• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

Selam arkadaşlar bende bu çayı merak edip aldım .
Aktara gittim aktarcı hepsinden 100 er gr . Yaptı ve hepsini karıştır günde 3 su bardağı yemeklerden yarım saat önce dedi . Birde 5 dakika ağzını kapayıp demliyoruz.
Ben günde 1 litre okudum netten dedim aktarcıya . Hayır dedi ender hoca bize böyle söyledi dedi. Ne kadar doğru bilemem ama. Ben daha 1 hafta olmadı içmeye başlayalı iştahım kesildi . 1 kilo vermişim . çok memnunum içmeyede devam edicem . Tavsiye ederim
bu arada ab tronik x2 kemer kullanıyorum ve mekik çekiyorum. Hareket şart yani hanımlar .
Hoşçakalın :1:

kızlar bende buna başladım bugün yemekten sonra 1 bardak içtim daha önce forrm plus kullanıyordum bir de bunu deniyim dedim ama şöyle bişi var ki benim vücudumda çok fazla ödem varmış acaba bu çay onu atmaya yardımcı olur mu?

günlük 1 yada 1,5 lt kaynamış suya yeşil çaydan 2 tatlı kaşığı,diğer 4 bitki çayından 1.er tatlı kaşığı koyup 15-20 dk demleyeme alıyorsunuz. süzdürdükten sonra gün içinde öğün aralarında sıcak yada soğuk şekersiz tüketiyorsunuz.ama ac karnına içmeyeceksiniz. şeker kullanmıyorsunuz tadı acıdır limon yad ayapay tatlandırıcı kullanabilirsiniz. bu arada calısıyorsanı zve işyerinde demlemek gibi bir şansınız yoksa sabahları evde hazırlayıp muhafazalı bir kapla işyerine götürüp işyerinde içebilirsiniz.

bizim ailede bu cay yıllardır kullanılıyor arkadaşlar. genelde ablam bitki çaylarıyla cok meşguldür.o yüzden mate cayını artık ezberledim.doğru kullanım bu sitede yazar arkadaşlar. ablam sürekli burdan alır..

Kod:
[url=http://www.zayiflamacaylari.com]Mucize Karm Zayflama ay - Bei bir yerde zayflama aylar,mate,mate ay,yeil ay,biberiye,funda ay,kekik ay,bei bir arada,bei bir arada ender sara, kekik ay fayda, kekik yan etkileri, 5 i biryerde zayflama ay, bes br arada zayflama btkler, bei birarada za[/url]

sallama cay pek işe yaramazki.oranı değil sonucta.bitki çayı olsa mesela kuşburnu,böğürtlen gibi salllama cay olurda,zayıflamak için bence en güzeli bu cayları ayrı ayrı pk.ler halinde satılan şekilde almak. ama cayın tazeleği ve temizliğide önemli o yüzden acık kiloyla satılan caylar olur onlarda bence bol bol toz oluyor.sonucta acıkta. sallama cayda oranlı değil. içine bakmak sansınız yok. ama ayrı ayrı pk.ler halinde satılan şekilde aldığınızda hem cayları görüyorsunuz hemde kendiniz demleyip hazırlayıp oranlı şekilde tüketiyorsunuz. tabiki tercih sizin. inşallah etkisini alırsınız.

günlük 1 yada 1,5 lt kaynamış suya yeşil çaydan 2 tatlı kaşığı,diğer 4 bitki çayından 1.er tatlı kaşığı koyup 15-20 dk demleyeme alıyorsunuz. süzdürdükten sonra gün içinde öğün aralarında sıcak yada soğuk şekersiz tüketiyorsunuz.ama ac karnına içmeyeceksiniz. şeker kullanmıyorsunuz tadı acıdır limon yad ayapay tatlandırıcı kullanabilirsiniz. bu arada calısıyorsanı zve işyerinde demlemek gibi bir şansınız yoksa sabahları evde hazırlayıp muhafazalı bir kapla işyerine götürüp işyerinde içebilirsiniz.

bizim ailede bu cay yıllardır kullanılıyor arkadaşlar. genelde ablam bitki çaylarıyla cok meşguldür.o yüzden mate cayını artık ezberledim.doğru kullanım bu sitede yazar arkadaşlar. ablam sürekli burdan alır..

Kod:
[url=http://www.zayiflamacaylari.com]Mucize Karm Zayflama ay - Bei bir yerde zayflama aylar,mate,mate ay,yeil ay,biberiye,funda ay,kekik ay,bei bir arada,bei bir arada ender sara, kekik ay fayda, kekik yan etkileri, 5 i biryerde zayflama ay, bes br arada zayflama btkler, bei birarada za[/url]

nasıl yani? mesela sallama çaylardaki o tek içimlik poşetlere öylesine mi dolduruyorlarr? :S ben doğadan ınkni aldımm tadını sevmedim ama içemiyorum yaa ödem attıracağını bilsem gözüm kapalı içerim gerçi de :(

keşke su karısımıda nescafe gıbı satsalar ya 5i bır yerde dıe ne güzel olur küçük paketler halinde istediğin yeree götür yap :)))

arkadaşlar zaten poşet çay olarak satılıyo hemde doğadan markası fakat her yerde yok ben sadece bimde gördüm aldım .:40:

Kızlar ben de 3 haftadır içiyorum bu çayı. Tatlımı da yedim, kızartmamı da yedim. Akşamları ekmek yemedim ve olabildiği kadar hareketli oldum. Hemen hemen her gün 1 saat spor yaptım ve 1 haftada 1 kilo rahatlıkla verdim. Üstelik istediğim her şeyi yememe, hatta çoğu zaman da ipin ucunu kaçırmama rağmen :56:

