sevgili arkadaşım ,
Çok haklısınız doğadan form çayı gerçekten metebolizmayı ve bağırsakları oldukça hızlı çalıştıran bir çay ,sakın ukalalık olarak kabul etmeyin ne olur ama bu çay aslında kafaya göre içilmesi sakıncalı bir çay ,isterseniz bünyenizi bir doktora anlatın ve çayı nasıl kullanmanız gerektiği hakkında yardım alın .Bende bu çaydan içtim uzun zaman ama 1 ay içerseniz mutlaka 1 ayda ara vermeniz gerekiyor ,kilo vermek amacıyla sürekli içenler şimdi önemli bağırsak sorunları yaşıyorlar ,tabiki ölümcül yada çok tehlikeli değil ama bağırsak tembelliği ileriki yaşlarda çok sorun oluyor,ara vererek tüketin bence .Beşibiryerde çayı sağlık açısından çok faydalı içinde sinameki ve benzeri bir ot olmadığı için daha masum gibi ...
sevgiler
sevgili arkadaşım ,
Çok haklısınız doğadan form çayı gerçekten metebolizmayı ve bağırsakları oldukça hızlı çalıştıran bir çay ,sakın ukalalık olarak kabul etmeyin ne olur ama bu çay aslında kafaya göre içilmesi sakıncalı bir çay ,isterseniz bünyenizi bir doktora anlatın ve çayı nasıl kullanmanız gerektiği hakkında yardım alın .Bende bu çaydan içtim uzun zaman ama 1 ay içerseniz mutlaka 1 ayda ara vermeniz gerekiyor ,kilo vermek amacıyla sürekli içenler şimdi önemli bağırsak sorunları yaşıyorlar ,tabiki ölümcül yada çok tehlikeli değil ama bağırsak tembelliği ileriki yaşlarda çok sorun oluyor,ara vererek tüketin bence .Beşibiryerde çayı sağlık açısından çok faydalı içinde sinameki ve benzeri bir ot olmadığı için daha masum gibi ...
sevgiler
Arkadaşlar günde en az akşam yatmadan 2 saat önce kuru kayısı yiyin bakın neler oluyor.Ben evden eksik etmem.Bağırsağı zor çalışanda 1 hafta bıyunca yesin,bağırsağı iyi çalıştırıyor.Bağırsağın görevini yapmıyor.Bağırsağa görevini yaptırıyor.Yani yediğiniz zaman wc ye çıkıyorsunuz.Bağısak görevini unutmamış oluyor.Sinameki gibi bitkiler,bağırsağın görevini yaptığı için ,bağırsağı tembelleştiriyor biliyorsunuz.
bunları okuduktan sonra bende almaya karar verdim hepimize bol kilo vermeler..
tabi tek çaydan medet umarak değil diyet spor bol su...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?