• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

yaklaşık bir haftadır içiyorum kızlar şimdik 500 gr verebildim bir haftada ama diyet ve sporla sanırım bende pek işe yaramadı ama bakalım belki ilerleyen zamanlarda etkisini gösterir yinede devam

Merhaba Arkadaşlar,

Şimdi geldim doktordan ve söylediklerini sizde aktarayım istedim ,bu çaydan bahsettim zaten kendiside içiyormuş hemde fx15 ile birlikte şaşırdım kaldım ,çayın bağırsak çalışmaktan ziyade yağ yakıcı bitkiler içerdiğini söyledi hiçbir zararı yokmuş özellikle hızlı tempoda yürüyüş yaparsan selülitleri giderici olduğunu da söyledi... bu arada fx15 yenilenmişTürkiyede yapılmaya başlanmış adı değişmiş flx olarak .doktor kendim içiyorum ama daha çok obez ve obeziteye yakın olanlara öneriyorum dedi .demekki bünyeye göre araştıralarak içilmesi gerekiyor.bu arada benim 5.haftam çayda tam 2,5 kilo verdim zaten 3 hafta sonra kilo verilmeye başlanıyormuş önce kas dokusunun üzerindeki su boşaltımı başlıyor sonra yağ yakımına geçiyormuş işte bu kaaaaaaaaaa.:icecream:

sevgiler.

Merhaba Arkadaşlar,

Şimdi geldim doktordan ve söylediklerini sizde aktarayım istedim ,bu çaydan bahsettim zaten kendiside içiyormuş hemde fx15 ile birlikte şaşırdım kaldım ,çayın bağırsak çalışmaktan ziyade yağ yakıcı bitkiler içerdiğini söyledi hiçbir zararı yokmuş özellikle hızlı tempoda yürüyüş yaparsan selülitleri giderici olduğunu da söyledi... bu arada fx15 yenilenmişTürkiyede yapılmaya başlanmış adı değişmiş flx olarak .doktor kendim içiyorum ama daha çok obez ve obeziteye yakın olanlara öneriyorum dedi .demekki bünyeye göre araştıralarak içilmesi gerekiyor.bu arada benim 5.haftam çayda tam 2,5 kilo verdim zaten 3 hafta sonra kilo verilmeye başlanıyormuş önce kas dokusunun üzerindeki su boşaltımı başlıyor sonra yağ yakımına geçiyormuş işte bu kaaaaaaaaaa.:icecream:

sevgiler.

selam canım doktorun da mı kullnıyormuşşş kendisi de kullandığıına göre hergangi bir kımyasal fx içermıyor öylemi??? ismi flx olmuş dedin ama googleden arattrdım herhangi bir ürün bulumadım flx ile ilgili.buarada bu 5 bir yerde çayı sadece aktarlardan mı alabılıyorrzz nerden alabılırzz ne önerirsin bende kullnmk ıstıyorumda a.s.

Merhaba Arkadaşlar,

sevgiler.

yaaa benim bu pazartesi 3. haftam dolacak ama benim mate çayım bitti:çok üzgünüm: bugünlerde çıkamayacağımda dışarı...nyse 4 ü bir yerde içerim bende:smiley-cool:...sevindim bak demek vücudun alışması gerekiyor.bazı arkadaşlar hemen etki etmesini bekliyorlar ypmayın allah aşkına nerde görülmüş bir kaç gün içinde mucize yaratan bişey.sabırlı olup devam etmemiz lazım.valla başladığımdan beri hiç aksatmadım...hergün 4 bardak içtim..inşallah 1 aya kadar etkilerini görürümsüprizzzzz

selam canım doktorun da mı kullnıyormuşşş kendisi de kullandığıına göre hergangi bir kımyasal fx içermıyor öylemi??? ismi flx olmuş dedin ama googleden arattrdım herhangi bir ürün bulumadım flx ile ilgili.buarada bu 5 bir yerde çayı sadece aktarlardan mı alabılıyorrzz nerden alabılırzz ne önerirsin bende kullnmk ıstıyorumda a.s.

selam arkadaşım,
beşibir yerde çayını mutlaka aktardan al ve bazı yerler hepsini karışık satıyor ,sakın ondan alma ! hepsini ayrı ayrı poşetlerde al ,miktarlarına dikkat et karışı hazırlarken tarifeye uy ,bu sayfanın başında nasıl hazırlanacağı yazıyor.FX15 değişmiş evet maxi fix olarak .doktor içinde kimyasal yok dedi ama kendisi çok şişman ve eczacısına güveniyor ,ilacın yetkili kişisiyle de konuşmuş yinede araştır.ben aldım 50ytl daha içmeye başlamadım çayla içmek istemiyorum bitsin öyle başlıycam .site adı vermiştim yasakmış bilmiyordum özür diliyorum .ama arama motorlarına maxi fix yazarsan çıkıyor.

