Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[url=http://www.zayiflamacaylari.com]Mucize Karm Zayflama ay - Bei bir yerde zayflama aylar,mate,mate ay,yeil ay,biberiye,funda ay,kekik ay,bei bir arada,bei bir arada ender sara, kekik ay fayda, kekik yan etkileri, 5 i biryerde zayflama ay, bes br arada zayflama btkler, bei birarada za[/url]
günlük 1 yada 1,5 lt kaynamış suya yeşil çaydan 2 tatlı kaşığı,diğer 4 bitki çayından 1.er tatlı kaşığı koyup 15-20 dk demleyeme alıyorsunuz. süzdürdükten sonra gün içinde öğün aralarında sıcak yada soğuk şekersiz tüketiyorsunuz.ama ac karnına içmeyeceksiniz. şeker kullanmıyorsunuz tadı acıdır limon yad ayapay tatlandırıcı kullanabilirsiniz. bu arada calısıyorsanı zve işyerinde demlemek gibi bir şansınız yoksa sabahları evde hazırlayıp muhafazalı bir kapla işyerine götürüp işyerinde içebilirsiniz.
bizim ailede bu cay yıllardır kullanılıyor arkadaşlar. genelde ablam bitki çaylarıyla cok meşguldür.o yüzden mate cayını artık ezberledim.doğru kullanım bu sitede yazar arkadaşlar. ablam sürekli burdan alır..
Kod:[url=http://www.zayiflamacaylari.com]Mucize Karm Zayflama ay - Bei bir yerde zayflama aylar,mate,mate ay,yeil ay,biberiye,funda ay,kekik ay,bei bir arada,bei bir arada ender sara, kekik ay fayda, kekik yan etkileri, 5 i biryerde zayflama ay, bes br arada zayflama btkler, bei birarada za[/url]
keşke su karısımıda nescafe gıbı satsalar ya 5i bır yerde dıe ne güzel olur küçük paketler halinde istediğin yeree götür yap :)))
nasıl yani? mesela sallama çaylardaki o tek içimlik poşetlere öylesine mi dolduruyorlarr? :S ben doğadan ınkni aldımm tadını sevmedim ama içemiyorum yaa ödem attıracağını bilsem gözüm kapalı içerim gerçi de![]()
slm superisi:) bilgiler için teşekkür ederim:) akşam 3 ten sonra bişi yememeye başlıcam p.tesiden itibaren ama akşam eşim işten gelince sofrada onu yalnız bırakmak hoş olmuo bende salata su gibi geçiştriricem...:) bu arada ben beyaz tülbentleri kare kare keserek annem saolsun bana sallama 5i bi yerdeler hazırladı:) hergün 1litrelik suya 7 dk demliom sonra sallama yı içinden çıkarıom akşama kadar 3-4 kerede bitiriom:) sevgiler...
inşallah kısa zamanda şu 15 kiomu veririm...haberleşelim:)
Ben bu çayla geçen yıl mayıstan bu güne kadar 10 kilo verdimtabi düzenli beslenme ve sporda yaparak. şimdi tam istediğim kilodayım. çayı bıraktım ama spora devam ediyorum.
başka bir sitede okumuştum kızlardan biri ender saraç a yazmış bu konuyla ilgili ve günde 1 fincan içilebilir demiş. o yüzden dikatli kullanın derim.ıyı gunler bende bugun basladım bu cayı ıcemeye.ama ıcımde suphe war ne yalan söylıyeyım. cunku 5,bucuk aylık bı bebegım war ve ıcerken aklım onda.calısıyorum ve sadece aksam emıyor benı ona bı zararım olur dıye korkuyorum. bılgı verırsenzı sewınırım ıyı gunler