Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arkadaşlar,
Şimdi geldim doktordan ve söylediklerini sizde aktarayım istedim ,bu çaydan bahsettim zaten kendiside içiyormuş hemde fx15 ile birlikte şaşırdım kaldım ,çayın bağırsak çalışmaktan ziyade yağ yakıcı bitkiler içerdiğini söyledi hiçbir zararı yokmuş özellikle hızlı tempoda yürüyüş yaparsan selülitleri giderici olduğunu da söyledi... bu arada fx15 yenilenmişTürkiyede yapılmaya başlanmış adı değişmiş flx olarak .doktor kendim içiyorum ama daha çok obez ve obeziteye yakın olanlara öneriyorum dedi .demekki bünyeye göre araştıralarak içilmesi gerekiyor.bu arada benim 5.haftam çayda tam 2,5 kilo verdim zaten 3 hafta sonra kilo verilmeye başlanıyormuş önce kas dokusunun üzerindeki su boşaltımı başlıyor sonra yağ yakımına geçiyormuş işte bu kaaaaaaaaaa.:icecream:
sevgiler.
Merhaba Arkadaşlar,
Şimdi geldim doktordan ve söylediklerini sizde aktarayım istedim ,bu çaydan bahsettim zaten kendiside içiyormuş hemde fx15 ile birlikte şaşırdım kaldım ,çayın bağırsak çalışmaktan ziyade yağ yakıcı bitkiler içerdiğini söyledi hiçbir zararı yokmuş özellikle hızlı tempoda yürüyüş yaparsan selülitleri giderici olduğunu da söyledi... bu arada fx15 yenilenmişTürkiyede yapılmaya başlanmış adı değişmiş flx olarak .doktor kendim içiyorum ama daha çok obez ve obeziteye yakın olanlara öneriyorum dedi .demekki bünyeye göre araştıralarak içilmesi gerekiyor.bu arada benim 5.haftam çayda tam 2,5 kilo verdim zaten 3 hafta sonra kilo verilmeye başlanıyormuş önce kas dokusunun üzerindeki su boşaltımı başlıyor sonra yağ yakımına geçiyormuş işte bu kaaaaaaaaaa.:icecream:
sevgiler.
selam canım doktorun da mı kullnıyormuşşş kendisi de kullandığıına göre hergangi bir kımyasal fx içermıyor öylemi??? ismi flx olmuş dedin ama googleden arattrdım herhangi bir ürün bulumadım flx ile ilgili.buarada bu 5 bir yerde çayı sadece aktarlardan mı alabılıyorrzz nerden alabılırzz ne önerirsin bende kullnmk ıstıyorumda a.s.
yaaa benim bu pazartesi 3. haftam dolacak ama benim mate çayım bitti:çok üzgünüm: bugünlerde çıkamayacağımda dışarı...nyse 4 ü bir yerde içerim bende:smiley-cool:...sevindim bak demek vücudun alışması gerekiyor.bazı arkadaşlar hemen etki etmesini bekliyorlar ypmayın allah aşkına nerde görülmüş bir kaç gün içinde mucize yaratan bişey.sabırlı olup devam etmemiz lazım.valla başladığımdan beri hiç aksatmadım...hergün 4 bardak içtim..inşallah 1 aya kadar etkilerini görürümsüprizzzzz
valla çok doğru söylemişsin aynen devam et aksatma ,mate çayı bulamadığına üzüldüm ne yapsak bilmemki istersen göndereyim diycem ama sen bilirsin .
sevgiler
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum sizi.bu çayı kullanalı iki hafta oldu 2 kilo verdim bende.yediklerime dikkat ettim ve yürüyüş yaptım.pko var bende de zor kilo veriyorum.bir senede 14 kilo almıştım.fx 15 i kullandım ama depresyon haplarıyla birlikte aldığım için etkisi olmamıştı.şimdi tekrar sipariş ettim.bende gelişmelerden sizi haberdar ederim.
yaaa benim bu pazartesi 3. haftam dolacak ama benim mate çayım bitti:çok üzgünüm: bugünlerde çıkamayacağımda dışarı...nyse 4 ü bir yerde içerim bende:smiley-cool:...sevindim bak demek vücudun alışması gerekiyor.bazı arkadaşlar hemen etki etmesini bekliyorlar ypmayın allah aşkına nerde görülmüş bir kaç gün içinde mucize yaratan bişey.sabırlı olup devam etmemiz lazım.valla başladığımdan beri hiç aksatmadım...hergün 4 bardak içtim..inşallah 1 aya kadar etkilerini görürümsüprizzzzz
bu çayın en büyük özelliği acayip iştahı kesiyor içerisindeki biberiye metabolizmayı hızlandırıyormuş herkese tavsiye ederima.s.
peki aysheblly kilo değişmedi diosunda iştahında falan bi dğeişiklik oldumu ?