Kızlar merhabalar.Kafamı uzun zamandır kurcalayan bi konu var.Beşik olarak görümcemde park yatak var oğlu hiç kullanmadı onu alırsın dedi bende madem öyle portatif beşiklerden bir tane alayım diye düşündüm sonra belki uyumaz boşa almış olurum diye düşündüm ve iki arada bi derede kaldım. Annemde dedi beşiği ben alıcam.şimdi portatif mi alsam yoksa yeni bi part yatak mı alsam diye düşünüyorum.işin içinden çıkamıyorum boşada almıyım diyom park yatak ama beşik almak istiyorum sonuçta ilk çocuğum.portatif beşiği kullanabilirmiyim bilmiyorum.
Eğer park yatak alırsam böyle bişey alırım çok hoşuma gitti.bu tarz padişah şeklinde olanlar 170-230 TL arasında
Eki Görüntüle 1214391
yada portatif beşik bu model hoşuma gitti buda bi sitede indirimde 155 lira.
Eki Görüntüle 1214392
Yardımlarınıza daha doğrusu tecrübelerinize ihtiyacım var
Canim normal mobilya beşik suanda kesinlikle alma tavsiye etmem bende park yatak almayi dsnyrdm ama sonra vazgeçtim elektirikli kendi sallanan besik alicam hem küçük yer kaplamyo hem portatif hem kendi sallanıyor müzik falan ck iyi daha snrasnda allah kerim :)
Park yatakta baya kullanrsn ama benim alcagm 9 10 ay ancak snra dönmeye basliyo çünküMobilyayi zaten fazla aklimda degildi sirf alsaydim ileride kullanma ihtimali icin alirdim ama ileride kullanicam diyede almaktan vazgectim.ilk bende portatif dusunuyodum gerek ufak olmasindan oturu ama simdi kararsizim.peki bu ufaklarda ne zamana kadar yatcaklar bi kac ay sonra hareketlencek dusme ihtimali falan kafami karistirdi canim.
ama bu besıkte 1.5 yasına kadar nasıl yatıyor kı anlamadım ayaklandıgı gıbı kendını asagı atmaya kalkıyor bebeklerhttp://www.ermoda.net/Safir-50x85-Mini-Anne-Yani-Besik,PR-657.html
gerçi mobilya düşünmüyorsunuz ama bu modelde benim hoşuma gitti. yatak odasında yerim çok dar olduğu için bu modeli düşünüyorum. üstelik taşınmasıda kolay. ve şık bir beşik. 1 buçuk yaşına kadar kulllanılabiliyor. bende asıl evime taşındıktan sonra bebek odası almayı düşünüyorum. bu idarelik olacak benim içinde.
bu daaynı sekılde ozellıkle sallanıyorsa bebek zaten emeklemeye dız ustunde durmaya basladıktan sonra lap dıye atmaz mı kendını asagı korkulugu vs yok?Eki Görüntüle 1216191 Bizde bunun aynısını aldık kullanışlı olduğu ve 1.5 yaşına kadar kullanabilmesinden dolayı aldım.yatak odasında duracak ilk zamanlar sonra oda yapıcam.
bu daaynı sekılde ozellıkle sallanıyorsa bebek zaten emeklemeye dız ustunde durmaya basladıktan sonra lap dıye atmaz mı kendını asagı korkulugu vs yok?
Eki Görüntüle 1216191 Bizde bunun aynısını aldık kullanışlı olduğu ve 1.5 yaşına kadar kullanabilmesinden dolayı aldım.yatak odasında duracak ilk zamanlar sonra oda yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?