- 15 Temmuz 2019
- 39
- 12
- 8
Merhaba,
Kafamda bir beşik modeli var aslında. Heyner tarzı, 2-3 kademeli, sallanan, önü açılabilen bir model arıyorum. Aslında Heyner'ın tam olarak bu tanıma uyan modelleri var ama biraz daha zarif modeller arıyorum. En son bebedecor diye bir sayfa buldum. Onlar da aradığım özelliğe sahip ama görüntü olarak istediğimden uzak.
Doğal ahşap rengi ve beyaz rengi karışık olsun istiyorum. Bu tanıma uyan var mı bildiğiniz? Hiç olmadı kendim su bazlı boyayla kısım kısım boyayabilirim diye de düşündüm doğal ahşap olarak aldıktan sonra. Şu marka/model hakkında bir fikriniz var mı?
www.bebekonfor.com
Görsel olarak da aşağıdakiler hoşuma gidiyor fakat hem fiyat olarak fazla hem de işlevsel değil.
pin.it
Kafamda bir beşik modeli var aslında. Heyner tarzı, 2-3 kademeli, sallanan, önü açılabilen bir model arıyorum. Aslında Heyner'ın tam olarak bu tanıma uyan modelleri var ama biraz daha zarif modeller arıyorum. En son bebedecor diye bir sayfa buldum. Onlar da aradığım özelliğe sahip ama görüntü olarak istediğimden uzak.
Doğal ahşap rengi ve beyaz rengi karışık olsun istiyorum. Bu tanıma uyan var mı bildiğiniz? Hiç olmadı kendim su bazlı boyayla kısım kısım boyayabilirim diye de düşündüm doğal ahşap olarak aldıktan sonra. Şu marka/model hakkında bir fikriniz var mı?

DEO-05 Doğal Ahşap Elyeza Anne Yanı Beşik 0-5 Yaş Gri Örgü Koruma İle
Anne yanı beşik 60x120 + Gri Örgü Korumalık Üretici Firma Garantisi ile Hemen Tıkla ve İncele

HOW TO BRING A NATURAL VIBE TO THE NURSERY - Kids Interiors | Girl nursery room, Baby nursery rainbow, Nursery baby room
Jun 24, 2019 - How to bring Nature into the Baby Nursery - natural materials, wood, fresh plants, greenery, flowers, fruits, ray of sunshine, natural light..