye ederim bol sanslar
ben kaynamış suya atıp 4-5 dak bekledikden sonra süzüp içiyorum ama taza demleyip içiyorum.benim bildiğim ıhlamur ve siyah çay dışındaki çaylar kaynatılmıyor
ya merak ettğim bişi var.. bunları suyla beraber mi kaynatıyosunuz yoksa suyu kaynatıp içine bu otlardan mı atıyosunuz..
ben kaynamış suya atıp 4-5 dak bekledikden sonra süzüp içiyorum ama taza demleyip içiyorum.benim bildiğim ıhlamur ve siyah çay dışındaki çaylar kaynatılmıyor
sakın otları kaynatma, kaynamış suya 1 bardak suya her bir ottan birer çay kaşığı ekle, üstüne çay tabağı kapat, 5 dakika demlenince süzüp iç :içelim:
kansiz kalman insallah ama kenine haftada bir kere gun sec ve o gun caninin istedini yee ve cay 10dk demlemen lazim vucuddaki odemleri atiyor hemde enerji veriyor insana bu cay hep hic yorulmuyorum bu cayi icdim iceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?