Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

doğru söylüyosun bi arkadaşımın metobolizma daha hızlı çalıştığı için o günde bir bardağa inndirdi ishal gibi oluyo çünkü ama ben iyiyim şuanda. 1 ay sonra bırakırız sağol cnm uyarı için a.s.

ooooooffff yaaa sıkıntı bastıııı okudukça hem moral buluroyurm hem sıkıntı yapıyroum ben nasıl vercem bu kg larıııııııı

Arkadaşlar günde en az akşam yatmadan 2 saat önce kuru kayısı yiyin bakın neler oluyor.Ben evden eksik etmem.Bağırsağı zor çalışanda 1 hafta bıyunca yesin,bağırsağı iyi çalıştırıyor.Bağırsağın görevini yapmıyor.Bağırsağa görevini yaptırıyor.Yani yediğiniz zaman wc ye çıkıyorsunuz.Bağısak görevini unutmamış oluyor.Sinameki gibi bitkiler,bağırsağın görevini yaptığı için ,bağırsağı tembelleştiriyor biliyorsunuz.

arkadaşlar bu tip çayların en büyük özellikleri vücuttan su atmak biliyorunuz fakat beşibiyerde denilen çayın yağda attığı iddia ediliyor,bakalım herkes deli gibi içiyor ki annem banada almış,zamanla sonuçlarını görücez.
yalnız deneyimi,mi belirtmeden geçmeyeyim istedim,doğadan formu bir kaç sene önce 3,4 hafta süreyle içtim ve beni aldatan,(çünkü bağırsaklarımı çok hızlı çalıştırdığı için) birkaç kilo verdim,taaki bağırsaklarım tembelleşinceye kadar sonra ne yaptıysam bir kaç ay uğraştım bir türlü düzene sokamadım,şiştikçe şiştim ve daha fazla kilo aldı,acaba bi daha bağırsaklarım düzgün çalışmayacakmı korkusuda cabası...
sonraları diyetisyenimden öğrendim ki çok ama çok sakıncalıymış, burayı mutlaka ama mutlaka okuyun!!!! bağırsaklar normal işlevini bazı hareketlerle yapıyor ve bu hareketleri yapmasını bağırsak içindeki tüycükler sağlıyor,bu tüycüklerde bağırsaktaki su ile sağlıklı kalıyor,siz bu çayları içtiğinizde bağırsaklar çok hızlı çalışıyor ve aşırı su kaybediyor bunun sonucunda bağırsak içindeki tüycükler dökülmeye başlıyor veee kronik kabızlıktan kansere kadar gidebilen bir süreç davet edilmiş oluyor...Lütfen ama lütfen bağırsakları normalden fazla çalıştıran ve vücuttan hızlı su attıran yöntemlerden kaçının, bunları söylüyorum çünkü bu gibi fazlaca deneyimim olduktan sonra hatalarımı anladım.Sizde bu haları yapmayın.Hepimizin sağlıklı kilolar vermesi dileğiyle :))

peki kızlar sizce bu beşibiyerde çayıda aynı bu etkiyi gösterirmi bağırsakları tembelleştirirmi??

Ben senelerdir funda yaprağını zaten kullanıyorum.Çok faydasını gördüm. Biraz kilo aldığımı farkedince hemen bir süre içerim normal kiloma gelince bırakırım.Şu anda da 5 i biryerde içiyorum. 10 günde 1.5 kilo verdim.Ama spor ve biraz da boğazı kısmak gerekiyor.a.s38 yaşında 154cm boyunda ve şu anda 50 kilodayım.Sizcede faydası olmamışmı?:dance::teytey:

haklısın arkadaşım kayısının inanılmaz faydası var.ben de ne zaman şişkinlik problemi yaşasam 1 bardak ılık su ile 3 kurukayısı yerim .insanı çok rahatlatıyor tavsiye ederim

merhaba ben bir haftadır içiyorum ve acayip sıkıda bir diyet yapıyorum şimdilik bir faydasını görmedim 15 gün sonra faydası belli olurmuş acayip iştah kesiyor kesinlikle deneyin ve vucuttan kanser yapan toksinleri attığını duymuştum

