Doğuma Hazırlık Beşik için fikir...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebrubirol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
960
1.584
208
İstanbul
Kızlar merhabalar.Kafamı uzun zamandır kurcalayan bi konu var.:28: Beşik olarak görümcemde park yatak var oğlu hiç kullanmadı onu alırsın dedi bende madem öyle portatif beşiklerden bir tane alayım diye düşündüm sonra belki uyumaz boşa almış olurum diye düşündüm ve iki arada bi derede kaldım. :43: Annemde dedi beşiği ben alıcam.şimdi portatif mi alsam yoksa yeni bi part yatak mı alsam diye düşünüyorum.işin içinden çıkamıyorum boşada almıyım diyom park yatak ama beşik almak istiyorum sonuçta ilk çocuğum.portatif beşiği kullanabilirmiyim bilmiyorum.:51::51:

Eğer park yatak alırsam böyle bişey alırım çok hoşuma gitti.bu tarz padişah şeklinde olanlar 170-230 TL arasında
$0089211_baby2go-pembe-padsah-oyun-parki_435_330.webp

yada portatif beşik bu model hoşuma gitti buda bi sitede indirimde 155 lira.
$Oyuncak_1192666.webp

Yardımlarınıza daha doğrusu tecrübelerinize ihtiyacım var :54::54:

Kızlar merhabalar.Kafamı uzun zamandır kurcalayan bi konu var.:28: Beşik olarak görümcemde park yatak var oğlu hiç kullanmadı onu alırsın dedi bende madem öyle portatif beşiklerden bir tane alayım diye düşündüm sonra belki uyumaz boşa almış olurum diye düşündüm ve iki arada bi derede kaldım. :43: Annemde dedi beşiği ben alıcam.şimdi portatif mi alsam yoksa yeni bi part yatak mı alsam diye düşünüyorum.işin içinden çıkamıyorum boşada almıyım diyom park yatak ama beşik almak istiyorum sonuçta ilk çocuğum.portatif beşiği kullanabilirmiyim bilmiyorum.:51::51:

Eğer park yatak alırsam böyle bişey alırım çok hoşuma gitti.bu tarz padişah şeklinde olanlar 170-230 TL arasında
Eki Görüntüle 1214391

yada portatif beşik bu model hoşuma gitti buda bi sitede indirimde 155 lira.
Eki Görüntüle 1214392

Yardımlarınıza daha doğrusu tecrübelerinize ihtiyacım var :54::54:

Canim normal mobilya beşik suanda kesinlikle alma tavsiye etmem bende park yatak almayi dsnyrdm ama sonra vazgeçtim elektirikli kendi sallanan besik alicam hem küçük yer kaplamyo hem portatif hem kendi sallanıyor müzik falan ck iyi daha snrasnda allah kerim :)

Canim normal mobilya beşik suanda kesinlikle alma tavsiye etmem bende park yatak almayi dsnyrdm ama sonra vazgeçtim elektirikli kendi sallanan besik alicam hem küçük yer kaplamyo hem portatif hem kendi sallanıyor müzik falan ck iyi daha snrasnda allah kerim :)

Mobilyayi zaten fazla aklimda degildi sirf alsaydim ileride kullanma ihtimali icin alirdim ama ileride kullanicam diyede almaktan vazgectim.ilk bende portatif dusunuyodum gerek ufak olmasindan oturu ama simdi kararsizim.peki bu ufaklarda ne zamana kadar yatcaklar bi kac ay sonra hareketlencek dusme ihtimali falan kafami karistirdi canim.

$09082014689.webp tam da bugun senın fotosunu koydugun beşiğimiz geldi kuruldu :16:
koca mağazada bunu begenmıştım. aslında ben de ahşap ya da mobılya beşiklerden yanaydım ama tayınciyiz biz. taşınma işi olacak ve asıl memleketımıze atanıncaya kadar bununla idare edecegız. sonra bıraz buyuyunca odasını kurmayı düşünüyoruz. nasılsa kucukken hep yanımızda yatacak.

Mobilyayi zaten fazla aklimda degildi sirf alsaydim ileride kullanma ihtimali icin alirdim ama ileride kullanicam diyede almaktan vazgectim.ilk bende portatif dusunuyodum gerek ufak olmasindan oturu ama simdi kararsizim.peki bu ufaklarda ne zamana kadar yatcaklar bi kac ay sonra hareketlencek dusme ihtimali falan kafami karistirdi canim.
Park yatakta baya kullanrsn ama benim alcagm 9 10 ay ancak snra dönmeye basliyo çünkü

http://www.ermoda.net/Safir-50x85-Mini-Anne-Yani-Besik,PR-657.html

gerçi mobilya düşünmüyorsunuz ama bu modelde benim hoşuma gitti. yatak odasında yerim çok dar olduğu için bu modeli düşünüyorum. üstelik taşınmasıda kolay. ve şık bir beşik. 1 buçuk yaşına kadar kulllanılabiliyor. bende asıl evime taşındıktan sonra bebek odası almayı düşünüyorum. bu idarelik olacak benim içinde.

beyaz-gelin-bebek-besigi-2-1607.webp
Bizde bunun aynısını aldık kullanışlı olduğu ve 1.5 yaşına kadar kullanabilmesinden dolayı aldım.yatak odasında duracak ilk zamanlar sonra oda yapıcam.

