Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

uzun süredir bu çayı kullanıp ne faydalar gözlemlediniz ben içmeye yeni başladım ama yaklaşık 10 gün oluyor çok fazla etki görmedim. sadece sindirim sistemimde bir düzen oluştu. ben yağ yakacağını sanıyordum...

arkadaslar fazla demlemek toksik madde oluşumuna yol açıyor 1-2dak kaynatıp 5-10dak demlemeye bıraktıktan sonra içilmeli aksi halde hiçbir yararını alamaz sadece sıvı almış olursunuz..

merhaba kızlar,sadece bu çayın yağ yakmasını bekleyemeyiz ama yağ yakımını hızlandırdığını bekleyebiliriz.ben etkisini gördüm ama sadece çayı içmek ya da sadece diyet işe yaramıyor.hem diyet ve çay hem de sporla yağ yağ yakılıyor.birde benim bünyem çok zayıftır ve her kışım griple geçer bu çayı içmeye başlayalı çok şükür hiç grip olmadım.sanırım bağışıklık sistemimi kuvvetlendirdi.bu bile içmem için yeterli sebep bana:dance:

hiçbi çay ve yemek yağ yakmaz bunu unutmayın. yağ yakmak çok teknik bir mesele, egzersiz sırasında bile nabzınızın ve kalbinizin belirli ölçüleri olması gerek. yediklerinize dikkat etmeniz gerek. yoksa herkes çayla kilo verirdi.

eveeett.. yarın sabah yapıcam bunu.. 5 bardak suyu (bardak dediğim bildiğimiz su bardağı.. öyle kocaman biş değil.) kaynatıp içine yeşilcaydan 2,diğerlerinden 1er tatlı kaşığı atıcam.. 7 dakika sonra süzüp içicem.. dogru mu bu?

Bende dün aldım ,aldığım aktar taze taze yap ve iç dedi 1 litre yaparsan akşama kadar o çaylar çaylıktan çıkar dedi:) ben hepsinden 1 tatlı kaşığı yeşilçaydan 1,5-2 tatlı kaşığı koyup büyük cola bardağıyla içiyorum,kaynatmıyorum demliyorum 10 dak kadar bakalım bi gelişme olursa yazarım

arkadaşlar, yaklaşık 15gündür, günde 2bardak içmeye çalışıyorum. ama öyle her gün içemiyorum, haftada 3-4gün falan. kekik tadı çok ağır geliyor valla:bbo:. bugün diyetimin 20.günü ve toplamda 5kilo verdim:teytey:. yani söylemek istediğim; sadece çayla falan değil, gerçekten iş beyinde bitiyor (diyet, spor ve daha önce gittiğim akapunktur dr'un söylediğine göre; kabızlık problemi yaşamamak için bitki çayı). burada çayın sıkılaşmaya ciddi faydası olduğunu okudum. bakalım umarım hepimiz faydasını görürüz. (ay zayıflıcaz diye çektiklerimize bakın yaa:çok üzgünüm:)

şekerim normalde kaç kilosun? 20 günde 5 kg vermek çok fazla değilmi? diyetisyenler ayda en fazla 3 veya 4 kg idealdir diyor.umarım zayıflayayım derken kendine zarar vermezsin

selam kızlar gecen mart ayında kullanmıstım ben besı bıryerdeyı. 22 gunde 2,5 kılo vermıstım bu cayı kullanarak ve azıcık da yedıklerıme dıkkat ederek. sımdı yapabıldıgım kadar sporda yapıyorum. bakalım fayadası olur ınsallah.. su anda 65 kıloyum en azından 60 falan olmak ıstıyorum. tabı 60 a yaklasırsam 57 falan neden olmasın. cok mutlu olcam bıraz kılo verebılırsem.. kendımı cok sısko hıssedıyorum yaa.. heryerımı yag kıtlesı sardı sankı.. hıcbırdonemde hamılelık harıc bu kadar kılolu olmamıstım...

spord,diyet ve zayıflamayı desteklemek için 5i 1 yerde içerek inşallah istediğin kiloya kavuşacaksın şekerim. ben yavaş yavaş kilo veriyorum bunları yaparak ama kaçamak yapsamda kilo almıyorum kaydirigubbakcemile3

şekerim normalde kaç kilosun? 20 günde 5 kg vermek çok fazla değilmi? diyetisyenler ayda en fazla 3 veya 4 kg idealdir diyor.umarım zayıflayayım derken kendine zarar vermezsin

uyarın için teşekkürler, farkındayım. çok kısa zamanda aldığım kiloyu verdiğim için sıkıntı olmadı ve zaten diyetisyen kontrolünde verdim. dediğim gibi; diyet, spor hepsi bir arada ilerleyince oluyor. şuanda 68kiloyum. yaza kadar 3kg daha verirsem yetecek. onu da 1-1.5ay içine yaymaya çalışacağız, bakalım. bence sağlıklı ve bilinçli zayıflamak için dr yardımı almak gerekiyor. herkese kolay gelsin

Arkadaşlar bu çayı içen tanıdığım altı ayda 19 kilo vermiş sadece yürüyüşle onun için bende bugün aldım deneyeceğim kilo verirsem yazarım

Ben arkadaşı gördüğümde tanıyamadım şoooooooooooooook oldum yani onun için sadece çay değil sporda şart

bende aldım bu çayı ama nasıl kullanmalıyım daha anlamadım.
aç karnına içmek şart mı?
günde 3 bardak içicem de

gurbetciğim veririz inşallah hep beraber kilocukları...
gülsevenciğim ben sabah aç karnına birde akşşam yemekden sonra içiyorum,genelde arkadaşlarda 2 bardak içiyor

arkadaşlar bende bu çayı aldım hemde paketlewrde satılıyo normal sallama çay gibi yapmışlar markasını ilk defa duydum söylimmi bilmiyorum isteyen olursa söylerim günde 2 defa içiyorum ama bişi yaptıını görmedim yani direk lavaboya girme gibi bi durum olmuyo sizdedemi öle anlamadım gitti ama gün içinde su içmiyorum ondanda olabilirmi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…