Son düzenleme:
Ben de yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum diyetle birlikte 3 kg. verdim fakat çevremdekiler daha fazla kilo vermiş gibi göründüğümü söylüyor.Bu arada selülitlerimde bayağı azaldı hiç bu kadar az olmamıştı.Bir de yürüyüş yapabilsem daha iyi olacak.

yaaa benim bu pazartesi 3. haftam dolacak ama benim mate çayım bitti:çok üzgünüm: bugünlerde çıkamayacağımda dışarı...nyse 4 ü bir yerde içerim bende:smiley-cool:...sevindim bak demek vücudun alışması gerekiyor.bazı arkadaşlar hemen etki etmesini bekliyorlar ypmayın allah aşkına nerde görülmüş bir kaç gün içinde mucize yaratan bişey.sabırlı olup devam etmemiz lazım.valla başladığımdan beri hiç aksatmadım...hergün 4 bardak içtim..inşallah 1 aya kadar etkilerini görürümsüprizzzzz

valla çok doğru söylemişsin aynen devam et aksatma ,mate çayı bulamadığına üzüldüm ne yapsak bilmemki istersen göndereyim diycem ama sen bilirsin .

sevgiler

bende şunu ekleyeyim funda ve biberiye karışı zayıflama çayı kullandım 1 litre kaynamış suya 3 yemek kaşığı koyun ve hafif ateşte demletin.günde 3 kere yemeklerden yarımsaat önce aç karnına için(iştah kesmesi için) faydasını görürsünüz ben şahsen gördüm ve hala da içiyorum memnunum.bu arada ılık içmenizi tavsiye ederim.soğukken tadı hoş değil çok sıcakta içemediğinize göre ılık için.ve hiç yan etkisi yok

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum sizi.bu çayı kullanalı iki hafta oldu 2 kilo verdim bende.yediklerime dikkat ettim ve yürüyüş yaptım.pko var bende de zor kilo veriyorum.bir senede 14 kilo almıştım.fx 15 i kullandım ama depresyon haplarıyla birlikte aldığım için etkisi olmamıştı.şimdi tekrar sipariş ettim.bende gelişmelerden sizi haberdar ederim.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum sizi.bu çayı kullanalı iki hafta oldu 2 kilo verdim bende.yediklerime dikkat ettim ve yürüyüş yaptım.pko var bende de zor kilo veriyorum.bir senede 14 kilo almıştım.fx 15 i kullandım ama depresyon haplarıyla birlikte aldığım için etkisi olmamıştı.şimdi tekrar sipariş ettim.bende gelişmelerden sizi haberdar ederim.

pko nedir acaba çok merak ettim geçmiş olsun.

arkadaşlar bende bu karışımı 2 haftadır içiyorum.fikrine katılıyorum süreklilik önemli bıçakmı ki yıllanmış yağlarımızı birden kessin sabırla devam ayrıca fx15 i 2 kutu kullandım hiç bi işe yaramadı oysa 1 yıl önce diğeriyle 1 ayda 17 kilo vermiştim

bu çayın en büyük özelliği acayip iştahı kesiyor içerisindeki biberiye metabolizmayı hızlandırıyormuş herkese tavsiye ederima.s.