Selam kızlar bende dün akşam başladım içmeye ,biraz yediklerimede dikkat edicem,bakalım sonuç ne olacak:uhm:

arkadaşlar ben bu çayı içmeye başlayalı 3 hafta olacak bu pazar.etkisini gördünmü derseniz 3 hafta 3 kilo verdim fakat ben aynı zamanda düzenli yürüyüş ve diyet yapıyorum.yani çayın şuan etki göstereceğini sanmıyorum.uzun süre içilmeli bence.hemen bir mucize beklememeliyiz..genelde hemen löp löp kiloları atmayı bekleriz ya ondan dedim..ve içindekiler kesinlikle yan etkisi olmayan çok faydalı şeyler bence korkmayın..ben bundan 5 sene önce gazetede okumuştum kekik biberiye ve fundanın etkilerini.o zaman yeşil çay çok konuşullmuyordu mate zaten adını duyan yoktu..bende dedim 3 nü karıştırıp içeyim...yaklaşık bir beş ay falan içtim..sıkılaştım selülitlerim azaldı,ve 6-8 kilo arasında verdim.tabi akşam yemelerimden bayağı bi kısmıştım...1 sene sonra sınavlar yüzünden kahve içe içe selülitlerim azdı yavaş yavaş kilo aldım..kilo üzerinde etkisi az bile olsa ben içeceğim..sonuçta faydalı bitkiler.en basitinden selülit belasından kurtatrır bizi.....a.s.a.s.

merhaba herkese a.s.
bende bugün başladım bu çaya hayırlısıyla =)
birinden duydum ben bu çayı ve 5.gününde 1kilo 300 gr verdiğini söledi :1shok:
tabi hemen bende aldım bugün ilk kez içtim
sabahları fazla kahvaltı edemediğimden 10,30 gibi acıkan ben hiç acıkmadım
ve çekmecemde çikolata olmasına rağmen ben yemedim evet yiyemedim iştahımı kesti
içtikten sonra hafif bi bulantı oluor kekik yoğun kokuyo sanırım ondan
ama sık sık idrara çıkartıor bu bir gerçek
şimdilik memnunum durumdan özellikle iştah olayında :teytey:
gelişmeleri mutlaka yazıcam
bu arada matenin kilosu 80 ytl imiş 100 gr aldım yeterli şimdilik =)

Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor

bunları okuduktan sonra bende almaya karar verdim hepimize bol kilo vermeler..

tabi tek çaydan medet umarak değil diyet spor bol su...

ewet arkadaşlar neden iştah kestiğini onayladım artık :)
içtikten sonra hafif bi mide bulantısı yapıor doğal olarakta iştah falan kalmıor :dance:
süpeerrr :içelim:

arkadaslar bugun 3. gunum hala bi değişiklik yok.insallah bir işe yarar.ben bu çayla bırlıkte lahana çorbasıda içiyorum arkadaslar.gelişmelerden haberdar edicem

merhaba kızlar bende 6 gün filan oldu içiyorum bu çayı ve çok araştırdım internetten yararlı bir çay olduğunu söylüyor diet uzmanlarıda,ve evet benimdi iştahım kesildi ve vücudumun sıkılaştığını hissediyorum:dance:tartılmadım ama tartılacağım yakında....inşallah işe yarar yararsa beşi biyerde diye bir kulüp kurarız:roflol:yılmak yok kızlar çaya devam:içelim::roflol:içelim güzelleşelim dimi:içelim:

bu gün almaya bi türlü gidemedim yağmur yağıyor oğlumu mecbur yanımda götürmem lazım hasta olur diye vazgeçtim . bakalım en kısa zamnda alıcam . ben zaten yeşil çayı içiyordum içine kekik attım şimdilik beşi biyerdeyi alana kadar böğle içim .. hepinize bol bol kilo vermeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…