http://www.ermoda.net/Safir-50x85-Mini-Anne-Yani-Besik,PR-657.html

gerçi mobilya düşünmüyorsunuz ama bu modelde benim hoşuma gitti. yatak odasında yerim çok dar olduğu için bu modeli düşünüyorum. üstelik taşınmasıda kolay. ve şık bir beşik. 1 buçuk yaşına kadar kulllanılabiliyor. bende asıl evime taşındıktan sonra bebek odası almayı düşünüyorum. bu idarelik olacak benim içinde.
ama bu besıkte 1.5 yasına kadar nasıl yatıyor kı anlamadım ayaklandıgı gıbı kendını asagı atmaya kalkıyor bebekler :(

Eki Görüntüle 1216191 Bizde bunun aynısını aldık kullanışlı olduğu ve 1.5 yaşına kadar kullanabilmesinden dolayı aldım.yatak odasında duracak ilk zamanlar sonra oda yapıcam.
bu daaynı sekılde ozellıkle sallanıyorsa bebek zaten emeklemeye dız ustunde durmaya basladıktan sonra lap dıye atmaz mı kendını asagı korkulugu vs yok? :(

Arkadaslar benım de dogumuma bır ay kaldı ben de elektrıklı sallanan mı alsam yoksa anakucagı mı alsam karar veremedım. yurt dısında agırlıklı anakucagı kullanılıyormus 6. ayakadar falan hem sallanıyor hem muzıklerı var hem one arkaya hem de yanlara sallanıyor bebek psıkolojısıne uygunmus vs.
ama bebek oturur gıbı konumda rahat edebılır mı bılemedım ama bılıyorsunuz yurt dısında cok sey bızden once deneneıp genelde ıyı olana karar verıyorlar en azından benım fıkrım bu :(
ayrıca dıger sallanan yatagı (en ustte mavı olan) (yonca bambam ve sunny de var) magazada gordum ben cok yavas sallanıyor ve ıcı genıs bebek yeno dogunca saga sola savrulup rahatsız olurmu dıye dusundum. cunku anakucagı daha bebegı sarıyor ve emnıyet kemerı de var. ne dersınız???

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 332
Neden mobilya düşünmüyorsunuz ve neden çok insan karşı mobilya karyola için anlamadım doğrusu.. Benim 8 aylık kızım var hem park yatak, hem mobilya karyola aldım ..ilk 6ay park yatağın üst kayında yatırdım, şimdi mis gibi karyolasında yatıyor bence çok güzel..
Bu arda park yatağın üst katını iptal edince bebek park yatağın en dibinde kalıyor sanki yerde yatıyoröuş gibi hiç sevmedim..Eğilip alması bile zor bir de yatak odasında sen yüksekte bebek altta kalıncada psikolojik rhtsız oluyor insan..

Bu arada ilk zamanlar bebeği nerey koysan uyuyor ne de olsa düşme tehlikesi yok ona göre düşünin derim.

bu daaynı sekılde ozellıkle sallanıyorsa bebek zaten emeklemeye dız ustunde durmaya basladıktan sonra lap dıye atmaz mı kendını asagı korkulugu vs yok? :KK43:

SALLANMASI SANA BAĞLI TATLIM.APARATI VAR TAKTIĞIN ZAMAN SABİT DURUYOR.BENİM ALDIĞIM BUNUN AYNISI NEREDEYSE AMA DAHA DERİN GİBİ İÇİ .KULLANICAM EĞER BAKTIM BEBEK YATAKTAN ÇIKMAYA ÇALIŞIYOR O KADAR BÜYÜDÜĞÜNDE ODASINI YAPICAM YENİ YATAĞINA GEÇECEK.AMA EN AZINDAN SÜREKLİ SÜT EMME DÖNEMİNİ YANIMDA GEÇİRMESİNİ İSTİYORUM.BEBEK VE ANNE İÇİN ÖNEMLİ SÜREKLİ UYKUSUZ GECELER AYAKTA OLMAKTANSA YATAĞIN KENARINDAN MÜDAHALE ETME ŞANSIM OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

selam kızlar.. ben kendi evimi kurarken de plastikten uzak durmaya gayret ettim, bebeğimin odasını yaparken de park yatak gibi plastik bi üründe çocuğumu yatırmayı düşünmüorm.. benim eşim de subay tayin görcez ama bütün mobilyalar taşınıyor 2 parça da çocuğumun mobilyası hiçbir zorluk çıkarmaz.. sırtımızda taşımıorz sonuçta adamlar gelip çok güzel parçalayıp tekrar kuruolar bir gram zarar da görmüo..

ayrıca ufak bi hesap yaptım, nasılsa bebeğe bi dolap alınacak.. park yatakla beraber yine nereden baksanız 1000 tl.yi bulacak.. sonra oda kurayım deseniz en başta aldıklarınızı birine vereceksiniz bi daha masraf.. o sebeple ben yüksek korkuluklu 80*130 bir beşik ve onun takımı çamaşırlık ve 2 kapaklı dolap almaya karar verdim.. 2 yaşına kadar bu beşiği kullanır.. 1500-2000 tl.ye alabiliyor ya da yaptırabiliyorsunuz.. sonra bazalı bir yatak alırım ilkokula kadar kullanır.. dolayısıyla 1 kere masraf yapmış olurum.. hem de gönlünüze göre oluyor.. ayrıca çocuğunuzun kıyafetleri orda burda olmaz derli toplu dolaplarında durur diye düşünüyorum..

kesinlikle park yatak tercih edin... 1 yaşına kadar çok işinize yarayacaktır hatta daha sonra içinde güvenle oyuncaklarıyla oynayabileceği bir alan olmuş olur.

hamilelikten ne kadar sonra alışverişe başlanıyor.Kimisi iyi değil der ama neden bilmiyorum

Back
X