iştah kestiği kesin.acıkınca içiyorum yani ara öğün niyetinede oluyor iştahımı bastırıyor:smiley-cool:

merhaba çiğdem pko polikistik over sendromu yani yumurtalık kisti.adet düzensizliğiyle başladı hava değişiminden strestendir diye üstünde durmadım.gitgide kilo almaya başladım.durduramıyordum artık.eşimle tanıştığımda 57 evlendiğimde 63 ve şimdi bir senelik evliyim 75 kiloyum.görenler bebek var zannediyor hani yeni evliyiz ya.şikayetlerimden dolayı doktora gittim bu teşhisi koydu.bebek sahibi olmam için şimdi kilo vermem lazım.20 kilo alsam 95 kilo olurum hamilelikte.zaten boy 1.55 yuvarlanır giderim artık.bu soruyu sorduğun için sağol böylelikle belki birilerine yardımımız dokunur.eğer bi anormallik varsa birde kadın doğum uzmanına gidin derim.evli bekar farketmez.bu herkeste her yaşta olabilir.bununla ilgili ayrıntılı bilgiyi jinekoloji bölümünde bulabilirsiniz.

peki aysheblly kilo değişmedi diosunda iştahında falan bi dğeişiklik oldumu ?

bu çayın en büyük özelliği acayip iştahı kesiyor içerisindeki biberiye metabolizmayı hızlandırıyormuş herkese tavsiye ederima.s.

selam arkadaşlar bende sonunda aldım beşibiyerdeyi . ama mate çayını almadım çünli acayip uçuk bi fiyat verdi satıcı tabi kazıklanmamak için almadım . bakalım sonuçlar ne olacak.

bende lara arkadaşıma katılıyorum günde iki bardaktan fazla içmeyi düşünmüyorum...
ayrıca ben bugün aldım akşam eve gelince bi güsel demledim içtim yarım saat geçmeden bende acayip bi kalp çarpıntıssıki sormayın kalp kırizi geçiriyorum sandım . eşim alışverişe gitmişti . inanın okadar korktumki anlatamam. yanlız olduğumdan hemn çocuklarıma sarıldım onlardan medet umdum çok korktum çaydanmı diye şüpelendim böğle hiç olmamıştım .. yarında içerim buna benzer bişi olursa demekki yan etkisi oldu bana her bünye aynı değil tabii . ama hala kalbimde acı var eşime çayı söğlemedim yoksa çok kısar herşeyi içiyosun diye hala aklıma geldikçe o an acyip oldum belki başka bişeydendir dicem ama neden sadece kansızlık hastalığım var bide sünisit bununla çayın alakası olmaz heralde .kimseyi tedirgin etmek istemem sadece başıma geleni paylaşmak istedim .yan etkisi olmadığını dr. bile söğlüyo bakalım yarın aynı olucakmı. inşallah bidaha yaşamam ...

Şöle diyebilirim ki arkadaşım tansiyon hastası mate çayı tansiyonunu allak bullak etti.Ne kadar bitki olurlarsa olsunlar herşeyin fazlası zarar arkadaşlar.Rahatsızlıgı olan arkadaşlar dr danışsınlar, lütfen bilip bilmeden haraket etmesinler.

Bende iki gündür içiyorum ama iki kupa içtim fazlasıda iyi değilmiş ama hakikaten iştah falan hiç kalmadı yaşayacak kadar içiyorum çok şükür diyetteyim ve zaten kilo veriyorum uzun zaman sonra ilk kez diyet moduna girebildim kk!daki arkadaşlarım sayesinde ama bu çayla daha fazla verebileceğime inanıyorum bakalım bu hafta ne gösterecek baskülüm.Ama ben fazlasının zarar olduğunu düşünüyorum bir süre 2 kupa içeceğim bakalım.Kekik tansiyonu yükseltiyo diyebiliyorum hamilelerede önerilmiyor incelemişsinizdir mutlaka.Herkes umduğunu bulur inşallah ama ben 2 yıldır mucize bekliyor gibiydim diyetsiz zayıflayayım falan öyle birşey yok dikkat edeceksin bunlarıda menüne katacaksın.Zaten o kadar tecrübelendim ki hedefe ulaştıktan sonra Allah sağlık versin bu denli biriktirmem yağları.

D-E-M-E-T
merhabalar...mesajını okuduğumda aramızdaki benzerlik beni çok şaşirttı. Şöyle ki;kilo konusunda geçirdiğin tüm evreleri aynı kilo ile ben de geçirdim.75 kiloyum ve boyum 158 1,5 senelik te evliyim.Adet düzensizliğim var ve yumurtlamam tam olmuyor. sebebi de erkeklik hormonumun fazla olması.tabii kine çocuk ta olmuyor.bu kadar benzer taraflarımızın olması çok sevimli geldi bana..
Sevgiler

Back
X