Beşiği de anneannesi alsın!

Thebalrog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
530
1.200
33
İyi akşamlar arkadaşlar, benim doğumuma 2,5 ay kadar bir süre kaldı. Geçen süre zarfında aklınıza gelebilecek herşeyi annemler aldı ve almaya da devam ediyor ve ben daha bir çorap almadım, gerek kalmadı. Herşeyi kendisi isteyerek yapıyor, yapma desekte farketmiyor. Babaanne ne aldı derseniz 30 tllik bir battaniye. Işin doğrusu ne bekledim, ne umdum, ne de istedim. Biz ise sadece eşimle odasını aldık. En son kv gittiğimizde ne yaptınız falan diye sordu ve ben de odasını ve ekstra bir anne yanı beşiğini söyledim. Beşiği de anneannesi alır belki dedi. O an kendimi zor tuttum çünkü eşimin babaannesi de vardı ayıp olmasın dedim. Sonra fiyatı sordu 150 tl dedim ve direk aaa o zaman beşiğini de ben alayım dedi. Bende iyi sen bilirsin dedim geçiştirdim. Ama o kadar sinir oldum ki hâla atamıyorum içimden. 150 değil 500 olsaydı eminim annemden bekleyecekti. Bir daha ki gittiğimde konu açılırsa gerekeni söyleyeceğim ama açılmazsa nasıl açsamda gerekeni söylesem. Sinirden kurup duruyorum...

Arkadaşlar sanırım kendimi ifade edemedim ek yazayım; kimseden bir şey beklediğim yok, hele kv hiçbir şey beklemedim ve imada dahi bulunmadım. Annemle olan mesele bizim aramızda orada bir sıkıntım yok zaten. Sorunum kv durup dururken anneme laf söylüyor olması.

Son düzenleme:
Anneniz de kaynananız da almak zorunda değil ama kaynananızın yaptığı saygısızlık olmuş. Belki de Annenizin çok şey aldığını bilmiyordur ama böyle hazırcı kaynanalar görünüşte torununa bayılır çok fazla sever görünür ama çöp bile almaya gelince işler değişir

İyi akşamlar arkadaşlar, benim doğumuma 2,5 ay kadar bir süre kaldı. Geçen süre zarfında aklınıza gelebilecek herşeyi annemler aldı ve almaya da devam ediyor ve ben daha bir çorap almadım, gerek kalmadı. Herşeyi kendisi isteyerek yapıyor, yapma desekte farketmiyor. Babaanne ne aldı derseniz 30 tllik bir battaniye. Işin doğrusu ne bekledim, ne umdum, ne de istedim. Biz ise sadece eşimle odasını aldık. En son kv gittiğimizde ne yaptınız falan diye sordu ve ben de odasını ve ekstra bir anne yanı beşiğini söyledim. Beşiği de anneannesi alır belki dedi. O an kendimi zor tuttum çünkü eşimin babaannesi de vardı ayıp olmasın dedim. Sonra fiyatı sordu 150 tl dedim ve direk aaa o zaman beşiğini de ben alayım dedi. Bende iyi sen bilirsin dedim geçiştirdim. Ama o kadar sinir oldum ki hâla atamıyorum içimden. 150 değil 500 olsaydı eminim annemden bekleyecekti. Bir daha ki gittiğimde konu açılırsa gerekeni söyleyeceğim ama açılmazsa nasıl açsamda gerekeni söylesem. Sinirden kurup duruyorum...
bence kimseden bir şey beklemeyin ki üZülmeyesiniz. Sonuçta o çocuğu yaparken ne annenize güvendiniz ne k.validenize.

Neden başkaları alıyor çocuğunuzun eşyalarını .... eminim bizim gelinde annemlerden beklemiştir.... herseyi kendi ailesi yaptı, tabi lafta... garip bir mevzu. Hic anlam veremiyorum...

Burada tepki çekmesi normal ama ben sizin ne demeye çalıştığınızı çok iyi anladım. Ayıp etmiş demek ki karakteri bu diye geçiştirirseniz sizin psikolojiniz açısından daha iyi olur. Gerçekten görmemek duymamak lazım böyle şeyleri. Olmamış gibi davranmaya çalışın.

Bu güzel mucizenin tadını çıkarın boş konular takılmayın sağlıkla gelsin bebeğiniz öle yada böyle büyüyorlar kimin neye gücü yeterse onu alır

Kendiniz alın , o alsın bu alsınla ne diye hamileliğini huzursuz geçiresin ki ..
Teşekkür ederim yorum için ancak gayet huzurlu bir hamilelik geçiriyorum. Kv bu gereksiz söylemleri dışında bir sıkıntım yok. O an sadece susmak zorunda hissettim ve şu an sustuğum için pişmanım.

Onu da ananesi alsin..dediginde
Zaten herseyini ananesi aldi onu da aliverir nolack
Demediyseniz su an yapacak birsey yok.

Hayir yani bu laf sokmak degil.
Acikca olaylari anlatmak olurdu
Gayet masum gayet normal bir cevap olurdu
Herkese de soylenilebilecek bir cevap olurdu

Bazen sicagi sicagina soylemek lazim herseyi

Neden başkaları alıyor çocuğunuzun eşyalarını .... eminim bizim gelinde annemlerden beklemiştir.... herseyi kendi ailesi yaptı, tabi lafta... garip bir mevzu. Hic anlam veremiyorum...
Başkaları almıyor çocuğumun eşyalarını ben gerekeni yapıyorum ama annem 10 çeşit hırka yelek örünce bana kalmıyor. Ayrıca başkası dediğiniz benim ailem. Sizin gelini bilemem ama ben kv ve kp hiçbir şey beklemiyorum mümkünse yapmasınlar ve konuşma hakkını kendilerinde bulmasınlar.

"150 TL lik olan hiç kullanışlı değilmiş torununun güvenliği ve rahatı için 700 TL lik olandan alicaz babannesi.Tesekkur ederim düşünceli jestine çok makbule geçti " de:KK53: ve ya unut bu konuyu ve doğum öncesi su güzel günlerinin tadını çıkar.

İyi fikir:)) 700 lira çok gelebilir 300-400 liralık başka ürün beğenin, bakalım alacak mı.

"150 TL lik olan hiç kullanışlı değilmiş torununun güvenliği ve rahatı için 700 TL lik olandan alicaz babannesi.Tesekkur ederim düşünceli jestine çok makbule geçti " de:KK53: ve ya unut bu konuyu ve doğum öncesi su güzel günlerinin tadını çıkar.
Ah bu söylediğinizi o an akıl edebilseydim keşke. Herşey yerli yerinde ve zamanında güzel oluyor maalesef .

Başkaları almıyor çocuğumun eşyalarını ben gerekeni yapıyorum ama annem 10 çeşit hırka yelek örünce bana kalmıyor. Ayrıca başkası dediğiniz benim ailem. Sizin gelini bilemem ama ben kv ve kp hiçbir şey beklemiyorum mümkünse yapmasınlar ve konuşma hakkını kendilerinde bulmasınlar.
Haklisin ne yaparsa yapsin kayinvalideler sevilmiyo. Annem melektir ama kaynana sifati taşıyo sonuçta :KK48: bizim gelini bende bilmiyorum
Ne istediği belli değil. Annem benim çocuğuma mutlaka benden cok sey yapar ama ben eksigim su bu diye.belirtmem alacak durumum varsa alırım oyle söyleyince istemiş gibi oluyo buyuzden laf vermiş oluyosun..

Back
X