merhaba kızlar,sadece bu çayın yağ yakmasını bekleyemeyiz ama yağ yakımını hızlandırdığını bekleyebiliriz.ben etkisini gördüm ama sadece çayı içmek ya da sadece diyet işe yaramıyor.hem diyet ve çay hem de sporla yağ yağ yakılıyor.birde benim bünyem çok zayıftır ve her kışım griple geçer bu çayı içmeye başlayalı çok şükür hiç grip olmadım.sanırım bağışıklık sistemimi kuvvetlendirdi.bu bile içmem için yeterli sebep bana:dance:uzun süredir bu çayı kullanıp ne faydalar gözlemlediniz ben içmeye yeni başladım ama yaklaşık 10 gün oluyor çok fazla etki görmedim. sadece sindirim sistemimde bir düzen oluştu. ben yağ yakacağını sanıyordum...
arkadaşlar, yaklaşık 15gündür, günde 2bardak içmeye çalışıyorum. ama öyle her gün içemiyorum, haftada 3-4gün falan. kekik tadı çok ağır geliyor valla:bbo:. bugün diyetimin 20.günü ve toplamda 5kilo verdim:teytey:. yani söylemek istediğim; sadece çayla falan değil, gerçekten iş beyinde bitiyor (diyet, spor ve daha önce gittiğim akapunktur dr'un söylediğine göre; kabızlık problemi yaşamamak için bitki çayı). burada çayın sıkılaşmaya ciddi faydası olduğunu okudum. bakalım umarım hepimiz faydasını görürüz. (ay zayıflıcaz diye çektiklerimize bakın yaa:çok üzgünüm:)
selam kızlar gecen mart ayında kullanmıstım ben besı bıryerdeyı. 22 gunde 2,5 kılo vermıstım bu cayı kullanarak ve azıcık da yedıklerıme dıkkat ederek. sımdı yapabıldıgım kadar sporda yapıyorum. bakalım fayadası olur ınsallah.. su anda 65 kıloyum en azından 60 falan olmak ıstıyorum. tabı 60 a yaklasırsam 57 falan neden olmasın. cok mutlu olcam bıraz kılo verebılırsem.. kendımı cok sısko hıssedıyorum yaa.. heryerımı yag kıtlesı sardı sankı.. hıcbırdonemde hamılelık harıc bu kadar kılolu olmamıstım...
şekerim normalde kaç kilosun? 20 günde 5 kg vermek çok fazla değilmi? diyetisyenler ayda en fazla 3 veya 4 kg idealdir diyor.umarım zayıflayayım derken kendine zarar vermezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?