Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

kızlar bende uzun zaman önce almıştım ama düzenli kullanmamıştım şimdi kullanıcam, bu çayı her seferinde yeniden yapmak yerine sabahtan yapsak şişeye süzsek de 2-3 bardak içsek günde olmaz mı? ben çalışıyorum akşamdan çayı hazırlayıp sabah 1 lt lik şişe ile götürüp içsem olmaz mı acep? illa sıcak içmek mi gerekiyor? :)

ben bu çayı ilk çıktığında aldm düzenli olarak içtim vücudumda sıklaşma oldu fakat kilo vermiyorum diye ilk paketler bitince bıraktım braktıktan sonra baya kilo vermiştim. etrafımdakiler çaydan kilo vermiş olabileceğimi söylüyorlardı fakat diyet vs. uygulamadığım ve sporda yapmadığım için aynı hızla verdiğim kiloyu geri aldım Çayı içtiğim de çektiğim baş ağrılşarı da cabası .sürekli devam edilebilecek şekilde kilo vermek daha önemli bence çünkü bunlar geçici çözümler.

ben de bu çayı yeni içmeye başladım ve ilk içtiğğim gün bile kendimde inanılmaz bir hafiflik hissettim. vücudumda ödem olduğunu hissediyordum zaten.... gerçekten de ertesi gün nerdeyse 1 kg vermiş gibi görünüyordum.bakalım devam edeceğim etkilerini merakla bekliyorum...
bu arada aldığım aktar bana içine tere tohumu da katabileceğimi söyledi. ben de kattım. tere tohumu da metabolizma hızlandırıcı ya...

mrh ben bu 5bi arada cay a baslayali tam 12gun oldu ve tam 4250g verdim ama birazda agzimizi tutmamiz lazim tabiiki ben cok memnun kaldim hemde genclesiyorsunuz ben herkese tavsiye ederim bu cayi

mrh ben bu 5bi arada cay a baslayali tam 12gun oldu ve tam 4250g verdim ama birazda agzimizi tutmamiz lazim tabiiki ben cok memnun kaldim hemde genclesiyorsunuz ben herkese tavsiye ederim bu cayi

tebrikler azracığım, bu çayı ne zman ve nasıl tükettin?

ben sabah 1litre suya karisimdan 1er cay kasigi koydum demlendi sonra aksama kadar 1litreyi tukettim yagsiz yiyecekler yedim ve patates hasladim onu yedim tavsiye ederim bol sanslar

teşekkür ederim bende öyle içmeyi deneyeceğim ama kansızlık yapmaz inşallah çünkü kanım çok düşükde

ya merak ettğim bişi var.. bunları suyla beraber mi kaynatıyosunuz yoksa suyu kaynatıp içine bu otlardan mı atıyosunuz..

ben kaynamış suya atıp 4-5 dak bekledikden sonra süzüp içiyorum ama taza demleyip içiyorum.benim bildiğim ıhlamur ve siyah çay dışındaki çaylar kaynatılmıyor

ben kaynamış suya atıp 4-5 dak bekledikden sonra süzüp içiyorum ama taza demleyip içiyorum.benim bildiğim ıhlamur ve siyah çay dışındaki çaylar kaynatılmıyor

evet benim bildiğim de böyle... tohum şeklinde içilen çaylar kaynatılır, mesela rezene. ıhlamur da böye sanırım. ama ben bu çayı bitki çay kupasına koyup, üstüne kaynar su ekliyorum ve 5 dk sonra içiyorum taze taze.... şu an daha ince hissediyorum. regl olacağım ona rağmen karnımda şişlik yok... kaydirigubbakcemile3

kesinlikle çaydan dolayı şişliğin yok bende de aynı durum oldu hatta ben adet sancıları çok çeken biriyken bu ay çok şükür hiç bişley hissetmedim

kansiz kalman insallah ama kenine haftada bir kere gun sec ve o gun caninin istedini yee ve cay 10dk demlemen lazim vucuddaki odemleri atiyor hemde enerji veriyor insana bu cay hep hic yorulmuyorum bu cayi icdim iceli

sakın otları kaynatma, kaynamış suya 1 bardak suya her bir ottan birer çay kaşığı ekle, üstüne çay tabağı kapat, 5 dakika demlenince süzüp iç :içelim:

tmam hayatım çok açıklayıcı yazmışsın..gerçi tarifinde kimisinden 2 kaşık kimisinden 1 kaşık yazıyo ama.. böle yapiim ben. bakalım nolcak.

kansiz kalman insallah ama kenine haftada bir kere gun sec ve o gun caninin istedini yee ve cay 10dk demlemen lazim vucuddaki odemleri atiyor hemde enerji veriyor insana bu cay hep hic yorulmuyorum bu cayi icdim iceli

sağol şekerim, ben demekki tam demini almadan içiyorum desene en fazla 4-5 dakika sonra süzüyordum bunu öğrendiğim iyi oldu:teytey:

Ender Saraç'ın tarifine göre yapıyorum 2 dak. kaynatıyorum ve 4dk. demlendiriyorum şaşırdım şimdi hangisi doğru yaaaabenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…