Çayın tadı da harika, tavsiye ederim :34:

nasıl yani? mesela sallama çaylardaki o tek içimlik poşetlere öylesine mi dolduruyorlarr? :S ben doğadan ınkni aldımm tadını sevmedim ama içemiyorum yaa ödem attıracağını bilsem gözüm kapalı içerim gerçi de :(

bilmiyorum tatlım benim kullanım sürem bitti ve memnun kaldım o sallama çaylar etkili değil ama günlük sıcak içecek olarak kullan ben sürekli bu firmadan alıyorum o yüzden fikriniz olsun istedim aktardan da alabilirsin orası da dediğim gibi ama sallama olarak kullanma demleme olarak kullan.. ayaklardaki şişkinliği de alır ok

slm superisi:) bilgiler için teşekkür ederim:) akşam 3 ten sonra bişi yememeye başlıcam p.tesiden itibaren ama akşam eşim işten gelince sofrada onu yalnız bırakmak hoş olmuo bende salata su gibi geçiştriricem...:) bu arada ben beyaz tülbentleri kare kare keserek annem saolsun bana sallama 5i bi yerdeler hazırladı:) hergün 1litrelik suya 7 dk demliom sonra sallama yı içinden çıkarıom akşama kadar 3-4 kerede bitiriom:) sevgiler...
inşallah kısa zamanda şu 15 kiomu veririm...haberleşelim:)

arkadaşlar zayıflama ve beşi biyerde çayıyla oldukça içli dışlıyım ve oldukçada tecrübeli. zayıflamak demek ben kilolarımı atıyım gerisi önemli değil demek değildir ki zaten sadece kilo atmak gerisini düşünmemek çok kolaydır.bi çok kişi zayıflama uğruna vücundaki çok şeyden vazgeçebiliyo ve farkında olmuyo.bikere mantıklı düşünürsek anlayabiliriz ;yıllardır kızartmalar tatlılar hamurişleri yemişizde yemişiz.vücut şişti noldu hadi kilo verelim ,napcaz bişi yemiycez,sonuç;mide olmuş kocaman habire asiti salgılıyo inattayız yemiycez asit salgılanıyo salgılanıyo mide boş hadi bakalım asit mide duvarına hücum ediyo noldu midem delindi.saat 3 demek günün yarısı demek en çok asit salgılanan saat demek.o saatten sonra bişey yememek demek vücuda tam dört saat işkence demek.bazen kendinizi yemiyorum zayıflıyorum diye çok güzel motive ediyosunuz ama yapmayın arkadaşlar çok ama çok sakıncalı.her şeyi geçtim istenirse günde üç kiloda verilir hiçte zor değil ama o diyeti bi bırakın normale bi devam edin verilen günde üç kilo günde beş olarak geri döner.uzun lafın kısası biraz daha sağlıklı zayıflayabilmemiz için bukadar uzun konuşmak zorunda kaldım çünkü çok tehlikeli şeyler yapılıyo.altını ısrarla çiziyorum fazlası yok haftada en fazla 1 kilo kayıp...:42:

ıyı gunler bende bugun basladım bu cayı ıcemeye.ama ıcımde suphe war ne yalan söylıyeyım. cunku 5,bucuk aylık bı bebegım war ve ıcerken aklım onda.calısıyorum ve sadece aksam emıyor benı ona bı zararım olur dıye korkuyorum. bılgı verırsenzı sewınırım ıyı gunler

Sporsuz diyetsiz imkansız verdirmiyor bu çay.
Spor ve diyetle vücuttaki toksinleri vs atmaya yardımcı olabilir
ama kesinlikle durduk yere kilo verdirmez.
Spor yaparak ve herşeyden tadarak kilo verilir ama çay tek başına
bir mucize değil.

ıyı gunler bende bugun basladım bu cayı ıcemeye.ama ıcımde suphe war ne yalan söylıyeyım. cunku 5,bucuk aylık bı bebegım war ve ıcerken aklım onda.calısıyorum ve sadece aksam emıyor benı ona bı zararım olur dıye korkuyorum. bılgı verırsenzı sewınırım ıyı gunler
başka bir sitede okumuştum kızlardan biri ender saraç a yazmış bu konuyla ilgili ve günde 1 fincan içilebilir demiş. o yüzden dikatli kullanın derim.

Bu çayı içen arkadaşlar günde kaç fincan içiyor acaba...Ben metabolizmamı hızlandırsın diye günde 2 fincan yeşil çay içiyorum,2 fincan da bu çaydan içsem fazlamı gelir acaba....

ben bu çayı denemeya başlayacaktım ama mate çayı kanser yapıyomuş bilmemne dediler daha doğrusu ben okudum internette sonra tırstım ne dersiniz kızlar şu an sadece yeşilçay içiyorum ama ne kadar işe yarar bilmiyorum :93:

ben daha önce beşi bir yerde çayı kullanmıştım benim tansiyonumu çıkardı sizlerde de oldu mu böyle şeyler nerdeyse tansiyon ilacı kullanacaktım bilemiyorum herkesin bünyesi farklı galiba

arkadaşlar bende 1 aydır kullanıyorum beşi bir yerde çayını ama hiçbir etkisi yok kilo anlamında.sağlığımda herhangi bir değişme olmadı, tansiyon yada mide ağrısı vs. gibi.bunun yanında kilom da değişmedi :43: hala 59 um,boyum 165.göbek bölgem problem.muzaffer kuşhan diyetine başlayacağım yarın.sizlerle gelişmeleri paylaşırım.zayıflama olayında herkese kolay gelsin..

Back
X